Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Mobilní app (iOS, android) seznamka

Dobrý den,
poptáváme tvorbu mobilní app pro nový zcela unikátní model seznamky. Jde o poměrně složitý projekt, který vyžaduje zkušenosti. Sháníme partnera, který se nebojí výzvy, něčeho většího, kde získá hodně zkušeností z této oblasti. Nesháníme firmu, kerá paralerně řeší spousty projektů a nebude mít čas ve stavu, kdy to opravdu budeme potřebovat, sháníme dlouhodobého partnera který se chce podílet na projektu, který zasáhne trhy masově, bude úspěšný a bude vyžadovat péči.
Finanční ohodnocení individálně, pokud požaduje někdo fixní částku, platíme fixní částku, pokud by se mělo jednat o nějaké individální ohodnocení na míru ke spokojenosti oběma stranám, nebráníme se takovému modelu, jde tu předěvším o kvalitní dlouhodobou spolupráci, kvalitní app, profesionální přístup a ambiciózní cíle v oblasti, ve které je radost pracovat a přesně chápeme co je potřeba u takové spolupráce.
Vaše nabídky prosím do PM s nějakou informací o Vás, Vaše reference, Vaše představa o spolupráci + kontakt (e-mail + tel.).
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 19. 3. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více