Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Moderní SMS systém na míru

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 3. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
rád bych prostřednictvím této aukce nabídl moderní SMS systém na míru.
SMS SYSTÉM SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE
(pro demonstrativní účely jsem na web přidal ukázkové produkty)
JAK A PROČ TO FUNGUJE?
Jedná se o soutěžní web, kdy každá X-tá SMS vyhrává. V dnešní době se jedná o velmi populární typ soutěže. Peníze Vám bez práce chodí na Vaše konto. Web nevyžaduje žádnou obsluhu. Takový web Vám dokáže vydělávat až 1500 Kč / den!
CO ZÍSKÁ VÝHERCE AUKCE?
Systém na míru:
V aukci získáte web od profesionálního programátora s řadou zkušeností, který má hodnotu několik tisíc korun.
Systém je založen na populárním frameworku Nette a šablona na frameworku Bootstrap, který je jedničkou na poli webdesignu. Díky tomu je systém velmi snadno upravovatelný a případné změny Vám udělá každý programátor. Systém je plně modulární a rozšiřitelný.
Responzivní grafika:
Grafiku, kterou vytvořil profesionální grafik s řadou zkušeností. Navíc je tvořena responzivně = web se přizpůsobí uživatelům, kteří přichází z mobilních telefonů, nebo tabletů = nepřijdete o značnou část zákazníků! Schválně, zkuste otevřít stránky na vašem telefonu!
Administrace:
Součástí systému je také velmi přehledná administrace, která byla vytvořena přesně pro tento systém.
Navíc, administrace poskytuje skvělé možnosti, tudíž nebudete k ruce nikdy potřebovat drahého programátora, abyste něco změnili. Mimo jiné administrace obsahuje tyto možnosti: změna loga, přidání odkazů do menu, změnu titulního textu, přidání obsahu do panelů, vytvoření vlastních stránek, vytvoření kategorie, přidání produktů, atd..
V případě Vašeho zájmu Vám zašlu přístupové údaje, abyste si mohli vše vyzkoušet, a otestovat.
Napojení na SMS systém:
Po prvním spuštění si systém od Vás vyžádá konfigurační údaje - přihlašovací heslo do administrace, název webu apod. Systém se po té automaticky nainstaluje. Po spuštění Vás čeká v administraci jednoduchý a přehledný manuál, který Vám pomůže s napojením na SMS bránu. Pokud byste měli s čímkoliv problém, pomůžu Vám, a to zcela zdarma! Za napojení na SMS systém si programátoři běžně účtují i 1 500 Kč. Vy to máte zdarma jako součást této aukce.
Reklama:
Součástí webu je i reklamní prostor (který naleznete v levé části webu), na který si můžete umístit např. Google reklamy, a zvýšit tak své zisky.
Po zakoupení Vám poskytnu plný servis (v ceně aukce) a navíc - správu systému zvládne každý - nepotřebujete žádné speciální technické znalosti. S instalací webu Vám velice rádi poradím.
Při výběru a nákupu domény Vám rád poradím správného poskytovatele a poradím vhodné jméno pro Váš web.
V případě jakýkoliv dalších dotazů se na mě můžete obrátit.
Jaké jsou provize za SMS?
Často kladená otázka je, kolik si bere operátor za jednu SMS. V praxi to je většinou 50% z ceny. Z jedné SMS za 99 kč máte tedy přibližně 50 kč. Pokud dobře rozvrhnete ceny a výherní pořadí SMS, můžete nabízet například produkt v hodnotě 15 000 kč, s tím, že vyhrává každá 1000. SMS. Obrat tedy bude 50 000 kč, a náklady na produkt 15 000 kč. Zisk z jednoho produktu = 35 000 kč. To je samozřejmě modelový příklad. V praxi si můžete nastavit ceny sms a výherní pořadí dle svého uvážení.
Po přijetí SMS se odešle odesilateli zpět zpráva - pokud nevyhrál, zašle se mu jeho pořadí, a pokud vyhrál, tak mu příjde odpověď s Vaším textem. Oba typy odpovědi si můžete libovolně u každého produktu nastavit.
Co se týká ceny a obchodu mimo aukci - jsem tomu velice otevřený, a můžeme se domluvit i individuálně. Stejně tak jako se můžeme domluvit na redesignu, či doprogramování různých věcí přímo do systému. V tom případě mě prosím kontaktujte zde do zpráv, nebo mi rovnou napište email na: email@jirikrenek.cz. Určitě se domluvíme!
Děkuji, a přeji příjemnou aukci!
13 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
15 hodnocení
členem od 12. 3. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E