Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám jedinečný internetový magazín

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 31. 10. 2014
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Předmětem prodeje je internetový magazín TheSingles.cz.
Jedná se o jedinečný magazín na českém trhu, který se, jak název napovídá, zaměřuje na cílovou skupinu tzv. singles.
O cílové skupině
Singles jsou lidé, kteří žijí z různých důvodů sami (obvyklým důvodem je kariéra nebo touha po nezávislosti). Dle statistik žije v ČR jako single více než 300 tisíc mladých lidí (ve věkové skupinu 25-39 let 29 % mužů a 20 % žen). Jedná se v drtivě většině o středně až vysokopříjmové skupiny lidí, finančně nezávislé, soběstačné a úspěšné jedince (=nejatraktivnější pro inzerenty). Mají specifické zájmy a potřeby a v ČR neexistuje web, který by se na tuto početnou skupinu zaměřoval.
Cíle a důvod prodeje
Chtěl jsem vybudovat opravdu kvalitní magazín pro danou cílovku a vybudovat kolem toho i komunitu, ale bohužel nemám dostatek času se tomu plně věnovat (živí mě e-shopy, které si zejména teď před Vánocemi budou vyžadovat mé plné nasazení). Myslím, že celý projekt je velmi zajímavý a může generovat slušné zisky, pokud se mu budete věnovat (tj. přidávat zajímavý obsah a přivádět návštěvnost). Předám i kontakty na kvalitní autory, kteří vytvořili současné články.
Monetizace
Lze vydělávat několika způsoby: přímý prodej reklamy inzerentům - bannery a PR články (vzhledem k cílové skupině perfektní reklama např. pro cestovky nabízející turistiku pro jednotlivce, seznamky, různé seznamovací služby a akce, zážitky, kurzy vaření, realitní kanceláře atd. atd.), dále samozřejmě možná PPC reklama a affiliate odkazy. Web nemá v současnosti žádné závazky.
Návštěvnost a výdělky
Zatím minimální, magazín běží pouhé 2 týdny (přesto působí dojmem, že funguje již několik let), má nějaké malé návštěvy (zatím něco přes 500) a pár korun zisku na Skliku. Web ale není nikde registrován ani propagován (pouze jej indexuje google). Vzhledem k úzkému zaměření předpokládám, že na slovo singles a příbuzné výrazy bude za chvíli ve vyhledávačích na předních pozicích.
Co získáte koupí
Vyladěný magazín běžící na Wordpressu (tak, jak ho vidíte).
Perfektní doménu TheSingles.cz (zaplacená do 10/2015).
22 originálních článků týkajících se dané tématiky (již zveřejněny na webu).
Kontakty na kvalitní autory, kteří vytvořili dosavadní obsah.
Skvělý design - moderní, neokoukaný, responzivní, flexibilní, jednoduše editovatelný... Jedná se o zakoupenou profesionální šablonu, která byla ještě doladěna do současné podoby. Obsahuje mnoho funkcí - 17 různých widgetů, možnost vkládání videí a reklam, možnost hodnocení článků čtenáři, diskuze pod články, odkazy na sdílení na sociálních sítích, automatické generování RSS atd. - zkrátka vše potřebné pro běh kvalitního magazínu.
Nejsem plátce DPH, cena je konečná! Na vyžádání vystavím fakturu.
Případné dotazy vám rád zodpovím přes soukromé zprávy.
10 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
17 hodnocení
členem od 29. 1. 2009
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E