Zadejte hledaný výraz...

Prodej zábavného webu pan-vtipny.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 9. 2014
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
rád bych Vám představil projekt Pan-vtipny.cz. Jedná se o zábavný web, kde se nacházejí GIFy, Videa, meme obrázky. Obsah webu si dělají sami návštěvníci. Buď si vytvoří své meme a nebo GIF.
Co web umí?
1. Meme generator. Je to velice jednoduché, návštěvník si vybere obrázek, a vytvoří k němu text. Obrázek pojmenuje a nahraje na web. Obrázek je viděn ihned na hlavní stránce. Tento plugin je děláný programátorem, není to nějaký veřejný plugin.
2. GIF generator. GIF si může uživatel vytvořit z obrázků. Nahraje x obrázků a vytvoří se GIF, který se, stejně jako meme obrázek, vloží na hlavní stránku. Taktéž je to plugin dělaný prográmátorem.
3. Je nastavené sdílení na Facebook. Pod každým obrázkem je Tlačítko Like, Sdílet. v Detailu obrázku jsou poté komentáře, vše je přes Facebook.
4. Nahrát. Zde uživatel může nahrát cokoliv z jiných serverů. Jak meme, GIF tak i videa. Vše se nahraje na web. Videa se vkládají přes odkaz, je nastavené, že video z youtube se zobrazí samo (není nutné embed atp). Stačí odkaz a zobrazí se video. To samé jde u VIMEA atp.
Historie
Web jsme spouštěli v říjnu loňského roku. Měli jsme spolupráci s Facebook stránkami. Díky sdílení na stránkách a i díky doporučováním uživatelům se návštěvnost vyšplhala i na 22 tis návštěv za den. Jelikož si spolupracovníci mysleli, že budeme ihned milionáři a nelíbili se jim příjmy (1500 za měsíc), tak se spolupráce ukončila. Nám zůstala jediná FB stránka, přes kterou jsem potom občas sdílel, návštěvnost se i tak držela na 1000-1500 návštěvách denně. Poté jsem díky rodinným problémům přestal mít čas na web a tak návštěvnost i aktivita webu postupně klesala. Sám jsem na web denně přidával. Za celou dobu mi web vydělal 3 000 Kč. Nejvíce první měsíc (1500 Kč), poté přes affilate a Google zbylých 1500 Kč. Poté se ale Googlu nelíbily lehce erotické příspěvky a proto je tam nyní jen Trikator.
Co bylo v plánu
V plánu bylo mnoho věcí. Počínaje přihlašováním uživatelů přes Facebook, konče soutěží o ceny. Více bych řekl, pokud by jste měl
vážný zájem.
Současnost
V současné době se návštěvnost pohybuje okolo 30-40 návštěv za den. Výdělky jsou nulové.
Cena
Kupovali jsme doménu zde na webtrhu (Viz ZDE. Po prodeji jsme zjistili, že domena panvtipny.cz je blokovaná na Facebooku, tudíž jsme koupili domenu pan-vtipny.cz .
Náklady na reklamu byly všechny vydělané peníze, tedy cca 3 000 Kč. Ty samozřejmně počítat nebudeme. Chtěli by jsme ale, aby se nám vrátil nákup, jsem ochoten cenu snížít na 8 500 Kč, díky problémům na webu.
Náklady jsou dále hosting a doména.
Koupě - 5000 Kč (po dohodě)
Výroba webu - 8000 Kč
----------------------------
Web nás stál 13 000 Kč, jsme ochotni prodat web za 5000 Kč. Pokud koupíte ihned, přenechám i s hostingem, který je do roku 2016.
Prodej
Co tedy koupíte?
doménu pan-vtipny.cz
celý web pan-vtipny.cz
Facebook stránku s 250 Like
Pokud by jste měl jakýkoliv dotaz, neváhejte mne kontaktovat.
Hezký den,
Ponikelský
3 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
36 hodnocení
členem od 10. 1. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E