Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Přenechání zavedeného kamenného obchodu s chovatelskými potřebami v centru Brna

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 28. 7. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Přenechám zavedený obchod s chovatelskými potřebami v centru Brna. Obchod funguje 15 let a má po rekonstrukci (2 roky) moderní interiér. Je plně vybaven zbožím pro psy, kočky, hlodavce a ptáky, bez prodeje živých zvířat. Prodejna je umístněná v centru Brna. Používáme účetní program Pohoda, elektronickou váhu i pokladnu, kamerový systém, možnost platby přes terminál na platební karty a také máme zavedené slevové programy pro klienty. Obchod je součástí komplexu veterinární ordinace a stříhárny psů. Končím s činností z osobních důvodů.
Obchod je ziskový.
Průměrná denní tržba je 3500-4000 Kč
Mám stálé zákazníky.
Platím prodavačku.
Reklamu nemám žádnou, jsme ale obchodním partnerem Lyoness (nákupní společenství), což je součástí prodejní ceny a jsme zaregistrovaní ve slevovém programu ISIC a IBM. Hodně našich zákazníků je zaregistrovaných v Lyoness.
Součástí ceny je veškeré zařízení a vybavení prodejny, včetně zboží (zboží v hodnotě cca 300 000 Kč)
Dodavatele zboží mám běžné distribuční firmy, případně firmy zabývající se prodejem zboží do chovatelských potřeb z ČR: např. JK Animals, Plaček, Grel...
Nájemné v prodejně je 14000 Kč/měsíc.
Obchod vydělává kolem 5000-10 000,- Kč po zaplacení všech nákladů a prodavačky. Nemám čas se tomu věnovat, mám práci na HPP a kromě toho veterinární ordinaci, která je součástí komplexu, v kterém obchod je. Kromě toho tím, že mám ve spojeném podnikání veteriny a obchodem velký obrat, jsem rok plátce DPH a to je pro mně dost likvidační.
Můj předchůdce, který obchod měl, měl skutečně velké zisky, protože se tomu věnoval na plný úvazek a měl tam taky o hodně víc sortimentu jak já. Takže si myslím, že je to moc dobrá investice, protože obchod je v centru Brna a chodí k nám taky hodně zahraniční klientely. Jestli budete mít zájem, klidně se mi ozvěte a můžete si přijít podívat na prodejnu. V případe zájmu zašlu foto na mail. Moje telefonní číslo je 724957441.
MvDr. Katarína Dezorzová Phd.
16 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 11. 1. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E