Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Napojení ERP BYZNYS – díra na trhu?

Davbo
verified
rating uzivatele
20. 1. 2015 12:36:14
Jsme firma která pracuje s podnikovým systémem BYZNYS ERP (vyvíjí firma JKR). Máme malý eshop, který je napojen na tento systém a pracovní název tohoto systému je iBYZNYS. Na českém trhu momentálně figuruje pouze jediná firma, která dokáže napojit podnikový systém BYZNYS ERP do eshopu. Touto firmou je TROELL. Není zde žádná konkurence, tudíž všechny eshopy, které referuje firma TROELL (na jejich stránkách píší o 130 instalacích) má stejný design a stejně zastaralé funkce.
Jsem si jist, že kdy někdo vytvořil propojení BYZNYSU do moderního a trendového eshopu, většina stávajících zákazníků by přešla k novější verzi. A těch zákazníku nebude málo.
Vzhledem k tomu, že firma TROELL nemá konkurenci; eshopy se nevyvíjí, jsou zastaralé, a další požadavky na modernizaci trvají firmě TROELL několik měsíců, či jsou předražené.
Kdo by měl zájem o další informace, může se zde připojit do diskuze.
20. 1. 2015 12:36:14
https://webtrh.cz/diskuse/napojeni-erp-byznys-dira-na-trhu/#reply1084283
carlos
verified
rating uzivatele
(19 hodnocení)
20. 1. 2015 15:27:24
Tak jen namatkou co jsem si dohledal linky: iByznys od Troell neni napojeni nybrz je to primo eshopove reseni.
Dalsi vec, neni nikde receno, ze je mozne system Byznys od Jkr dale rozsirovat, naopak iByznys je primo na strankach Jkr uveden jako jeden z modulu.
Tzn. firma Troell bud uzce spolupracuje anebo ma primo jako jedina moznost vyvijet eshopove reseni. Kazdopadne ma vse v rukou Jkr, kam se musite obratit... Neni mozne napojovat cokoliv na cokoliv jineho (to je jako kdybyste chtel napojit nabijecku od nokie na iphone, tak to nefunguje - rozhrani urcuje vzdy vyrobce).
Takze jste si spis vybrali zastaraly CRM system, ktery se nevyviji a ma zastaraly modul pro eshop. Tim nechci nikoho ze zminenych firem urazit, jen to subjektivne hodnotim podle dojmu jaky jsem nabyl ze stranek (vzhled webu tragicky, demo crm formou vzdalene plochy na vyzadani (sic!) atd). Svetova uroven to opravdu neni, ale co take chtit v ceske republice, kde se meni ucetnictni standardy kazdy mesic. Tady totiz travime cas jen reflektovanim zakonu a nezbyva na rozvoj ...
Takova situace v Cesku proste je - nedavno jsem se setkal s podobne tragickou urovni registracnich pokladen - priserna zbastlena vec (na urovni 90tych let), kterou nabizi nejaky zivnostnik v zapadle casti CR. Ale obsluhuje neuveritelnou cast trhu.
20. 1. 2015 15:27:24
https://webtrh.cz/diskuse/napojeni-erp-byznys-dira-na-trhu/#reply1084282
jekar
verified
rating uzivatele
4. 8. 2016 09:54:17
Vrána k vráně sedá. PRáce TROELLu se nám také nelíbí. Máme malý eshop, ale takhle zpomalenou firmu neznáme. Ale jak píše carlos, nedá se nic dělat. Jsme v pasti.
4. 8. 2016 09:54:17
https://webtrh.cz/diskuse/napojeni-erp-byznys-dira-na-trhu/#reply1084281
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit