Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Úprava online obchodu

Dobrý den,
hledáme někoho, kdo bude schopný v relativně kratším časovém termínu a za přijatelnou cenu upravit již hotový -ZDUPLIKOVANÝ - internetový obchod. V případě, že nemáte dostatek času, tak prosím na tuto nabídku nereagujte.
Obchod který se zduplikoval - tedy je stejný, ale chceme ho obměnit je tento: waproduction-samples.com
Tedy k instrukcím:
Chceme něco podobného jako:
- http://www.producerloops.com/
- http://sounds.beatport.com/
Změny, které uvádím, se budou lišit od našeho webu http://waproduction-samples.com/ na zduplikovaných stejných stránkách, takže když píšu, že to máme takto a chceme to jinak, koukejte se přitom na naše webovky, protože je máme zduplikované, pouze bez produktů a na nich se budou provádět změny.
1)V hlavní liště bude:
Nové logo, které bude místo současného, aby sloužilo jako Home. V přílohách naleznete dva soubory s názvem úvodní stránky, kde jsem se snažila naznačit jak to myslím pro lepší představu. Jinak v té liště, kde je to rozdělení (sounds,presets...atd.) to není všchno uprostřed, chtěli bychom to rovnoměrně rozložené mezi logem (které je nalevo) a vyhledáváním (které je napravo).
Rozdělení hlavní horní lišty:
Sounds - rozdělení bude: Samples, Construction Kits, MIDI Loops, Daw Templates, Collections, Free Packs (ty fungují formou, že když zákazník klikne na Buy odvede ho to na fb, kde dá lajk naší stránce a může si balíček stáhnout), jak bychom si představovali rozdělení je v příloze
Presets - rozdělení na FM8, Harmor, Kontakt, Massive, Razor, Reaktor, Serum, Spire, Z3ta+, Sylenth1, Zebra (forma stejného rozdělení jako brands nebo sounds)
Brands – zasílám obrázek příloha č.1, kde je vidět, jak bychom chtěli, aby se to zobrazovalo. Kliknou na brands a zobrazí se jim všichni aktuální producenti co budeme nabízet a samozřejmě bychom rádi, když přidáme nové producenty, aby se tam ihned zobrazovali a samo se to aktualizovalo. Dále, aby se u nich, u těch producentů zobrazovali počty balíčků, které nabízí (jak je vidět v příloze). Poté si vyberou producenta a po rozkliknutí (příloha č.2) aby se zobrazilo logo toho labelu + u něj popisek s informacema a pod ním balíčky od nejnovějších + možnost rozdělení, také vidět v příloze (podle data, podle abecedy atd..)
Tutorials - Po rozkliknutí, aby se zobrazila videa od nejnovějšího + zase nějaké třídění. Zobrazení, aby byl na levé straně obrázek videa + po kliknutí to zákazníka odvede na youtube, popřípadě kdyby šlo, aby se mohli koukat přímo na webových a vpravo popis, v podstatě zobrazení jako máme balíčky u našeho obchodu waproduction-samples.com
Mastering - Tohle necháme jak je na našich stránkách
Ghostproducing - Sem vložíme jenom popis a nějaký odkazy na SoundCloud, tedy stejný jako mastering
Promotion - Tohle bude taky formou že tam napíšu nabídku a v případě zájmu ať nás kontaktujou na email.
2) V administrativě uzpůsobené vkládání jednotlivých labelů (producentů). Pochopíte, když se podíváte na ty webové stránky, co jsem posílala jako inspiraci. Budeme vybírat balíčky a potom je vkládat na webové stránky tak aby to k tomu bylo uzpůsobené.
3) Po rozkliknutí sekce např. sounds přidat možnost (do té lišty, kde je grind,list atd.) výběru podle jednotlivých labelů (producenty různý)
4) Dále bychom chtěli trochu jinou fakturaci. Potřebujeme co label (producent), to jedna faktura za měsíc s výpisem prodaných balíčků.
5) Odendání českého jazyka, komplet všude (pouze administraci nechat v českém jazyce, ale odendat i možnosti přidávat popisky v češtině pokud to jde, teď nás to nepustí dál, pokud nevložíme i český popisek)
6) Zkuste dát jiné písmo, ať se trochu odliší ten nový web od našeho (pokud by opět šlo, poslat pár návrhů úvodní stránky, kde bude ten typ písma vidět)
7) U jednotlivých sekcí (sounds…) odendat po rozkliknutí popis co to je.
8) Na úvodní stránce přesunout testemonials mezi new products a popular this week. Dále prosím změnit vzhled testemonials. Budou se tam zobrazovat nějaké balíčky, takže vzhled po levé straně fotka balíčku a po pravé odkaz a nebo možnost vložení obrázku v té velikosti, kde ten obrázek bude už udělaný tak jak píšu.
9) Potom, aby se bestsellers a popular this week třídili sami od sebe, podle reálných prodejů. Momentálně to tak není a musíme to třídit sami.
10) Zkuste jinou barevnost. Pozadí posílám v příloze, jaké bychom chtěli (podobně umístit jako to mají na producerloops.com), ale nevím rozlišení co potřebujete, takže napište rozměry a najdu.
11) V sekci zákazníka je někde položka možnosti reklamace, ale to nechceme, takže tuto možnost zrušit. Pokud budou chtít zákazníci něco reklamovat, aby nám napsali mail osobní.
Jinak vše zůstává při starém. Informace atd. si změníme poté my.
V případě zájmu prosím napište prosím cenovou relaci a dokdy by to mohlo být hotovo na email ver.mi@seznam.cz
Děkuji,
Roman
5 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 6. 8. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od tentotyn (4 hodnocení)
15. 9. 2015

super

Další poptávky Více