Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Také už víte, odkud se přeprodávají FB fanoušci na stránku?

RadekMachalik
verified
rating uzivatele
2. 7. 2014 18:07:13
Dobrý den,
chtěl bych Vás jenom v rychlosti seznámit s webem, který mnoho z Vás asi nezná. Je to americký web, na kterém probíhají mikrotransakce. Je tu ale menší problém. A to ten, že když se podíváte na jakékoli jiné české weby, např. stovkomat, ale i tady v Nabídce, najdete tam mnoho itemů převzatých přímo ze stránky, na kterou níže najdete odkaz. Jde mi především o to, abyste se také jako já nenechali nachytat a nekupovali předražené věci, když tady se to dá sehnat za původní cenu.
Například 1200 fanoušků na FB stránku u nás koupíte nejlevněji cca za 49 Kč někde na aukru, tam se ty ceny mění, ale nikdy nejdou nějak razantně dole. Na stovkomatech a podobných serverech není problém za 500 fanoušků zaplatit i 150 a více Kč, klidně se podívejte. A ano, jsou to jenom nakoupení turci a cizinci, takto jednoduše tam někdo vydělává. Ale tohle se týká i jiných předražených předmětů, které se zde vydávají jako profesionální, ale přitom jsou jenom převzaté s nadhozenou cenou od nějakého Inda.
Podívejte se třeba na tento item, kde se nabízí 1200 fanoušků na FB stránku jenom za 1 USD. Zkoušel jsem to koupit a opravdu to funguje a hned mi to docvaklo. Oni všichni to totiž kupují tady na této stránce a jenom to předražené rozprodávají mezi neznalé lidi v českých vodách:
https://a.seoclerks.com/linkin/138966/buy-facebook-likes-fans/175784/give-1200-Genuine-Facebook-Likes-on-fan-page-within-6-hours
Mrkněte na to, ale podívejte se i na další itemy, co se tam prodávají a hned pochopíte, jak se snaží chytrolíni vydělávat.
A co vy? Znáte podobné stránky, kde se tyhle služby prodávají za tak málo? Já znám možná ještě fiverr.com, ale ten je víc komerční a také mi přijde, že už tam se přeprodávají itemy ze seoclerks.
Mějte se a pozor na předražené obchody
2. 7. 2014 18:07:13
https://webtrh.cz/diskuse/take-uz-vite-odkud-se-preprodavaji-fb-fanousci-na-stranku/#reply1036615
Roman
verified
rating uzivatele
(11 hodnocení)
2. 7. 2014 18:11:09
RadekMachalík dobrý den Radku,
stovkomat sice nevyužívám a zaplať pánbůh nebudu, ale u vašeho příspěvku se nejedná o "předražený" obchod. Jakýkoliv obchod funguje na základu nabídka poptávka, je jedno v jakém pořadí. Takže pokud někdo "umí" prodat fanoušky místo za 49 za 53, fandím mu.
A u každého výrobku najdete "někde" v řetězci toho, co to prodává "nejlevněji", to ve skutečnosti nic neznamená, pak jsou tu diskuze, že někdo nadává, že má malou přirážku na zboží.
R.
2. 7. 2014 18:11:09
https://webtrh.cz/diskuse/take-uz-vite-odkud-se-preprodavaji-fb-fanousci-na-stranku/#reply1036614
Já myslím, že prodej FB fans jen okrádá ty, co neví, že se dají sehnat i zadarmo.Třeba na socialclerksm,addmefast atd atd. Kvalita fanoušků je v 90% procentechstejná (na prd) . Píši to jako mnohokrát vyzkoušený fakt, ne názor :-) Tvůj odkaz mě přijde spíš jako affilite nebo podpora vlastního projektu takže na něj ani klikat nehodlám ;) Tohodle je všude tuna a vždy bude platit pravidlo, že pokud fanoušci nepřijdou na tvoji stránku o autech za účelem dozvídat se něco o autech .... jsou takovýfanoušci na nic.
2. 7. 2014 18:13:48
https://webtrh.cz/diskuse/take-uz-vite-odkud-se-preprodavaji-fb-fanousci-na-stranku/#reply1036613
RadekMachalik
verified
rating uzivatele
2. 7. 2014 18:20:42
Tjn, co se týká addmefast, ta úroveň fanoušků je prakticky stejná, ale jde hlavně o to, že na addmefast musíš naklikávat půl dne pár stovek bodů. Tady tohle je pro líné, zaplatíš 1 USD a máš 1200 fans za pár hodin. Na ten socialclerksm se musím podívat, to neznám.
Jo, jsou to fanoušci na nic, ale když se podíváš, kolik lidí to dokáže uspokojit, že mají na stránce za dva dny 10 000 fanoušků a někdo na stovkomatu na tom vyrýžoval pěkné prachy. Já jsem to psal hlavně pro neznalé, vím, že vy jste zaběhlí v této praxi, ale třeba sem čas někdy zanese někoho, kdo tak znalý není a bude rád, že ušetří.. :)
Jinak, je to v podstatě můj link, ale jen odkaz (není to můj obchod, já ani netuším, přes co se dá tolik fanoušků sehnat, asi přes nějaké automatizované programy, nevím), já všude používám své linky, ale o žádnou podporu se nejedná, je to prostě jen abych viděl, kolik lidí na odkaz vůbec klikne, ale to je vcelku jedno, jde o ten princip obchodníků na našem území. Na jednu stranu jim také gratuluji, je to umění nalákat nové lidi do těchto kšeftů, ale vždycky jsem byl spíše zastánce těch lidí na druhé straně.
2. 7. 2014 18:20:42
https://webtrh.cz/diskuse/take-uz-vite-odkud-se-preprodavaji-fb-fanousci-na-stranku/#reply1036612
Přesně. socialclerks je v podstate to sameco addmefast. Maji tam i pro lenochy moznost koupeni kreditu a vyjde to na par kacek. Je pravda, ze se lepe prodavaji stranky s 10 000 fans nez s 10 ale jako prodejni kanal je to o nicem :-)
2. 7. 2014 18:53:35
https://webtrh.cz/diskuse/take-uz-vite-odkud-se-preprodavaji-fb-fanousci-na-stranku/#reply1036611
kevco
verified
rating uzivatele
2. 7. 2014 20:12:29
Pokud se jedná o české fanoušky na stránkách tak využivajou Clickjacking apod. vychytávky, které lidí nutí lajknout stránku, i když o tom oni ani sami neví.
2. 7. 2014 20:12:29
https://webtrh.cz/diskuse/take-uz-vite-odkud-se-preprodavaji-fb-fanousci-na-stranku/#reply1036610
RadekMachalik
verified
rating uzivatele
2. 7. 2014 20:19:12
Ano, fan gate resp. like gate.. pekna lumparna. Like je vetsinou skryty pod tlacitkem Play nebo pod krizkem.
2. 7. 2014 20:19:12
https://webtrh.cz/diskuse/take-uz-vite-odkud-se-preprodavaji-fb-fanousci-na-stranku/#reply1036609
Stovkomat.cz
verified
rating uzivatele
2. 7. 2014 21:26:53
Co radíte, máme stovkomat zavřít? Stovkomat je portál, kde lidé nabízejí své služby a je zcela přirozené, že je nabízejí s určitou marží, aby byli v zisku.
Také se zlobíte na eshopy, že prodávají dráž než jejich dodavatel?
Stovkomat není pro lidi, kteří si fanoušky dokáží sehnat sami, stejně tak grafické Joby neosloví ty, kteří grafiku ovládají.
Ale to je přeci přirozené. Malíř pokojů si taky nenechá pokoj vymalovat.
Pak jsou tu ovšem lidé, kteří chtějí za levný peníz sehnat české fanoušky na svou Fb stránku. A tak využijí nabídek Stovkomatu.
Je zde něco špatně? Budeme tyto lidi odsuzovat, že si tuto službu koupili nebo, že podobnou službu nabízejí?
Pokud někdo nabízí české fanoušky, snažíme se hlídat, aby byli opravdu české a ne před addmefast a věřím, že se nám to daří.
Pokud jste opačného názoru, budu rád za odkaz na konkrétní Job na Stovkomatu.
RadekMachalík zde vystupuje jako ten, co přišel na to, jak to celé funguje. Ano, má pravdu. Opravdu to funguje tak, že lidé na Stovkomatu prodávají své sužby a mají z toho zisk.
Pak jsou tu kupující, kteří neumí anglicky, neznají jiné weby apod. a využijí služby Stovkomatu, kde jim garantujeme vrácení peněz v případě, že Job není v pořádku.
Nebo vás štve něco uplně jiného?;)
2. 7. 2014 21:26:53
https://webtrh.cz/diskuse/take-uz-vite-odkud-se-preprodavaji-fb-fanousci-na-stranku/#reply1036608
no co si budeme povídat.....stovkomat je pro děti co se snaží vydělat, konkrétně já jsem zadala logo a hups, hezké pěkné dokud jsem z toho loga nevystřihla název a nenechala jen obrázek, prolítla googlem a zjistila že to má jiná firma. Ok tak druhé a přesně to samé, ale co chcete za kilo protože 50 z toho má majitel? Já vím že tam nakupovat nebudu, protože tohle nejsou kvalitní služby a nikdy nebudou (leda příjem pro majitele stránek který jen sedí a sedí :-D ) a face fanoušci to je asi stejné jako s eshopy, koupím v číně lampičku za korunu a v Čr prodám za 100...je úplně stejné kvality jako fanoušci .-)
2. 7. 2014 21:38:16
https://webtrh.cz/diskuse/take-uz-vite-odkud-se-preprodavaji-fb-fanousci-na-stranku/#reply1036607
Stovkomat.cz
Taky jsem v příspěvku viděl příliš zbytečné agrese na Vaše služby. Osobně je nevyužívám ale je tam vidět, želidé vynalézavý jsou a umí své nápady a služby prodat ..... jako třeba tady na webtrhu. Na Fiverru je třeba hromada služeb typu "dodám 100 HTML šablon ZDARMA" a prodejce jen pošle odkaz na stránky kde se dají šablony stáhnout. I to je pořád byznys a pokud někdo neumí hledat nebo chcemít něco rychle .... proč ne. Myslím, že stovkomat v Čr vyplnil vcelku pěknou mezeru v nabízení služeb.
2. 7. 2014 21:41:03
https://webtrh.cz/diskuse/take-uz-vite-odkud-se-preprodavaji-fb-fanousci-na-stranku/#reply1036606
Stovkomat.cz
verified
rating uzivatele
2. 7. 2014 21:41:44
dasaB: kvalitu Jobu ověřujeme (co nám síly stačí), pokud se ukáže Job jako nekvalitní, tak ho smažeme. O jaký Job se jednalo? Máme přes 95% kladných komentářů, což svědčí o tom, že je drtivá většina uživatelů spokojená.
Problém je ovšem v tom, že pokud je někdo nepsokojen, neřeší to tak, že napíše poskytovateli a neřekne "hele, tenhle Job je na hovno, mrkni na to". Čeká na vhodnou příležitost, jak stovkomat pošpinit. Přitom stačí napsat číslo Jobu a my ho smažeme a platbu vrátíme zpět (často včetně bonusu).
---------- Příspěvek doplněn 02.07.2014 v 21:43 ----------
a že je pro děti, co si snaží vydělat? Těmi dětmi myslíte studenty 15+, kteří místo žebrání peněz od rodičů se snaží pár kaček vydělat na Stovkomatu? A tím se naučit alespoň základním pracovním návykům?
Tak i toto je špatně?
Jestli ono spíš není špatně ve vašem přístupu k byznysu a životu celkově (nemyslím obecně, ne konkrétně vás).
2. 7. 2014 21:41:44
https://webtrh.cz/diskuse/take-uz-vite-odkud-se-preprodavaji-fb-fanousci-na-stranku/#reply1036605
Napsal Stovkomat.cz;1103318
a že je pro děti, co si snaží vydělat? Těmi dětmi myslíte studenty 15+, kteří místo žebrání peněz od rodičů se snaží pár kaček vydělat na Stovkomatu? A tím se naučit alespoň základním pracovním návykům?
Takže uznáváte že jde o nekvalitní a neprofesionální joby? od dětí? nic jiné jsem nepotřebovala, jen si ověřit mé zkušenosti. Nicméně na tom není nic špatného, nemorální mi spíše příjde děti učit návykům a vzít jim z toho jednu třetinu. :-)
2. 7. 2014 22:01:58
https://webtrh.cz/diskuse/take-uz-vite-odkud-se-preprodavaji-fb-fanousci-na-stranku/#reply1036604
Stovkomat.cz
verified
rating uzivatele
2. 7. 2014 22:04:31
Nikoho nic nenutíme a děti na Stovkomat nelákáme. Pokud si zde chce nějaký student přivydělat, tak mu v tom nebráníme.
Opět je někde problém?
15+ jsem přepískl, pro výplatu provize je nutné doklad/faktura, kterou mohou vystavit 18+, takže studenti 18+.
To, že jde o nekvalitní a neprofesionální Joby jsem nikde nezmínil, to jsou pouze vaše dojmy.
2. 7. 2014 22:04:31
https://webtrh.cz/diskuse/take-uz-vite-odkud-se-preprodavaji-fb-fanousci-na-stranku/#reply1036603
RadekMachalik
verified
rating uzivatele
2. 7. 2014 22:06:59
Pane stovkomat, nemusite se na me hned vztekat. Ja nerikam nic proti stovkomatu, jsem zastance novych experimentu, napadu a vseho ostatniho. Jenom mi prosim vas reknete jeden duvod, proc bych nemohl ostatno upozornit na to, ze se to da sehnat nekde levneji? Co je vam vlastne do toho z pohledu stovkomatu? Nikdo na vas spinu nehazi.. a kdyz jste teda u tech lajku, proc hlidate jestli nejsou pres addmefast, kdyz vsichni cesti fanousci jsou pridani pres fan gate, kde ani nevite, ze date like a jste na strance. To mi neříkejte, ze clovek vaseho formatu toto nevi.. takze addmefast kde kazdy da like dobrovolne vam vadi a fan gate, kde jsou fanousci chyceni pres ruzne brany - to vam nevadi... zajimava teorie. No co, podvod jak podvod.. jenom zalezi na tom, ktery podvod budete prezentovat jako "legalni"....
2. 7. 2014 22:06:59
https://webtrh.cz/diskuse/take-uz-vite-odkud-se-preprodavaji-fb-fanousci-na-stranku/#reply1036602
Stovkomat.cz
verified
rating uzivatele
2. 7. 2014 22:34:28
Radku,
jmenuji se Vojtěch, ať se představím.
Narovinu, nejsem moralista. Pokud je kupující spokojen a prodávající splnil to, co inzeruje, nemám s tím problém. Pokud se následně ukáže, že Job nebyl v pořádku dodán, tak kupujícímu platbu refundujeme a to i z našich prostředků (pokud je kupující již vyplacen).
Problém mám s addmefast, jelikož je to nesmysl, který nijak nedokáže určit, odkud fanoušci jsou (byť se tak tváří) a přidává vesměs fake profily.
Pokud je Job takto postaven a kupující o tom ví, je to ok. Pokud je uvedeno, že se jedná o české fans, mám s addmefast problém a proto se snažíme i ověřovat, zda se opravdz jedná o české fanoušky a podezřelé Joby blokovat.
zavesli jsme také pečeť Ověřeno Stovkomatem, kde jsou Joby před ověřením vyzkoušeny. Takovou pečeť určitě nedostane Job, který přivádí fans z Addmefast (pokud to není zřejmé již z inzerátu).
V.
2. 7. 2014 22:34:28
https://webtrh.cz/diskuse/take-uz-vite-odkud-se-preprodavaji-fb-fanousci-na-stranku/#reply1036601
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit