Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Webzoom.cz | Prodej magazínu o internetu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 30. 1. 2014
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízíme k prodeji internetový magazín Webzoom.cz fungující od května 2013. Magazín je postaven na redakčním systému Wordpress a zabývá se internetovým marketingem, vývojem webů, webdesignem a tématy s těmito obory spojené.
Aktuálně magazín obsahuje 212 článků, některé z nich jsou dobře navštěvované z organického vyhledávání. Například tento článek:
Nejlepší šablony pro WordPress zdarma v roce 2013 | Webzoom.cz
http://www.webzoom.cz/nejlepsi-sablony-pro-wordpress-zdarma-v-roce-2013/ má denní návštěvnost cca 10 - 20 UIP z Googlu (výraz Wordpress šablony, Šablony zdarma - na Googlu 3. pozice). Dále magazín obsahuje prémiové články v podobě vlastních zdrojových souborů (například kompletní zdrojové PSD k eshopu:
Parfumela:Design e-shopu zdarma ke stažení | Webzoom.cz
http://www.webzoom.cz/parfumela-design-e-shopu-zdarma-ke-stazeni/).
Návštěvnost magazínu se pohybuje okolo 200 UIP denně. Bohužel v prosinci jsem řešil nějaké důležité věci a nemohl jsem se magazínu naplno věnovat, takže návštěvnost klesla na nějaké minimum, které bylo cca 80 UIP. Nyní však na magazínu opět vyšly články a návštěvnost se vrací zpátky k těm 200 UIP.
Pro magazín aktuálně píší 2 redaktoři píšící 1 NS textu za cca 50 - 100 Kč. Samozřejmě předám kontakt a na další spolupráci se domluví už nový majitel. Součástí prodeje je také Facebook skupina, Twitter účet a Google+ účet.
Monetizace probíhala výhradně přes sKlik (od 1. 6. 2013 do 30. 1. 2014 cca 3400 Kč), dále bylo zakoupeno pár ploch přes Adexpert.cz. Pár desítek korun je i z afilliate Wedosu. Celkem tedy výdělky za ten cca půlrok byly asi 4 000 Kč. Samozřejmě zde jsou velké rezervy, dá se monetizovat jinak a lépe (PR články, aktivní obchodní přístup), ale magazínu jsem se z časových důvodů nemohl věnovat na 100%.
Předmětem aukce tedy je:
9946
16 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 28. 6. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E