Zadejte hledaný výraz...

Prodej zábavného webu CZGAG.CZ

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 11. 8. 2014
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji web CZGAG.CZ. Na webu se publikují zábavné, zajímavé a inspirativní galerie a videa, která mají virální potenciál a lidé je nejenom rádi sledují, ale především také sdílí.
12281
12338
Myšlenka webu:
Cílem je rozjet českou verzi extrémně úspěšných anglických webů s virálním/inspirativním typem obsahu, které díky obrovskému počtu sdílení generují milionové návštěvnosti. Jedná se především o weby:
Distractify
Upworthy: Things that matter. Pass 'em on.
Bored Panda - the only magazine for Pandas
Z těchto webů budete přebírat příspěvky. Rozhodně nehrozí nedostatek materiálu, nápadů či inspirace. Naopak nebudete vědět, který příspěvek přidat dřív, protože je jich každý den publikována spousta.
Tento typ webů zažívá v poslední době velký boom a těží z toho, že lidé lidé tyto příspěvky sdílí jako o život a tím se návštěvnost nabaluje a nabaluje, stačí tedy i menší počáteční návštěvnost, pár lidí se rozhodne sdílet, uvidí to další skupina lidí, někdo z nich zase bude sdílet a postupně se vytváří lavinový efekt. Ne každý post samozřejmě takto chytne, ale část z nich ano a ta bude tvořit drtivou většinu návštěvnosti.
Například zde: http://www.boredpanda.com/cat-furniture/ má článek 167 tisíc sdílení, což je krásný příklad lavinového efektu.
Rozhodně je lepší zaměřit se ne pouze na zábavu, ale také na zajímavá a inspirativní témata, získáte tak širší spektrum návštěvníků a návštěvnost bude hodnotnější, co se týče Google Adsense.
U každého příspěvku jsou výrazná sdílecí tlačítka pro co největší efektivitu a taktéž je u každého příspěvku prosba o udělení liku webu, díky tomu si postupem času vybudujete fanouškovskou základnu facebookové stránky webu, což bude další silná zbraň, protože sdílením na této stránce získáte základní návštěvnost a o zbytek se zase postará lavinové sdílení.
Technické řešení:
Web je dělán kompletně na zakázku. Nejedná se o žádný Wordpress, administrace je dělána kompletně na míru, umožňuje naprosto všechny potřebné funkce pro správu webu. Web je perfektně optimalizován, zvládne i obrovskou návštěvnost na základním hostingu.
Funkce administrace:
- přidávání a libovolná editace příspěvku, jeho textu, obrázků, videí atd
- nastavení hlavních příspěvků s velkým náhledem
- plánování zveřejnění příspěvků (příspěvky můžete přidat např. během jednoho dne a ty se pak budou publikovat během celého měsíce postupně dle zvoleného data a času)
- editace podstránek
- různá, veškerá potřebná systémová nastavení
Zde jsou screeny administrace:
12284
12333
12337
12334
12335
12336
Důvod prodeje/současný stav webu:
Již v průběhu vývoje webu jsem nastoupil do full-time zaměstnání a nemám energii se tomu po večeru věnovat a pořádně to rozjet, ze začátku to zabere dost času, s tím počítejte.
Web jsem tedy alespoň trochu rozjel, abych ho připravil k prodeji, přidal jsem příspěvky, ty jsem následně sdílel na různých fórech, což se ukázalo jako efektivní způsob, přivede to lidi, ti pak dál sdílí a je z toho pro začátek slušná návštěvnost.
Jeden příklad:
Tento příspěvek http://www.czgag.cz/32-15-fotek-deti-ktere-se-vubec-nepovedly jsem sdílel na dvou fórech pro maminky, těm se to samozřejmě strašně líbilo a sdílely dále, díky tomu má příspěvek slušný počet zobrazení a dokonce 6 komentářů.
Reklamy jsem zatím vůbec nenasazoval. Asi je lepší nechat to více rozjet a pak monetizovat, ale to je na vás, můžete je nasadit hned.
Analytics kód není implementován, v administraci je pouze statistika zobrazení, uip není měřeno.
Cena:
Cena realizace webu se vším všudy byla 11 000 Kč. Vyvolávací cenu stanovuji na 5 800 Kč. Byl bych rád, pokud by se konečná cena vyšplhala alespoň k výrobní ceně, ale to nechám na Vás, nechť trh určí cenu.
Pokud máte nějaké otázky, neváhejte se zeptat. Přeji příjemnou aukci. :)
19 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
94 hodnocení
členem od 8. 5. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E