Zadejte hledaný výraz...

Plne automaticky bezudrzbovy web

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 13. 4. 2014
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
prodávám plně automatický bezúdržbový web na vyhledávání hotelů po celém světě, který nevyžaduje z vaší strany žádné úpravy dat, zdrojových kódů ani obsahu – vše se dělá automaticky bez vašeho zásahu, vy řešíte pouze propagaci - plný komfort.
Web agreguje více než 5 milionů hotelových nabídek z 220 zemí, podporuje 40 jazykových mutací a 120 měn. Na webu je implementované pokročilé vyhledávání kombinované s uživatelsky přívětivou nabídkou možností rezervace hotelu nebo zobrazení podrobností. V administraci máte přehlednou statistiku přístupů, prokliků a zisku. Systém umí vygenerovat mnoho různorodých bannerů, které můžete použít k propagaci webu – nemusíte tudíž platit grafiky za tvorbu bannerů. U webu nemusíte řešit hosting (je zdarma součástí affiliate), tudíž nevznikají žádné další náklady.
Zdrojové kódy jsou majetkem affilu, takže předmětem aukce je krásná, lehce zapamatovatelná doména HledaniHotelu.cz – výborná pro SEO, logo, facebook stránka hledanihotelu.cz s více než 700 fanoušky, služby spjaté se zprovozněním a nastavením webu, podpůrný web hledanihotelu.webnode.cz, na kterém jsou přidané 2 affiliate příspěvky – 1 textový a druhý bannerový.
Shrnutí:
Co získáte koupí:
1) Doménu HledaniHotelu.cz u Wedosu předplacenou na rok dopředu
2) Facebook stránku HledaniHotelu.cz s více než 700 fanoušky
3) Logo umístěné na stránce v hlavičce
4) Služby – sdělení přístupových údajů, převedení domény, přesunutí všeho spjatého s projektem k vám
5) Podpůrný web hledanihotelu.webnode.cz
Náklady:
1) Jednou za rok prodloužit doménu (u Wedosu 151 Kč včetně DPH)
2) Případná propagace – záleží na vás
To je vše – nic víc, nic míň!
Zisky:
Projekt má velký potenciál generovat zisk – cena za proklik je dost vysoká – 5 až 30 Kč (někdy i více), což znamená, že při 1000 kliknutí měsíčně získáte pohodlně okolo 15 000 – 20 000 Kč bez jakékoliv námahy – ideální pasívní příjem.
10 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 30. 12. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E