Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kolik by zhruba stály takové stránky?

Altvision
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
18. 12. 2013 00:56:27
Zdravím,
ve světě internetových shopů, webů, systémů apd. se skoro nepohybuji (mám 1 eshop, který si za fixní měsíční částku pronajímám), takže bych se rád zeptal v komunitě, které je na tom možná o něco lépe než já.
Mám určitý podnikatelský záměr, k jehož chodu bude potřeba vytvořit web a já bych si rád udělal představu, kolik by mě zhruba stál. Zajímá mne přibližná cena obou fází. Děkuji všem, kteří se vyjádří. Je mi jasné, že vše je individuální, ale zajímá mě, kde se zhruba budu cenově pohybovat. Pokud by existovaly nějaké levnější kompromisy, uvítám veškeré návrhy. Web by měl obsahovat následující funkce:
1. fáze
1. Možnost registrace uživatele a vedení jeho statistik spojených s nákupy na stránkách, které by si daný uživatel mohl prohlížet a mohli by si je prohlížet i ostatní uživatelé.
2. Možnost uploadu souborů uživateli, systém by měl mně na druhé straně umět ukázat, jaký uživatel soubor nahrál
3. Po uploadu souboru by se člověk přesunul na stránku, která by sloužila jako obrazové menu. Uvedu fiktivní příklad, který by byl na tvorbu zhruba stejně náročný: Člověk se dostane na obrázek, který vypadá jako obrys domu, na oknech jsou popisky místností. Klikne do spodní části na sklep, dostane se na mapu sklepa, kde vidí více detailů, na ty zase může kliknout. Pomocí této "mapy" by se doklikal až k bodu, kde je nabízený samotný produkt, klikne na produkt, dostane se na stránku s produktem. Nevím, jestli to říkám správě, ale asi by to celé bylo ve flashi, aby se to hýbalo, ne?
4. Vybere z několika variant produktu, uloží. Buď se může vrátit zpět na mapu a vyhledat jiný produkt, nebo ukončí nákup.
5. Pro ukončení nákupu vyplní údaje a vybere způsob platby. Měla by tam být klasicky platební brána pro karty, PayPal apd.
6. Mně se objednávka ukáže v nějakém systému společně s uploadovaným souborem. Super by bylo, kdybych u každé objednávky mohl vidět veškerou korespondenci, kterou jsem si se zákazníkem vyměnil.
2. fáze
7. U každé objednávky bych mohl vybrat externího spolupracovníka, který by měl k dané objednávce přístup. Tento spolupracovník by měl možnost k objednávce provedené zákazníkem nahrávat vlastní soubory, stahovat soubory nahrané zákazníkem, editovat objednávku, případně označit za vyřízenou.
8. Po zaslání produktu zákazníkovi bych měl rovněž ještě možnost mu zaslat odkaz, kde by si mohl v případě zájmu stáhnout soubor, po zadání přihlašovacích údajů, které použil během vytvoření objednávky. Na tomto úložišti by se soubory uchovávaly po určitou dobou, pak by byly smazány.
18. 12. 2013 00:56:27
https://webtrh.cz/diskuse/kolik-by-zhruba-staly-takove-stranky/#reply977548
node
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
18. 12. 2013 01:22:14
zalezi na firme. ale za 5k€ sa to da spravit. A flash vobec netreba ,)
18. 12. 2013 01:22:14
https://webtrh.cz/diskuse/kolik-by-zhruba-staly-takove-stranky/#reply977547
Altvision
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
18. 12. 2013 12:44:38
Díky za odpověď. Kolem 125tis. by se mi do toho ze začátku dávat nechtělo, takže asi budu shánět něco, co zatím půjde provést v nějaké osekané verzi, ale bude tam možné ty ostatní body později doplnit.
18. 12. 2013 12:44:38
https://webtrh.cz/diskuse/kolik-by-zhruba-staly-takove-stranky/#reply977546
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit