Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme dodavatele zboží pro náš nově spuštěný systém DROPSHIPPING.CZ

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 10. 5. 2015
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
hledáme další dodavatele zboží, kteří by nám pomohli rozšířit sortiment našeho systému Dropshipping.cz. Systém jsme již s několika dodavateli spustili.
Se systémem Dropshipping máme dvouletou a velmi pozitivní zkušenost, prozatím jen se sortimentem gadgets a dárků. Dost nás ohromil zájem klientů, přihlásilo se nám přes 300 provozovatelů e-shopů, kteří mají napojené své obchody na náš systém.
S velkým očekáváním teď přidáváme další sortimenty, protože to je něco, na co se všichni stále ptají.
Hledáme tedy další partnery (dodavatele), s kterými bychom našim zákazníkům (provozovatelům obchodů) nabídli i další produkty. Sháníme dodavatele, kteří jsou schopni zajistit vlastní distribuci zboží koncovým zákazníkům.
Služba Dropshipping.cz umožňuje přímé napojení se stovkami prodejců, kteří mohou prodávat váš sortiment. Neplatí se zde žádný paušál. Vždy když nahrajete nový produkt, tak je okamžitě zobrazen ve stovkách partnerských obchodů.
Máme zájem především o tento sortiment:
- hračky
- drogerie
- výživa
- móda
- knihy
- kancelářské potřeby
- bytové doplňky, dekorace
- elektro
Pokud by pro vás bylo zajímavé s námi spolupracovat a jste schopni obsluhovat objednávky formou dropshippingu, neváhejte nás kontaktovat, mile rádi vám vysvětlíme veškeré podrobnosti:
Email: pomocnik@dropshipping.cz
Tel: +420 601 550 371
Těšíme se na případnou spolupráci.
5 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
27 hodnocení
členem od 6. 10. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Honza (0 hodnocení)
9. 2. 2024

Pan Cipra je nespolehlivým člověkem. Založil jsem e-shop přes shopify, ale shopify aplikace od dropshippingu nefunguje. Pan Cipra to vysvětlil tím, že aplikace byla vytvořena externí firmou a neví jak ji opravit.
Proto založen nový e-shop přes Dropareal.cz, kde je dropshipping.cz přímo integrovaný. Vše funguje dobře do doby, než klient provede objednávku zboží. Dropshipping.cz objednávku neodešle dodavateli. Od prosince se snažím s panem Ciprou spojit. Neodpovídá na dotazy v systému, na maily a ani nezvedá telefon. Jen zašle SMS, že se ozve zítra. Nikdo se však neozve. Komunikoval jsem s dodavateli i droparealem, mají s ním podobné zkušenosti. Někteří z dodavatelů zvažují s dropshipping.cz ukončit spolupráci.
Na propagaci e-shopu bylo proinvestováno dost peněz, objednávek proběhla spousta, ale žádnému zákazníkovi zboží nebylo doručeno. Díky tomu můj e-shop získal velké množství negativních recenzí na heuréce.
Přesto vám pane Cipro děkuji za zkušenost, ačkoliv negativní, která mě posunula k výběru konkurentní zahraniční služby, která funguje jak má.

ikona hodnoceni
od David Musil (68 hodnocení)
20. 1. 2023

Velmi profesionální a rychlé jednání. Radost pracovat pro takové klienty.

ikona hodnoceni
od Pepa (57 hodnocení)
27. 8. 2019