Zadejte hledaný výraz...

Web developer – externi partak na vetsi webove projekty

zdravím,
touto cestou bych rád našel do svého teamu kolegu, který by mi pomohl programovat webové aplikace v budoucnu zejména webové informační systémy.
Chtěl bych najít člověka, který ovládá jak backend(php+mysql) tak frontend(html+css+jQuery/js) a ví co je ajax a json, také by měl mít rád OOP. Tento post může být vhodný jak pro studenta tak i pro zkušenějšího freelancera, vhodná je zejména pro někoho kdo naprogramovat eshop nebo diskusní forum nepovažuje za velký projekt a má ambice dělat víc. Hledám někoho komu by nedělalo v rámci různých projektů střídat php frameworky. Já mám svůj vlastní, který mam docela rád, ale na přání zákazníka nemám problém nasadit Zend, Symfony2, Nette apod. momentálně mam i zakázku ve Wordpressu, se mnou se také můžete lehko nachomítnout k Node.js.
Svým způsobem tu reprezentuji start up mě a kolegy, který je obchodním analytikem. Přesto, že kolega je schopný je v IT oboru trochu nováček a vlastně teď se na práci obchodníka nabízejícího web IS především připravuje a vstřebává IT celkově. Já sám jsem webový vývojář již 14 rokem profesionálně a vlastně jsem takový frontend a backend programátor dohromady, který si na vizitku dává web solution architect a vyžívá se v ajaxových aplikacích, považuji se také za seo specialistu. První část kariery jsem strávil v programátorských firmách a vedl jsem si v celku slušně, takže jsem zvyklí vést projekty jako hybrid project managera a vedoucího/hlavního programátora.
Pak přišli zdravotní problémy a korporátní prostředí jsem raději opustil a začal dělat na sebe. Podařilo se mi vytvořit fungující team s dvěma skvělími designery, mám vlastní právničku, administrátora, linkbuildera nebo copywritera. V podstatě dokážu dodat v rámci klasických webovek komplexní řešení.
Vlastně mi jde o vytvoření dlouhodobého vztahu a také o to, aby jsem nedělal větší zakázku třičtvrtě roku, protože na to budu sám. Jsem také poučený, takže na to jdu tak, že si najdu schopného pomocníka a až pak velký projekt, abych se nechytnul do pasti deadline a penále a zoufalou potřebou najít rychle někoho vhodnějšího.
Idealně teď okamžitě můžu zadat práci za 8000Kc jedná se o úpravy dvou webů v rámci navrhnuté seo strategie. Oba weby jsou v mém frameworku, do kterého rád zaškolím a navedu na nejednnoduší řešení. Pokud vše dobře dopadnem mám nějaké další rozjednané zakázky, které nehrotím a vyčkávám,
protože mám pro sebe práce dost, takže nějaká další práce se určitě najde. Každopádně nenabízím fulltime, ale hledám někoho komu by nevadil spíše nárazový způsob práce a umí být flexibilní s tím, že do fulltime by se to mohlo vyvynout pokud nám to bude šlapat a bude o takovy úvazek zájem.
Pokud Vás nabídka zaujala nebo by jste si chtěli o ní promluvit, kontaktujte mě buď na email martinkonigsmark@gmail.com nebo skype martin.konigsmark
4 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 19. 8. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více