Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám jedinečný internetový magazín

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 31. 10. 2014
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Předmětem prodeje je internetový magazín TheSingles.cz.
Jedná se o jedinečný magazín na českém trhu, který se, jak název napovídá, zaměřuje na cílovou skupinu tzv. singles.
O cílové skupině
Singles jsou lidé, kteří žijí z různých důvodů sami (obvyklým důvodem je kariéra nebo touha po nezávislosti). Dle statistik žije v ČR jako single více než 300 tisíc mladých lidí (ve věkové skupinu 25-39 let 29 % mužů a 20 % žen). Jedná se v drtivě většině o středně až vysokopříjmové skupiny lidí, finančně nezávislé, soběstačné a úspěšné jedince (=nejatraktivnější pro inzerenty). Mají specifické zájmy a potřeby a v ČR neexistuje web, který by se na tuto početnou skupinu zaměřoval.
Cíle a důvod prodeje
Chtěl jsem vybudovat opravdu kvalitní magazín pro danou cílovku a vybudovat kolem toho i komunitu, ale bohužel nemám dostatek času se tomu plně věnovat (živí mě e-shopy, které si zejména teď před Vánocemi budou vyžadovat mé plné nasazení). Myslím, že celý projekt je velmi zajímavý a může generovat slušné zisky, pokud se mu budete věnovat (tj. přidávat zajímavý obsah a přivádět návštěvnost). Předám i kontakty na kvalitní autory, kteří vytvořili současné články.
Monetizace
Lze vydělávat několika způsoby: přímý prodej reklamy inzerentům - bannery a PR články (vzhledem k cílové skupině perfektní reklama např. pro cestovky nabízející turistiku pro jednotlivce, seznamky, různé seznamovací služby a akce, zážitky, kurzy vaření, realitní kanceláře atd. atd.), dále samozřejmě možná PPC reklama a affiliate odkazy. Web nemá v současnosti žádné závazky.
Návštěvnost a výdělky
Zatím minimální, magazín běží pouhé 2 týdny (přesto působí dojmem, že funguje již několik let), má nějaké malé návštěvy (zatím něco přes 500) a pár korun zisku na Skliku. Web ale není nikde registrován ani propagován (pouze jej indexuje google). Vzhledem k úzkému zaměření předpokládám, že na slovo singles a příbuzné výrazy bude za chvíli ve vyhledávačích na předních pozicích.
Co získáte koupí
Vyladěný magazín běžící na Wordpressu (tak, jak ho vidíte).
Perfektní doménu TheSingles.cz (zaplacená do 10/2015).
22 originálních článků týkajících se dané tématiky (již zveřejněny na webu).
Kontakty na kvalitní autory, kteří vytvořili dosavadní obsah.
Skvělý design - moderní, neokoukaný, responzivní, flexibilní, jednoduše editovatelný... Jedná se o zakoupenou profesionální šablonu, která byla ještě doladěna do současné podoby. Obsahuje mnoho funkcí - 17 různých widgetů, možnost vkládání videí a reklam, možnost hodnocení článků čtenáři, diskuze pod články, odkazy na sdílení na sociálních sítích, automatické generování RSS atd. - zkrátka vše potřebné pro běh kvalitního magazínu.
Nejsem plátce DPH, cena je konečná! Na vyžádání vystavím fakturu.
Případné dotazy vám rád zodpovím přes soukromé zprávy.
9 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
17 hodnocení
členem od 29. 1. 2009
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E