Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vytvoření jednoduché aplikace pro prezentaci partnerům v řadě zemí

Dobrý den
Potřebuju vytvořit maximálně jednoduchou aplikaci / webovou stránku se zaměřením na kynologii. Jde o import záznamů ze dvou druhů excelů a následné zobrazování záznamů ve dvou různých tabulkách. Jde o seznam kynologických klubů a seznam chovatelských stanic. Názvy klubů i stanic musí odkazovat na jejich soukromé stránky. V tabulkách půjde filtrovat vložené záznamy + je potřeba administrovat asi 8 textových stránek. Pro to vše navrhnout co nejjednodušší překlopení aplikace do dalších jazyků. Napojení na e-mailer a Google Analytics, ze kterého budu potřebovat nějaké výstupy pro zveřejnění na webu pro potenciální partnery a investory. Starší záznamy v aplikaci musí jít nějak velice jednoduše přepisovat aktuálnějšími záznamy.
Zájemcům pošlu návrh webu, jak by to mělo vypadat. Jde o „provizorní“ aplikaci, která bude naplněna desítkami tisíc záznamů a poté bude prezentována organizacím a firmám z oboru a investorům. Souběžně bude spuštěna veřejná sbírka na Hithit.cz. Aplikace by měla fungovat maximálně půl roku.
Díky za nabídky.
Zilvar Petr
Cegelo s.r.o.
7 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 24. 10. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AgMePro s.r.o. (1 hodnocení)
24. 4. 2023

Spolupráce je na velmi dobré úrovni. Komunikace, předávání informací i podkladů je přehledné, rychlé a kvalitní.

ikona

Ve spolupráci samozřejmě pokračujeme dál. Ale myslím, že již nyní mohu s klidným srdcem udělit hodnocení, aby bylo vidět, že spolupráce s Vámi je dobrá. Budu rád, pokud nám přidáte také hodnocení. Děkuji Vaněk

ikona hodnoceni
od Jitka (84 hodnocení)
12. 12. 2022

Další poptávky Více