Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Matte Painting – Tutorial + dotazník

Zdravím, snad to nikoho nepohorší a naopak doufám, že se pár lidí něco přiučí.
Zaujme to pravděpodobně jen grafiky, ale kdo ví, třeba i nějakého negrafika inspiruji k tvorbě.
Moc bych vás prosil o vyplnění následujícího dotazníku: http://www.survio.com/survey/d/N6A9V0W9V3V7H9G8J
Je poměrně netradiční, jelikož se váže ke konkrétní práci - bakalářce o Matte paintingu, která je k dotazníku připojena. Nejprve se mrkněte na ten úvodní obrázek, ať okamžitě víte, o čem je řeč a zda máte zájem se tuto techniku naučit a něco se o ní dozvědět, nebo nikoli.
Z mého pohledu je ta práce už dávno hotová a dostatečná, ale katedra tam chce mít reflexi od veřejnosti.. Neočekávám, že někdo ten cca 90 stránkový tutorial odzkouší 1:1, neočekávám ani to, že to celé pročtete. Ale byl bych moc rád, kdybyste to někdo z vás aspoň prolistoval a na tomto základě dotazník vyplnil.
Berte to tak, že v našich končinách žádná kniha vyloženě o MP není a už vůbec se nikde nedostanete k českému (no někdy ani k tomu zahraničnímu) a tak podrobnému tutorialu zdarma. Hodně lidí se mě už na tu techniku ptalo "jak se to vlastně dělá?", takže tímto jim / vám dávám odpověď. Postup je hodně podrobný, staví na úplných banalitách a základách technik, od kterých se následně odrážím a přecházím k komplexnějším technikám. Najdete tam hodně tipů, které jsem pochytal od profesionálů v oboru a jsou tam zakomponované i mé vlastní techniky (např. zabarvení stínů do komplementárních barev). Takže věřím, že pokud někoho tato oblast zajímá, tato práce mu dá plno odpovědí.
Předem děkuji těm, kteří se na to mrknou a dotazník vyplní. :) Grafice zdar.
22. 5. 2014 13:38:10
https://webtrh.cz/diskuse/matte-painting-tutorial-dotaznik/#reply1025266
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit