Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Špičkový specializovaný eshop. od r. 2006, tržby 8mil/rok, marže 20-30proc.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 6. 2014
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
zdravim me zajimaji zisky od roku 2006 jak v sistym tak v hrubem mate vlastni sklad nebo kde berete zbozi ?
---------- Příspěvek doplněn 28.06.2014 v 16:16 ----------
no ja jiz nemam zajem kdyz mi neni schopny rict trzby zpetne za roky a tady jsou info co poslal at se kazdej nemusite ptat v diskuzy
Dobrý den,
jedná se o eshop www.sluchatka.net
podrobnější informace:
https://copy.com/Fvh8aE4Z9m6IAd4k
podrobná čísla z administračního rozhraní eshopu zde:
https://copy.com/DUYWhkWpJJ4grxuW
(nejsou zahrnuty os. odběry a velkoobchodní objednávky typu 600ks sluchátek pro google https://plus.google.com/104633848086...ts/DkT6TG42ffm )
je to od data zavedení aktuálního řešení eshopu, čili od r. 2007. jedná se o tržby, zisky není až tak snadné spočítat (např. počítáte vlastní práci? 100kč/hod nebo tis kč/hod?), vážnému zájemci poskytnu veškeré dostupné informace.
sklad máme samozřejmě vlastní, zboží nakupujeme většinou v zahraničí, a troufám si říci, že nikdo jiný široko daleko neumí tak výhodně nakoupit.
samozřejmě díky velikosti odběrů máme velmi nadstandardní vztahy s dodavateli. volají většinou první mě. dám vám pár příkladů:
1. sennheiser cx680 - sennheser je měl ve výprodeji za 380kč. (prodávali jsme za 999kč). koupili jsme jich asi 1500ks, nikomu jinému v čr je sennehiser nenabídl, měli jsme je za tuto cenu jen my. doprodali se asi před měsícem a trvalo to cca rok. úžasná akce..
2. špunty marshall - marshlal bude mít do pár měsíců nové špunty. od distributora to vím jako první. a byla mi na ně mi nabídnuta exkluzivita do vánoc. zatím nevím, zda to příjmu (není jisté, zda ten model bude úspěšný a dodavatel si samozejmě představuje, že vemu aspoň pár set kusů, což u neozkoušeného modelu je dost velký risk).
3. hodně věcí nakupujeme za extra nízké ceny. nechtějte vědět, za kolik mám nakoupené takové marshall, shure, klipsch, beyerdynamik, některé akg, audeze... - většinou o desítky % levněji než všichni ostatní prodejci v čr.
11 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 4. 4. 2007
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E