Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám web nabízející práci a brigády s významnými klienty – jistá návratnost investice

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 30. 7. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
rád bych touto cestou prodal web https://yerlango.com nabízející práci a brigády. Web je téměř automatický ale zasloužil by si větší péči na kterou já již bohužel nemám čas.
Web má vlastní nabídky práce a brigády, které mohou firmy zadávat na adrese https://yerlango.com/firmy (po registraci která je automatická a stáhne si sama data z veřejných rejstříků). Na serveru jsou registrovány velké firmy jako Raiffeisen bank, Homecredit, OMV, Národní památkový ústav a mnoho dalších velkých. Aktuálně je vkládání nabídek práce úplně zdarma ale lze jej samozřejmě zpoplatnit.
Web si umí sám stahovat nabídky práce i z databáze úřadů práce a ty na webu zobrazit (zobrazují se jen ty z aktuálního dne ale v databázi jsou všechny).
Každý den na serveru inzerenti přidají cca 10 - 20 nabídek práce (celkem jich je už 14 845). Server si sám stahuje i loga firem takže jediné co musíte dělat je schvalovat nabídky práce.
Aktuální výdělek serveru je pouze ze systému Sklik v řádu stovek Kč měsíčně s tím že reklamy jsou neoptimalizované a webu se už dlouho nikdo nevěnuje. Od ledna 2015 bylo vyděláno 4688 Kč tedy nějakých 669 Kč (průměr) měsíčně.
V každém případě má ale tento web tendenci velkého růstu jelikož je již zavedený a aktuálně je personalistika a hledání zaměstnání velice aktuální téma.
Veškeré další informace doplním (pište PM nebo email: martinmartinbarta.eu). Kupujícímu pomohou přenést vše na jeho server a případně mohu konzultovat.
Při výherní ceně nad 15 000Kč přidám výherci také web http://mamjob.cz který má v databázi 9005 uživatelů s vyplněným životopisem, fotografií a dalšími údaji jako praxe, vzdělání a další. Web je vhodný pro nabízení přístupu do databáze životopisů pro firmy - nabízí cenná data za která u konkurence firmy platí tisíce Kč.
28 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
28 hodnocení
členem od 14. 11. 2010
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E