Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

KnowHow webu jediného v ČR s možností vydělávat stovky tisíc ročně – SexDrazba.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 2. 4. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám jedno ze svých vrcholných děl. Projekt, který jsem začal budovat před 5 roky, jednou o něj přišel, protože nám ho smazal islámský hacker a znovu rozběhl, 2 x měnil grafiku, vymýšlel, hrál si s tím, vymýšlel texty a hlavně kontaktoval „sociální pracovnice“, aby si u nás založily aukci ZDARMA.
Jak se mi to podařilo, vidíte nyní a věřte, že to s oněmi pracovnicemi byla opravdu těžká dřina … 3 roky práce …
Pojďme si tedy můj projekt představit trošku blíže .. jmenuje se SexDrazba.cz
A o čem portál SexDražba vlastně je?
Vážení návštěvníci,
dovolujeme si Vám představit portál SexDražba.cz, který ojedinělým a naprosto unikátním způsobem představuje nabídky českých erotických služeb společnic a společníků, žen i mužů, heterosexuálů i homosexuálů, pornoherců hledajících uplatnění, umění striptérů a mistrů travesti.
Humorné pojetí a určitá míra nadsázky je to, co odlišuje portál SexDražba.cz od ostatních konfekčních webů nabízejících erotickou seznamku nebo komunikaci. Portál SexDražba.cz je ojedinělým projektem v České republice a dalo by s určitostí říci, že i v celé Evropě. Na portálu SexDražba.cz můžete v aukcích a slevových nabídkách objednávat sex. Portál Vám neotřelou cestou nabízí možnost objednání erotických služeb formou aukce nebo slevy u těch prodejců, jejichž nabídka Vás zaujala a máte vážný zájem ji prozkoumat intimněji.
Na portálu vystavují svoje služby nejen společnice a společníci, ženy i muži, heterosexuálové i homosexuálové, ale i lidé prahnoucí po nekonečné slávě v erotickém průmyslu, profesionální striptéři a striptérky upozorňující na své kvality a dokonce i mistři travesty, dávající Vám na obdiv své jedinečné umění. Ve všech těchto kategoriích a podkategoriích máte možnost naleznout nabídky inzerce svého zájmu a tyto služby si v aukci nebo prodeji objednat unikátním způsobem. V každé nabídce se dozvíte spoustu důležitých informací, které nabízející o sobě prozradil a shlédnout intimní fotografie nebo video, pokud je v aukci přiloženo. V případě, že Vás nabídka zaujala, můžete nabízejícímu napsat přes komunikační rozhraní, které je součástí každé aukce, anebo si rovnou jeho nabídku objednat příhozem či koupí. V případě výhry Vám oběma systém doručí základní údaje, jako jsou email a telefonní číslo, pokud je do systému vloženo k rychlé komunikaci a možnému uskutečnění plnění objednávky. Po provedení obchodní transakce si můžete vzájemně udělit komentář a tak postupně vypracovat povědomí o tom, kdo jaké služby nabízí a kdo je jakým spolehlivým zákazníkem. Při registraci nevyžadujeme žádné Vaše osobní údaje, protože chápeme nutnost diskrétnosti vyplývající z charakteru těchto služeb. Veškeré základní služby spojené s vystavováním nabídek a jejich koupí, mají prodávající i kupující zdarma.
Jste profesionální společník nebo společnice? Pak zviditelněte svoje služby za rozumné finanční členství na portálu SexDražba.cz jako naši partneři na neomezeně dlouhou dobu. Podnikáte v umění striptýzu nebo travesti? Umístěte na portál ukázku Vašich kvalit poskytovaných služeb a věřte, že nabídky se Vám jen pohrnou. Chcete podnikat v erotickém průmyslu jako herec? Ukažte svoje přednosti a věřte, že vhodný zprostředkovatel se Vám brzy sám ozve. Jste mladá studentka nebo chlapec ve finanční nouzi? Nabídněte svoje služby movitějším a ihned budete finančně zajištěni. Jste panna a to je to jediné, co máte? Nabídněte svůj poklad do prodeje a nebude dlouho trvat a budete mít peněz dost.
Věříme, že portál SexDražba.cz si svým luxusním zpracováním, kvalitou zprostředkovaných služeb vystavování nabídek zdarma, diskrétností poskytující všem nutnou míru soukromí, nabídkami partnerů zprostředkujícími pouze kvalitní služby a hlavně originálním humorným pojetím, získá velkou oblibu u nabízejících i objednávajících a stane se hojně navštěvovaným a vyhledávaným. Tak se již nechte strhnout do víru vášně, který portál SexDražba.cz obklopuje a prohlédněte si nabídky všech, kteří se již odvážili a služby vystavili.
Vždyť dražit sex, je nyní tak jednoduše snadné ...
SexDražba.cz
.. když na privát, tak se slevou ..
Co umíme navíc?
Portál SexDražba.cz Vám nyní nabízí jedinečnou a unikátní službu, která Vám zajistí atraktivitu a časté prohlédnutí Vaší nabídky. Jako nabízející máte možnost vložit, do každé Vaši aukce krátké video, kde představíte svoji osobu poskytnutím rozhovoru, ukážete kus intimity Vaší osobnosti v erotické podívané, přidáte vášnivý záběr na svíjející se propletená těla nebo ukážete objednávajícím luxusní místa a prostředí, kde služba bude poskytnuta.
Sami nám jistě dáte za pravdu, že nejeden kupující se raději rozhodne Vás kontaktovat nebo službu rovnou objednat v případě, že Vás uvidí v "živé komunikaci", než prostřednictvím anonymních a nic neříkajících fotografií. Pohled na živý klín poskytující rozkoš, bude pro každého muže pádným důvodem, proč Vás oslovit.
Jako náš partner nepodléháte schvalovacímu procesu a Vaše videa se nahrávají do aukcí zcela automaticky. Běžnému uživateli se video v nabídce zobrazí, až po schválení administrátorem.
Upozorňujeme uživatele, že všechna nahraná videa se v nabídce zobrazí ikonkou malé kamery až po 24 hodinách od jejich vložení. Kliknutím na ikonku kamery, bude video spuštěno v samostatném okně.
Nebojte se přiložit do Vaší aukce video. Nikdo Vás přece nenutí, aby video zobrazovalo Váš obličej, ale pokud se někdo odváží, věříme, že jeho nabídka bude jedna z nejvíce kupovaných.
Jaké formáty videa podporujeme, je napsáno zde:
ASF, AVI, BFI, FLV, GXF, IFF, RL2, Matroska, Maxis XA, MPEG program stream, MPEG transport stream, MXF, MSN Webcam, OGG, OMA, TXD, formáty z mobilních telefonů: 3GP, MP4.
Takže ještě jednou rekapitulace v bodech:
- Na portále sexDrazba.cz se mohou v aukcích a slevových nabídkách objednat intimní služby.
- Portál neotřelou cestou nabízí možnost objednání formou aukce nebo slevy u těch inzerujících, jejichž nabídka uživatele zaujala a má vážný zájem ji prozkoumat intimněji.
- Za nákupem slevy nás navštěvuje velké procento našich uživatelů, kteří ji později samozřejmě u nabízejících uplatňují.
- Po provedení obchodní transakce si mohou obě strany vzájemně udělit komentář a tak postupně vypracovat povědomí o tom, kdo jaké služby nabízí a kdo je jakým spolehlivým zákazníkem.
- Veškeré základní služby spojené s vystavováním aukcí a slev mají inzerenti i uživatelé zdarma.
- Základní charakteristiky portálu:Na portálu je možno založit PROMO AUKCI a návštěvníci mají možnost v této aukci přihazovat a služba je jim objednána za cenu, kterou si vydraží.
Zájemci o služby a inzerentovi se odešle voucher o potvrzení zájmu o služby formou vyhrané aukce. Pokud se zájemce o služby k těmto dostaví, měl by mu je inzerent za dohodnutou cenu poskytnout. Samozřejmě se ale musí prokázat získaným voucherem na email.
- Stejným způsobem fungují i slevové nabídky, které jsou pro erotické domy a priváty vhodnější forma k inzerci. Inzerent vystaví slevovou nabídku v určité % slevě ze standardních svých služeb. Zájemci mají možnost si slevový voucher objednat a s tím potom přijdou k realizaci služeb. Inzerent by měl dodržet nabídkovou cenu. Aukce a slevy si každý zakládá sám nezávisle a bez účasti portálu. Vyrozumění chodí na email uživatelů.
- Portál funguje již od roku 2009.
- V současné době je na něm vystaveno 500 nabídek, které se periodicky opakují.
- Portál nabízí speciální marketingovou podporu inzerujícím.Na portále inzerují
profesionálové i amatéři.Portál je představován veřejnosti prostřednictvím internetových kanálů, mezi nejvýznamnější patří Facebook účet s 5 tis aktivními členy z ČR, vlastní server s erotickými povídkami s návštěvností cca 600 osob / den, reklama v erotických eshopech, seznamkách a dalších. Nedílnou součástí je placená reklama v síti ETARGET skrze erotické weby. Díky těmto všem internetovým kanálům jsme schopni během 10 dní do jedné nabídky inzerce v rámci umístění do VIP kategorie prokazatelně přivést až 1000 návštěvníků, kteří si ji detailně prohlédnou.
- Prioritně ani tak nejde o zakoupení slevových kupónů na služby, jako představení erotického podniku nebo služby, co nejširšímu okruhu potenciálních zákazníků.
- Číslo návštěvnosti je detailně doloženo podle UIP v popisu Vaší nabídky. Pro partnery a GOLD partnery zajišťujeme profesionální servis.
- Upravíme poutavě a stylisticky jejich nabídku, vybereme nebo nafotíme s nimi zajímavé fotky, upravíme jejich dodané video nebo po dohodě můžeme přijet i video natočit sami dle dohodnutého scénáře. V tomto videu, které představí polohu domu, jeho interiéry, nebo i slečny, které služby poskytují s tím, že mohou skrytě i neskrytě na kameru něco říci, vidíme největší potenciál úspěchu našich služeb v propagaci Vaší inzerce.
- Veškeré služby zvýhodňování inzerce i individuální servis poskytujeme jednotlivě za standardní cenu nebo v ročních členstvích pro partnery a GOLD partnery ve zvýhodněných balíčcích.
- 20 % profilů jsou FAKE, zbytek jsou „sociální pracovnice a služby, které skutečně fungují nebo fungovaly.
K tomu, abyste vše pochopili, je potřeba si založit aukci a podívat se na možnosti nadstandardních placených služeb z předplaceného účtu, nebo SMS platby.
Současně si musíte přečíst obchodní podmínky ZDE
Jak je systém nastavený na zpoplatnění a jak jsem si pohrál s marketingem cen, se podívejte TADY a dále TADY.
Protože se s portálem asi 2 roky nepracuje tak jak je plánováno nyní, návštěvnost asi moc velká není, cca 50 – 100 lidí den.
Nicméně je připravená jeho monetizace. Protože máte pro ty, co půjdete oslovovat v nabídce služeb na míru, v periodické platbě cca min 4.000 Kč / rok, co ukázat a to, že web má skutečný obsah služeb a on mezi nimi bude upřednostňován.
Je to FUL TIME pro jednoho člověka. Vyhledávat si „kamenné domy“ , zajet za nimi na návštěvu, nabídnout služby, založit jim aukci nebo slevu, udělat jim 10 denní VIP aukci na míru a tu potom nechat běžet periodicky celý rok a za rok si za obnovení paušálu zase na 10 dní jinou jeho službu vypíchnout ..
Uděláte jim kvalitní popis a na místě video, a to je ten obsah, který Vám přitáhne nové návštěvníky do webu ... uživatele, kteří se chtějí pokochat a nebo i Ty, kteří si založí také aukci zdarma a přibude Vám obsah ..
Pokud budete mít v Partnerech dobré aukce, je dost velká pravděpodobnost, že i normální uživatelé začnou využívat placené služby z předplaceného účtu nebo SMS platby. Jo ty jsou u Mobilniplatby.cz
Upozorňuji na jednu věc – v adminovi jsou připraveny paušální platby pro Partnery, ale tato funkce je zatím vypnutá.
Je potřeba celý ten kolos rozběhnout získáním několika „kamenných domů“ do ORIGINÁLNÍ nabídky, na kterou uděláte reklamu viz výše, a to Vám přitáhne nové a nové uživatele internetu, kteří se budou vracet a vracet ..
Při dobře zvoleném marketingu máte šanci se dostat i do médii, protože náš web je přece jen trošku kontroverzní.
Na čem to běží? Je to vlastní řešení.
POZOR – celé to předávám i s programátorem, který se v tom vyzná a umí to upravovat. Pracuje za 300 Kč na hodinu.
Proč to nerozběhnu já?
Mám jiný fungující projekt a tohle by mě až moc zazdilo. Co jsem mohl, jsem tomu dal. Vymýšlím originální weby, ale tohle je opravdu marketingový FULL TIME pro jednoho člověka, a to tomu asi nechci dát. Můj byznys je jednodušší.
Chce to novou dravou sílu, která v popsaných krocích výše vše zrealizuje a během 3 let se jí začnou vracet periodické platby stálých partnerů – veřejných domů – roční členství je schválně nastaveno na 4.000 za rok a to je cena dvou hodinových masáží u nich – tuhle částku dají. Když jich budete mít 50, máte 200.000 za rok + další doplňkové platby. Čím víc si s tím dáte práce, tím víc se Vám to v následujícím období vrátí.
Už se mi nechce psát, prozkoumejte si web, a co není popsáno zde, na to se klidně ptejte.
POZOR:
Klidně vezmu i společníka. Já dávám web a internetovou podporu a Ty budeš mít na starosti získávání partnerů a servis pro ně. Pokud to rozběhneš, dám Ti 50 % podíl na webu.
9.4.2015 snížení ceny.
25 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
5 hodnocení
členem od 5. 4. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E