Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kritika webu/blogu o cvičení

JakCvicit
verified
rating uzivatele
(6 hodnocení)
3. 8. 2014 16:19:54
Ahoj,
rád bych vám představil můj web/blog http://www.jakcvicit.com.
Web funguje zhruba rok a za tu dobu prošel 3 vzhledama.
1. Webnode - wordpress sem neznal (06/2013 - 01/2014)
12205
2. Objevil sem Wordpress (02/2014 - 04-05/2014)
12204
3. Současná podoba na http://www.jakcvicit.com
Nějaké informace:
- Wordpress sem objevil teprve nedávno, pořádně s ním neumím, ale každej týden objevuju něco novýho
- píšu každej den jeden nebo dva články, v brzké době to budou 3 články denně. Roste mi tím návštěvnost a to je přece dobře no ne? :)
- Celkové náklady když počítám doménu, hosting, webnode + 2x práce tady z webtrhu jsou do 2500kč.
- Tento projekt má fungovat jako blog, získat pravidelné návštěvníky, solidní návštěvnost která bude použita k dalšímu připravovanému projektu (menší eshop)
Co vím že musím spravit ale zatím nevím jak na to:
- písmo (ř,í,á atd) je otřesný to chápu, bohužel zatím nevím co stím. Určitě na to ale brzy přijdu :)
- bude doplněna fotografie + videa cviků
- rád bych udělal nějaký newsletter, taky nevím jak na to, ale taky se naučím
Čeho chci docílit:
- návštěvnost aby se pohybovala +- 10 000 za měsíc (za víc se zlobit nebudu)
- vracející se návštěvníky
- spokojení čtenáři
- Rozhodně větší aktivita na fb (tam je skoro nulová i když dosah je slušnej na počet lidí ve skupině)
- Aby lidi dali o mé stránce vědět (sdílení)
Konkrétní čísla (návštěvnost, doba na stránce atd) nevím jestli sem můžu dát. Nějak zneužít se to dá nebo ne? :) Rád případně poskytnu.
No a teď otázky pro vás
- Co by jste udělali jinak, chyby, nedostatky, doplnění něčeho
- Nápady na propagaci, zvýšení návštěvnosti? (Ta se mimochodem zvyšuje každým týdnem :) )
Díky za pozitivní kritiku a nápady jak se posunou vpřed :)
3. 8. 2014 16:19:54
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-blogu-o-cviceni/#reply1045194
Aleš Trunda
verified
rating uzivatele
(16 hodnocení)
3. 8. 2014 18:49:40
Z mého pohledu nedodělaný web, působí dost lacině až si říkám jestli se informacím na tom webu dá vůbec věřit. Grafice se nemá cenu věnovat, žádná tam není, i Váš nový vzhled je v dnešní době rozhodně podprůměr. Na to že už to funguje rok tak je pořád v dost "pracovním" stavu. Během 1 roku už jste web 3x předělávali a pořád máte jen tohle?
Četl jsem pár článků, máte tam pouze zakladnější věci, které bych řekl že víceméně zná každý, někde píšete o dost nezajímavých a nepodstatných věcech, dokonce s něčím co tam máte napsané vyloženě nesouhlasím. No celkově to moc čtivé není, pro mě jako pro dlouholetého kulturistu amatéra naprosto nezajímavý web o ničem. Takovýchto webů je spousta, já nevidím jedinou věc, ve které je ten Váš lepší než ostatní, čili nějaký důvod proč Váš web pravidelně navštěvovat.
To že náklady na web máte 2500,- je hezké ale absolutně nepodstatné, protože články píšete Vy, počítám že i nějakou správu atd. děláte, to já si taky můžu vytvořit web třeba v hodnotě 20k a pak hlásit, že mě vyšel jen na pár stovek, protože sem ho celý udělal sám - a moje práce je co? - náklady jsou těch pár stovek + moje práce v hodnotě 15k. A když zmiňuji ty náklady, tak v nich nemáte uvedeny obrázky, nevím kde jste je vzal, doufejme že máte opravdu právo k jejich použití. Nicméně vidím že některé taky máte z wikimedia, ale tam nemají obrázky zdarma, tak jsou jasně napsané licenční podmínky za kterých je možné je použít a co se dívám tak Vy tyto licenční podmínky nesplňujete, to že na webu najdete obrázek neznamená že jej můžete zdarma používat!
3. 8. 2014 18:49:40
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-blogu-o-cviceni/#reply1045193
JakCvicit
verified
rating uzivatele
(6 hodnocení)
3. 8. 2014 21:15:39
Kdyby kritika neměla tolik negací, bylo by to fajn :). Obrázky jsou ze sekce volně použitelné i pro komerční využití, některý ze speciálně určených stránek.
Napište s čím nesouhlasíte, rád odpovím. Vše je ověřený, mnohdy i vědeckými podklady.
Souhlasím že web neni 100%, tohle je ale az prehnana kritika. Zadna rada, nic.
I tak diky za zapojeni se, "amatere kulturisto"
3. 8. 2014 21:15:39
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-blogu-o-cviceni/#reply1045192
Ahoj, myslím, že nikdo z nás tu nedokáže dobře posoudit tvůj web (pokud tě nezajímají chyby v kódu nebo něco ohledně použitelnosti), na to by ses měl svých čtenářů. Pokud se jim web bude líbit asi ho doporučí ... Mě tam vůbec nesedí ta masivní hlavička. Úplně bych jí odstranil a udělal menu s logem.
3. 8. 2014 22:16:15
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-blogu-o-cviceni/#reply1045191
Aleš Trunda
verified
rating uzivatele
(16 hodnocení)
3. 8. 2014 22:45:05
Dáváte to sem aby to lidi kritizovali a když to udělají tak se Vám to nelíbí. Já jsem napsal vše co se mi tam nelíbí, že toho bylo dost to už se tak holt někdy stane.
Web - vezmu free WP šablonu řekněme Twenty Eleven, nahodím pár obrázků styly atd. asi hoďka práce a mám web jako je ten Váš - nevím jak tomu říkáte Vy nebo ostatní, ale já takovémuto webu říkám nedodělaný laciný web, takový je můj názor.
Články - díval jsem se na článek Svaly hrudníku četl jsem asi 30%, v Na co si dát pozor máte, že se nemají používat vysoké váhy, ale nahoře u příspěvku máte na fotce arnolda - to si trochu protiřečí ne, pokud mám mít svaly holt budu muset ty vysoké váhy zvedat. Konkrétně podle arnolda jsem jel jeho tréninkový plán, měl tam pyramidu, na vrcholu sérii se 3 opakováními, když on dal jen 3 opakovaní tak tam určitě měl hodně hodně vysoky váhy a Vy si tam v pohodně dáte jeho fotku a napíšete nezvedejte vysoky váhy. Řeknu klukům ať to dají v posilovně na stěnu - 1. pravidlo cvičení: nezvedat velké váhy... Dále ten samý text máte tam vždy provádět stečink, četl jsem na to 3 různé články, z každého vyplývalo to, že strečink v žádném případě nemusí být prospěšný, byla tam u toho vědecká studie, tam jim dokonce vyšlo naopak že riziko zranění svalů je právě vyšší u těch co provádí strečink než u těch co strečink nedělají, ale to už je druhá věc, každopádně tam bylo řečeno jasně že nelze vědecky prokázat že strečink je prospěšný. Druhý článek co jsem četl tak byl 6 věcí o břišních svalech, četl jsem asi půlku, z bodu 1 vyplývá, že je vyloženě nesmysl cvičit břicho každý den a dělat 1000 sklapovaček o ničem. Já si vzpomínám četl jsem o jednom kulturistovi, břicho měl hodně dobry a on ve svym tréninkovym plánu řikal, že každý trénink začíná tisícovkou sklapovaček. Pak jsem četl o nějakym českym cyklistovi, že prý jezdí denně na kole 100km a jednou za měsíc má den pauzu. Jako vy to máte dobře, pro začátečníka jsou takovy profesionálni tréninky k ničemu, ale pro hodně pokročilé sportovce je to normální, věřte že ti opravdu cvičí břicho 7x týdně, jak můžete napsat že je to nesmysl, očividně o tom nic nevíte. Dál už ty články nečtu, určitě je tam spousta dalších nesmyslů, Váš ověřený zdroj a podklady bych chtěl vidět, ale to je jedno, Vy jste chtěl kritiku, dostal jste ji.
Obrázky - ano ten obrázek co jsem se díval jak používáte z wikimedia je sice zdarma pro komerční využití, ale jsou tam další licenční podmínky, které je pro použití třeba splnit a vy je nesplňujete! Vy jste jako tu licenci nečetl celou? Naopak byste mi měl poděkovat že jsem Vás na to upozornil ale Vy naopak plivete jedy a všechno máte samozřejmě ověřeny, no tak očividně nemáte.
3. 8. 2014 22:45:05
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-blogu-o-cviceni/#reply1045190
JakCvicit
verified
rating uzivatele
(6 hodnocení)
3. 8. 2014 23:04:42
Bože můj.. něco si přečtěte. Svaly břicha sou stejný jako biceps nebo triceps, ten jedete taky 7x týdně? 1000 sklapovaček kde břicho necitite sou k nicemu, to radsi odjedu 100 opakovani ve visu na hrazde se zvedanim noh.
Něco si přečtětě, pak piště rozumy :), možná proto ste "amater kulturista" :D.
Zdroj? Obořil, Mester a další PROFESIONALNI kulturisti a men´s physique :).
čůůůs
3. 8. 2014 23:04:42
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-blogu-o-cviceni/#reply1045189
Aleš Trunda
verified
rating uzivatele
(16 hodnocení)
3. 8. 2014 23:39:47
Jo no, běžte to říct těm vrcholovým sportovcům co cvičí denně že je to vlastně k ničemu. Opravdu rád bych poznal kulturistu co propaguje cvičení stylem nezvedat velké váhy, ne ale dobré, očividně se naše názory značně rozcházejí, chtěl jste kritiku, já jsem si dal tu práci a napsal ji, podpořil jsem ji silnými argumenty, které se Vám vyvrátit nepodařilo, naopak začínáte napadat mě, nejvyšší čas tuto debatu ukončit. Nezaujatý čtenář si jistě udělá obrázek o tom, kdo kulturistice rozumí a kdo ne. Kritiku jsem rozhodně nemyslel urážlivě, samozřejmě si z toho vemte co uznáte za vhodné, ale alespoň na ty licence k obrázkům bych doporučoval zvýšenou pozornost, jinak taky ahoj.
3. 8. 2014 23:39:47
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-blogu-o-cviceni/#reply1045188
1. určitě se musí zvedat velké váhy
2. cvičit břicho 7x týdně mi příjde jako blbost
3. ještě jako větší blbost mi příjde řídit se PROFESIONÁLY, kteří velmi často berou nějaký steroidy
...
1. vidím špatně diakritiku v nadpisech
2. nemáš u článku odkazy na studie--> vše to je k ničemu.
4. 8. 2014 00:12:22
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-blogu-o-cviceni/#reply1045187
JakCvicit
verified
rating uzivatele
(6 hodnocení)
4. 8. 2014 00:40:05
Stránka se menuje JAK CVIČIT, ne JAK BÝT KULTURISTA. Pro normální cvičení, je naprosto zbytečný dělat mrtvý tahy, leg press, dřepy s 200 kilama. Proč taky? Men´s Physique Martin Mester (mimochodem toho dost vyhrál) břicho taky necvičí každej trénink.. divný. Tak jako naprostá většina profesionálů.
Články jsou různý, jak o stravě, tak cvičení i anatomii. Výmysly vycucaný z prstu bych na web nedal, tečka.
---------- Příspěvek doplněn 04.08.2014 v 00:42 ----------
Napsal Mirator;1112856
1. určitě se musí zvedat velké váhy
2. cvičit břicho 7x týdně mi příjde jako blbost
3. ještě jako větší blbost mi příjde řídit se PROFESIONÁLY, kteří velmi často berou nějaký steroidy
...
1. vidím špatně diakritiku v nadpisech
2. nemáš u článku odkazy na studie--> vše to je k ničemu.
Pokud jde o cvičení žen, klidně i můžů, co se jdou do posilovny protáhnout, nebo zvýšit svoji sílu, velký váhy nepotřebujou. To je otázka nižších vah a víc opakovaní.
Profesionál Mester nebo Vinogradov steroidy neberou, milionkrát zodpovězená otázka.
Diakritika je špatná, o tom ostatně píšu už v úvodním příspěvku. Zatím nevím jak to odstranit, časem na to určitě přijdu ;).
Díky za odpověď
4. 8. 2014 00:40:05
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-blogu-o-cviceni/#reply1045186
Chybí mi tam autor článků. Zrovna u cvičení chci vědět, kdo ten článek píše. Protože takhle může článek o cvičení napsat 200 kg tlouštík, který v životě necvičit a články jen přepsal/přeložil... Doporučuji tedy vytvořit "osobnost", u které jde vidět, že si informace jenom necucá z prstu, ale také aplikuje v praxi.
Některé články vůbec nefungují. Když kliknu v Populární články na Cviky s TRX, tak mi to hodí chybu.
Sociální tlačítka jsou příliš nalepené na tagy.
U Related Articles se mi většinou nezobrazují správně obrázky.
A celkově je tam mnoho věcí nepřeložených. Například formulář na komentáře je plně anglicky...
4. 8. 2014 09:20:58
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-blogu-o-cviceni/#reply1045185
JakCvicit
verified
rating uzivatele
(6 hodnocení)
4. 8. 2014 12:48:26
Můžu se vás teda zeptat, jak to přeložit? Třeba i místo comments - komentáře atd... Díky za odpověď
4. 8. 2014 12:48:26
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-blogu-o-cviceni/#reply1045184
SEOguy
verified
rating uzivatele
4. 8. 2014 13:50:39
Napsal JakCvicit;1112995
Můžu se vás teda zeptat, jak to přeložit? Třeba i místo comments - komentáře atd... Díky za odpověď
Na internetu najdeš plno lepší šablon pro WP, které navíc budou RESPONZIVNÍ a v češtině. Máš v instalaci configu WP navolenou češtinu?
Pak se mi nelíbí dva vertikální bannery - jeden by mohl stačit, ne? Jinak celkem slušná klasika - žádná pecka to není, ale je to alespoň přehledný.
4. 8. 2014 13:50:39
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-blogu-o-cviceni/#reply1045183
Matej Kukucka
verified
rating uzivatele
5. 8. 2014 22:29:48
Zacal by som rozhodne tym,ze sa naucite prijimat kritiku :)
PS: Nozaj nepiste rovnake veci ako na prostaloch ako diva.sk, stacilo mi precitat posledny clanok. Skuste ist inym stylom ako tieto omacky, vysvetlit intermittent fasting,paleo, rozne low-carb diety, dat ludom vybrat styl a proste byt odlisny...co sa tyka vzhladu myslim, ze viete nacom popracovat :)
5. 8. 2014 22:29:48
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-blogu-o-cviceni/#reply1045182
Bacon
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
7. 8. 2014 08:20:31
Ajéje, 16letý zlodějíček opět na scéně.
7. 8. 2014 08:20:31
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-blogu-o-cviceni/#reply1045181
JakCvicit
verified
rating uzivatele
(6 hodnocení)
7. 8. 2014 08:26:02
Neznam diva.sk, nejspis mame stejny zdroje clanku.
Slanino, nepis delku tvyho penisu, nezajímá me. :)
7. 8. 2014 08:26:02
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-blogu-o-cviceni/#reply1045180
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit