Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Pronájem reklamního prostoru na českých Facebook stránkách s velkým dosahem na celý měsíc

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 25. 5. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nabízím pronájem českých fanouškovských stránek na Facebooku s celkovým počtem 1 100 000 českých fanoušků. Stránky jsou pravidelně spravovány a vylepšovány zábavným obsahem, který podporuje zvyšování aktivity a dosahu příspěvků.
Reklamní prostor je účelný pro masové šíření reklamních odkazů, článků, produktů a služeb. Vhodný je tedy například pro slevové servery, virální magazíny různé e-shopy a spoustu dalších projektů.
Možnosti nabízeného pronájmu:
  • Tři příspěvky denně po dobu jednoho měsíce, pro 1 100 000 fanoušků = 90 reklam!
  • Převedení práva editora
  • Možnost sdílení jakéhokoliv obsahu (videa, text, odkazy, obrázky) Nesmí pouze porušovat pravidla Facebooku
  • Kontrola nad přehledy, statistikami a zpětnou vazbou od fanoušků
Reklamní příspěvky můžete sdílet sami. Můžete nám ale také pouze zaslat požadované reklamy a o uveřejnění a správu se postaráme za vás. Buďte úspěšní na sociálních sítích bez zbytečné námahy a vysokých nákladů.
  • Ukázku reklamy a její dosah můžete vidět v přiloženém screenu, který zobrazuje dosah reklamy u posledního uveřejněného reklamního příspěvku. Stránek je celkově 25, v průměru se jednalo o dosah 3700 fanoušků na jedinou stránku! Dohromady se tedy jedná o viditelnost jediné reklamy 92 500 fanoušky. Vy ale budete mít možnost 90 reklamních příspěvků. 15521
Jen pro srovnání - za dosah 92 500 byste u oficiální reklamy Facebooku zaplatili minimálně 2310,-Kč. Při vyvolávací ceně 7999,-Kč jeden reklamní příspěvek vychází na 88,- Kč. Za stejný výsledek tedy ušetříte až 27x!
15522
Neplaťte za zbytečně drahé sponzorované reklamy od Facebooku a neztrácejte čas s časově náročnou úpravou! Získejte nejvýhodnější reklamní prostor na celý měsíc.
Screen se jmény stránek i jejich kompletní seznam vám rád zašlu do PM. Zde také prosím směřujte vaše dotazy a připomínky - bude vám na ně odpovězeno co nejdříve.
Přeji vám hezký den
4 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
5 hodnocení
členem od 16. 7. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E