Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Centrum Vzdělávání pro lidi stejné jako jsem já, lidi toužící po vzdělávání a ochotné do toho investovat čas a peníze

BaauuTrading
verified
rating uzivatele
15. 1. 2014 01:49:28
Sedím doma a "špekuluju" jako snad každou noc jak se stát lepším člověkem a úspěšnějším.
Kupodivu jsou lidi jako já, kteří dychtí po vzdělání a po informacích. Informace a čas jsou dle mého názoru ty nejdůležitější komodity v životě. Každý pro splnění snů potřebuje různé znalosti, studium různých oboru.Ať si říká kdo chce co chce, chce li být člověk úspěšný musí investovat především do sebe a do své mysli. Já sem si například vyčlenil tyto studijní obory, které mě podle mě posunou blíž k moji cílům.
Je to Historie(neboť studiem úspěchů a neúspěchů jenž se již stali se můžeme poučit, inspirovat se a vyvarovat se chyb jenž se dopustili druzí.) Ekonomika a Finance,Matematika ( tak neoblíbený a přesto tak důležitý předmět) Angličtina (bez toho v dnešní době nemůže být člověk plně efektivní a publikace jenž jsou na úrovni jsou hlavně v angličtině.), Psychologie ( poznaní sama sebe a ostatních je klíč ke všemu).
Jedním z mých cílů je založit centrum vzdělávání, kde lidi jako já budou chodit pro radost a budou investovat do své mysli. A jediným vysvědčením bude výše vašich nabytých znalostí. Kde budou chodit lidé co si váží vzdělání a budou tam chodit protože sami chtějí, tady budou mít učitelé radost vyučovat :)
"Chci dělat něco co má smysl, co má hodnotu.Ten pocit když člověk dělá něco co je prospěšné je ohromně motivující"
¨
  • Zajímalo by mě jaký máte na tyto mé slova napsané v ranních hodinách názor.
  • A jak vy ostatní uživatele webtrhu investujete do své mysli. Aktivně se vzděláváte ?
  • Co studujete ?
  • O co se zajímáte ?
  • Taky někdy sedíte 4 hodiny nad poznámkovým blokem a přemýšlíte jak změnit svět ?
15. 1. 2014 01:49:28
https://webtrh.cz/diskuse/centrum-vzdelavani-pro-lidi-stejne-jako-jsem-ja-lidi-touzici-po-vzdelavani-a-ochotne-do-toho-investovat-cas-a-penize/#reply985807
Oskar
verified
rating uzivatele
(32 hodnocení)
15. 1. 2014 07:31:15
Baau: Touha zmenit svet mi prijde velice egocentricka, sobecka. Ale to jen tak na okraj.
Muzes jit k nam na IES. (Mensi ironie, ale kousek pravdy to v sobe ma). Naucis se matematiku, finance a ekonomie - prijde casem, ale prijde. (Game theory, financial markets, international trade etc..)
Psychologie - zkus se dostat na psychologii na FF UK.
Anglictina - internet.
Historie - internet (asi).
Myslim si, ze kazdy mel podobny napad, drive nebo pozdeji ale dosel k zaveru, ze se jedna o tezkou utopii.
15. 1. 2014 07:31:15
https://webtrh.cz/diskuse/centrum-vzdelavani-pro-lidi-stejne-jako-jsem-ja-lidi-touzici-po-vzdelavani-a-ochotne-do-toho-investovat-cas-a-penize/#reply985806
Jiří Šubr
verified
rating uzivatele
(23 hodnocení)
15. 1. 2014 07:45:51
Taky si myslím, že je to utopie. Pokud chce někdo studovat historii, tak mu podobnou alternativu lehce nabídne kdejaká státní škola. To samé matematika, angličtina atd.
15. 1. 2014 07:45:51
https://webtrh.cz/diskuse/centrum-vzdelavani-pro-lidi-stejne-jako-jsem-ja-lidi-touzici-po-vzdelavani-a-ochotne-do-toho-investovat-cas-a-penize/#reply985805
Bourgeois
verified
rating uzivatele
15. 1. 2014 15:58:13
Myslím, že vím, o co autorovi vlákna jde. Chce hodnotné informace a moderní platformu pro jejich výměnu. Výuka AJ na drtivé většině českých škol Vás naučí jen gramatiku a když pak přijedou Češi do anglicky mluvící země, nevypraví ze sebe ani větu. Z historie Vás naučí letopočty bez souvislostí a následků napříč stoletími. Pokud se chcete dostat na FF UK například na Psychologii, musíte nejprve tu psychologii umět, abyste udělali přijímačky proti drtivé konkurenci (to samé japanistika a řady dalších oborů). Na tu školu pak už roky chodíte jen kvůli tomu lejstru a jste vystaveni rozmarům senilních egoistů, kteří si navzájem dávají funkce, granty a tituly. Naprostá zvůle některých profesorů je známá....upeč bábovku, nechoď ve středu, vezmi si sukni (pouze pro dámy), jinak nedostaneš zápočet etc. Mohl bych pokračovat donekonečna.
Souhlasím, že internet je skvělý nástroj, kde hledat informace. Které ovšem mají velmi různorodou kvalitu od perel, které se už/ještě na oficiálních školách neučí, po naprosto zvrhlé teorie duševně vyšinutých jedinců, vydávané za nezávislý pohled na věc a také vyložené lži maskované za odboj proti establishmentu.
Pro BaauuTrading:
Odpověď na tvé dotazy: Ve volném čase studuji jako samouk podobné obory, které zajímají tebe. Zejména psychologii, historii, sociologii, politologii, ekonomii.... a snažím se poznatky z těchto oborů navzájem propojovat. Velká část z nich má ale velmi omezené využití v mém každodenním životě a pozoruji, že čím víc jsem zaneprázdněný vyděláváním peněz, tím méně času mám věnovat se těmto "koníčkům". Plánuji ale, až jednoho dne odejdu do předčasného důchodu (jak brzo bude záviset na pasivních příjmech), naplno se věnovat právě tomuto...klidně bych založil nějaké sdružení či klub, kde by se hlavně lidi věnovali předávání podobných informací a debatám. Takový think tank...mám pocit, že současná civilizace brutálním způsobem zplošťuje všechny informace a náš civilizační okruh na to začíná dojíždět.
15. 1. 2014 15:58:13
https://webtrh.cz/diskuse/centrum-vzdelavani-pro-lidi-stejne-jako-jsem-ja-lidi-touzici-po-vzdelavani-a-ochotne-do-toho-investovat-cas-a-penize/#reply985804
Juandev
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
29. 1. 2014 16:45:27
Napsal BaauuTrading;1044366
  • Zajímalo by mě jaký máte na tyto mé slova napsané v ranních hodinách názor.
  • A jak vy ostatní uživatele webtrhu investujete do své mysli. Aktivně se vzděláváte ?
  • Co studujete ?
  • O co se zajímáte ?
  • Taky někdy sedíte 4 hodiny nad poznámkovým blokem a přemýšlíte jak změnit svět ?
I think it is an interesting idea. I had simmillar dreams about foundation of the educational center, so maybe one day in the future there will be such institution.
*Well, I study mostly practically now. I thought I had studyed already a lot theoretically, mostly at different courses and by reading books and now is the time for some activity. So for me at this time studying means to get some feedback from real time activities.
*Now I study life.
*I am interesting in making a reality from my dreams.
*No so much now, now I try to do it by work. This was before.
29. 1. 2014 16:45:27
https://webtrh.cz/diskuse/centrum-vzdelavani-pro-lidi-stejne-jako-jsem-ja-lidi-touzici-po-vzdelavani-a-ochotne-do-toho-investovat-cas-a-penize/#reply985803
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit