Zadejte hledaný výraz...

5.Affiliate konference. Událost, která je zaměřená výhradně na výkonnostní marketing v ČR a SR. Info zde.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 8. 4. 2014
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
5. Affiliate konference v Praze - PERFORMANCE IS IN OUR DNA!!!
Zveme vás již na pátou Affiliate konferenci, která získala punc kvality hned v prvních ročnících. Na 5. Affiliate konferenci vystoupí taková performance esa jako je Petra Větrovská, Jan Kvasnička, Pavel Ungr, Jan Tichý, Ladislav Trpák, Petr Staněk, Vladan Hejnic, Petr Baloun a Tomáš Jagoda.
Účast kvalitních speakerů posouvá Affiliate konferenci do TOP performance kalendáře každého specialisty na výkonnostní marketing.
Konference se od tohoto ročníku nesoustředí pouze na affiliate, ale zasáhne celou performance oblast. Všechny přednášky, stejně jako v minulých ročnících, budou zaměřeny na jasnou přidanou hodnotu affiliate partnerům a inzerentům, ať už stávajícím tak i začínajícím.
Pojďte se stát součástí silné skupiny odborníků, kteří mění trh staré internetové reklamy na novou a perspektivní… PERFORMANCE IS IN OUR DNA!!!
Na 5. Affiliate konferenci vás zve celý tým VIV NETworks, s.r.o., který za tři roky vybudoval v ČR a SR největší veřejnou affiliate síť. Robert Studený, Vladan Hejnic, Martin Bětík, Petra Justová, Magdaléna Vojtová, David Hejtmánek , Ksenia Novoselova a Jitka Steinerová.
Registrace zde www.affiliatekonference.cz
12 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 30. 3. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více