Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Web SMS soutěže od 1- korunky

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 3. 4. 2014
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
Nabízím nově vytvořený web SMS soutěže, postavený na Wordpressu s unikátní úpravou vzhledu, jedinečnou asi i na světě :)
Web má vlastní administraci v českém jazyce a lze jednoduše přidávat soutěže jako příspěvky.
Ovládání:
-pomocí šipek vpravo a vlevo měníte tip soutěže
-pomocí šipek nahoru a dolů měníte vzhled náhledů
-pomocí kolečka myši lze také posouvat šoutěže
-pomocí klávesy ENTER vstoupíte do dané kategorie
SMS skript:
-K webu je na zakázku vytvořený skript, který lze napojit jednoduše na SMS brány mobilniplatby.cz a Airtoy
-Skript má vlastní jednoduchou administraci, kde zadáváte soutěže (klíčová-slova), cenu za sms a kolikátá SMS vyhrává.
-skript automaticky odesílá odpověď kolikátá v pořadí SMSka byla odeslaná a také odešle automaticky odpověď pokud hráč vyhraje. V odpovědi pro výherce se vygeneruje unikátní kód a emailová adresa kam si napíše o výhru s tím že musí poslat jako ověření kód a vám přijde do emailu upozornění že na vašem webu je výherce nějaké soutěže a i kód, který mu byl automaticky zaslán.
-texty odpovědí lze jednoduše změnit.
Základní funkce webu CMS Wordpress:
Nástěnka
Nástěnka je centrálou vašeho webu. Najdete zde shrnutí základních informací o stránkách včetně např. příchozích odkazů.
Příspěvky X Stránky
Pátěří vašeho webu budou příspěvky a stránky. O co se jedná a jaký je mezi nimi rozdíl? Nejlepší přirovnáním je, že příspěvky jsou v podstatě jako klasické články v novinách na blogu. Mají být aktuální a informovat o tom, co je nového. Zatímco stránky jsou v podstatě neměnné – například stránka „O nás“ nebo „Kontakt“.
Příspěvky samozřejmě nemusí obsahovat pouze text, ale i multimediální soubory. Může se jednat i o krátký videovstup. Stejně tak lze na stránku umístit fórum, a tím zajistit stále aktualizovaný obsah.
Média
WordPress umožňuje nahrávat a používat různorodé multimediální soubory. Ať už se jedná o fotky z rodinné dovolené, nebo záznam firemního jednání.
Odkazy
Odkazy na partnerské stránky nemusíte vkládat ručně do šablony. Stačí je umístit pomocí této funkce.
Komentáře
Většina provozovatelů webů potřebuje zpětnou vazbu. A nejjednodušší a přitom nejefektivnější formou zpětné vazby jsou komentáře. WordPress umožňuje umístit komentářové pole jak na aktuálních příspěvcích, tak i stránkách.
Vzhled webu
Pro nastavení vzhledu se nemusíte přímo orientovat a měnit HTML kód. Primární vlastnosti lze pohodlně nastavit i v administraci redakčního systému. Nastavujte pozadí, hlavičku, patičku nebo třeba reklamní bannery a ikony sociálních sítí.
Vzhled webu si můžete sami vytvořit, nebo lze využít již existujících šablon. Vybírejte z kvalitních hotových témat vzhledu.
Doplňky
Doplňky WordPressu, jinak řečeno pluginy nebo jen rozšíření, přidávají k už tak výkonému systému v podstatě neomezené množství dalších funkcí. Ať už se jedná o ankety pro uživatele, nebo RSS výstup či „jen“ kalendář akcí.
Rozšíření jsou způsobem, jak z webu na WordPressu vytvořit komplexní komunitní portál nebo zpravodajský server. Stejně jako šablony vzhledu jsou i pluginy vyvíjeny širokou vývojářskou komunitou. Autory doplňků můžete podpořit i drobnými finančními dary přes elektronické peněženky a platební systémy.
Více informací najdete na stránce oblíbené doplňky pro WordPress
Uživatelský panel
Měřítkem úspěšnosti většiny www stránek je jejich návštěvnost. A způsobem, jak si zajistit vracející se návštěvníky, je udělat z nich uživatele. WordPress samozřejmě podporuje více tříd uživatelů, od běžných čtenářů po moderátory a správce obsahu.
Nástroje
Souhrn užitečných funkcí a rozšíření pro ještě snažší správu, údržbu a zálohování webu.
Panel nastavení
Konkrétnější seznam proveditelných úprav. Obsahuje například základní nastavení webu v podobě názvu a titulku, ale i povolení komentářů, viditelnosti obsahu pro různé třídy čtenářů a mnoho dalšího. Také se vyznačuje provázaností s pluginy.
V ceně webu je:
- doména + webhosting
- přednastavené 3 soutěže
- web, který se stane Vaším majetkem
-unikátní šablona vzhledu
- SMS skript v hodnotě 4000,-Kč
-pomoc zdarma s nastavením a zprovozněním SMS brány
Náklady na provoz webu jsou cca 500,-Kč ročně
- grafické a textové úpravy webu - dle domluvy
V případě jakýchkoliv dotazů mě prosím kontaktujte pomocí zprávy, nebo volejte +420 606 900 414.
Přeji příjemnou aukci :)
PepinoGSi Design Studio
---------- Přidáno 04.04.2014 16:57 ----------
Něco o provozování SMS soutěží
Soutěž každá x-tá vyhrává neobsahuje prvek náhody a není to loterie, v zákoně se tomu říká tuším "marketingová soutěž" a NENÍ POTŘEBA ŽÁDNÝ POVOLENÍ (je tam tahle soutěž přímo uvedená) - kdo vám bude tvrdit že jsou potřeba nějaký povolení, tak vás chce odradit (konkurence) a nebo o tom nic neví.
edit:
Stránka nenalezena | Ministerstvo financí ČR
"Níže uvedené herní koncepty dle názoru Ministerstva financí neobsahují prvek náhody a proto nepodléhají zákonu (a to ani v případě existence vkladu do hry) a lze je proto označit za marketingovou soutěž."
...
"Soutěže s předem stanoveným pořadím
Výhercem soutěže se stane předem neznámá skupina osob, která zašle svůj hlas (např. prostřednictvím SMS či emailem) v daném pořadí. Tento koncept není náhodný, pokud účastník soutěže má možnost zaslat větší počet hlasů a jejich prostřednictvím se na základě znalosti principů fungování technologie či postupu (např. internetu či jiné technologie elektronických komunikací) snaží ovlivnit výsledné pořadí.
12 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
63 hodnocení
členem od 9. 3. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E