Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Reklama v rámci velké soutěže

axtin
verified
rating uzivatele
(64 hodnocení)
16. 2. 2009 17:54:49
Milí webtržníci,
Mám tu pro Vás nabídku na reklamu v rámci velké soutěže (i za hranice našeho státu). Všechny informace k soutěži, co Vám zde napíši se ale vztahují pouze k ČR, protože to je pro Vás to hlavní, co Vás zajímá.
Jde již o 3. ročník této soutěže (každý rok narostl počet přihlášených a i zájem). Od teď chceme soutěž pořádat dvakrát do roka. V rámci prvního ročníku bylo dokonce vyhlášení soutěže (včetně promítání) na jedné akci na Slovensku. Hlavní obor soutěže je tvorba videí na volné téma počítačových her. Nejde o žádné amatérské filmy, ale ti nejlepší mají opravdu profesionální a propracované animace (i 3D) a efekty (zájemcům pošlu vítězné video z minulých let). Ale přejdu rovnou k tomu hlavnímu, co Vás zajímá a to je reklama v číslech:
(Pozn. Všechna čísla co uvádím jsou doložitelná. V reálu jsou pak čísla ještě větší.)
V rámci soutěže získáte:
- velké logo na hlavní stránce soutěže
- v sekci „sponzoři“ popis firmy, včetně loga, odkazu atd.
- na úvodní straně se bude ve Flashy přehrávat videoupoutávka na soutěž, kde budou i Vaše loga a odkazy na web
- Novinky a upoutávky na soutěž (VČETNĚ informací o partnerech (odkaz + logo)) budou přidávány na několik stránek našich mediálních partnerů. Celkový počet UIP všech stránek dohromady, kde se o soutěži bude psát, je téměř 100 000 UIP denně (jen pro ČR). V zahraničí je to ještě více. Číslo to zatím není konečné a třeba se i některý mediální partner najde zde na Webtrhu
Celkově půjde o 3 novinky a ve všech budou i informace o Vás partnerech. První novinka zahájení soutěže. Druhá – ukončení soutěže a hlasování. Třetí – vyhlášení vítězů
- Podle pravidel bude mít každé soutěžící video na začátku předvytvořený reklamní spot (40 sekund), kde budou loga a odkazy (popřípadě i motto firmy) právě na Vaší firmu. Například v minulém ročníku bylo vítězné video staženo a shlédnuto přes 70 000krát prokazatelně. Vemte na vědomí, že ta upoutávka bude i ve všech ostatních videích.
- Dále se Vaše logo a odkaz na stránky objeví v cca 1-2 minutové videoupoutávce na naší soutěž. To je pak přidáváno na různé stream portály a přidáváno v rámci novinek na stránkách našich mediálních partnerů.
- Je vytvořen i plakát v elektronické podobě na kterém budou uvedeni samozřejmě i sponzoři
- Soutěž bude mít omezený počet sponzorů (cca 5)
Co za to chceme my:
- jednoduše ceny do této soutěže (nejlépe asi téma: zábava, zážitky, parfémy, PC, grafika, mobily, gadgets a další věci co hlavně využívají mladší lidé)
- minimální hodnota ceny pro soutěž musí přesáhnout 5000.- (minimálně 50% půjde přímo do soutěže)
Mediální partner:
- máte stránky s návštěvností přes 5 000 UIP denně a chtěli byste se stát mediálním partnerem? Tak se také určitě ozvěte.
Jako jedna ze záruk kvality Vám může být fakt, že soutěž již opakovaně sponzoruje firma Czech Computer, která je hlavním partnerem. Nejde o žádnou podřadnou soutěž.
Určitě vážným zájemcům rád zodpovím všechny otázky. Dále také pošlu odkaz na web, pošlu reklamní spot, který bude na začátku každého videa, pošlu plakát, ukážu vítězné video z minulého roku a upoutávku na soutěž z minulého roku.
Jelikož jde o omezený počet míst, tak samozřejmě vybereme ty co nabídnou do soutěže nejvíce a nejzajímavěji.
Délka souteže: 4 měsíce
Posílejte pouze PM a nebo pište na email: info@illusion-pictures.cz (jen vážní zájemci. Nebudu odpovídat ne zprávu typu: „pošli mi odkaz na web“)
Děkuji za Váš čas a těším se.
16. 2. 2009 17:54:49
https://webtrh.cz/diskuse/reklama-v-ramci-velke-souteze/#reply237081
axtin
verified
rating uzivatele
(64 hodnocení)
27. 2. 2009 16:33:51
Poslední volné místo. Má někdo ještě zájem o více informací. Díky.
27. 2. 2009 16:33:51
https://webtrh.cz/diskuse/reklama-v-ramci-velke-souteze/#reply237080
aztip
verified
rating uzivatele
24. 4. 2009 22:25:07
Uvažovali bychom třeba i do budoucna o určitém způsobu spolupráce, která by záležela na dohodě, ale bohužel v celém sdělení není jediná konkrétní informace (mimo minimální hodnoty sponzorské ceny pro soutěž) - je celá soutěž tak tajná? Kde se odehrávaly minulé ročníky, kde se o soutěži psalo a o jakou akci jde a proč nejsou vítězná videa normálně někde na netu k vidění a teprve je zašlete až zájemci o sponzoring? Příliš mnoho proč pro nějakou třeba i výhodnou investici. Pokud hledáte partnery pro pořádání videosoutěží, ozvěte se s konkrétní nabídkou drastik@aztip.cz
Redakce časopisu Video AZTip
http://sites.google.com/a/aztip.cz/video
24. 4. 2009 22:25:07
https://webtrh.cz/diskuse/reklama-v-ramci-velke-souteze/#reply237079
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit