Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

GOODGAME MAFIA – pasivní příjmy – 100% osvědčené

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 19. 2. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
DATUM VZNIKU WEBU: leden 2013
PASIVNĚ WEB VYDĚLAL na ADSENSE reklamách: 29.135,89 Kč (do srpna 2014)
UKONČENÍ VÝDĚLKU: 15. 8. 2014
Dobrý den,
rád bych nakonec prodal web, který jsem vytvořil v roce 2013, a který mi za svou existenci vydělal téměř 30.000 Kč - což jsem na začátku vůbec netušil :)
Díky člověku s přezdívkou "Bronzi", který se na svém blogu chtěl veřejně pochlubit a neuvědomil si, že vlastně dává světu své "know how" spustil lavinu, kdy spousta uživatelů zakládala weby o hrách od herního studia GOODGAME.
Já jakožto student jsem se chopil příležitosti a ulovil si vlastní doménu - mafiagoodgame.eu, které jsem dnem i nocí zvyšoval SEO, abych se vyhrabal na Seznamu na nejvyšší pozice.
Web mi každý měsíc vydělal 2.000+, které mi pravidelně chodili na bankovní účet a já jakožto student s živností (jedná se o pravidelné příjmy navíc ze zahraničí (Google Adsense) = podnikání), jsem neměl žádné starosti a hodila se mi každá koruna.
Bohužel mi 15. srpna 2014 Google přestal zobrazovat reklamy a poslal mi email (viz odkaz na DROPBOXU), poté jsem se snažil web předělat a požádat o odvolání, ale stejná odpověď, poté ještě 2x upraven web a znovu odvolání, bohužel také marně-nepřišel jsem na to, co mám upravit.
Pak jsem v listopadu založil webhosting, že udělám web přes redakční system WP a zkusím to znovu, k tomu jsem se už z nedostatku času a s tím, že s podnikáním končím, nedostal, takže by to čekalo potencionálního kupce :)
Tudíž, web je nyní bez reklam - nevydělává - potřebuje upravit, věřím, že poté zase vydělávat bude. Lidé hru stále hrají a na Seznamu.cz ji vyhledává denně 500+ uživatelů. SEO od srpna asi také kleslo, ale po internetu jsou o webu různě odkazy, články, atd., takže bych se o SEO nebál.
KUP TEĎ - WEB PRODÁVÁM ZA ČÁSTKU, KTEROU MI ZA SVOU EXISTENCI VYDĚLAL.
Vyvolávací cena je 1/4 z celkového zisku webu -tj 7.284,- Kč
Na ceně jsem ochotný se domluvit
DŮLEŽITÉ PŘÍLOHY:
https://www.dropbox.com/sh/bpe5puxage6ya5k/AACiElfv3jQCGBanmnl1BYMva?dl=0
4 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 9. 9. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E