Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vánoce se blíží – HodněDárků.cz – eshop napojený na největšího dodavatele gadgetů

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 15. 10. 2013
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodáme nový eshop na přeposílání objednávek naplněný gadgety a dárky + komunitní web www.hodnedarku.cz , který obsahuje různé dárky, vychytávky, hračky, USB hračky, autíčka jezdící po zdi a mnoho dalších.
www.hodnedarku.cz
Web spolupracuje s největším velkoobchodním dodavatelem v české republice, který nabízí všechny gadgety ve svém B2B systému a odesílá zboží koncovým zákazníkům. Spolupráce je velmi výhodná a objednávka zboží je velmi snadná přímo v B2B systému dodavatele.
Výhody:
Nemusíte držet sklad, což je velká výhoda tohoto eshopu. Vy nemusíte řešit skladování ani expedici produktů a dokonce ani reklamaci a nevyzvednuté zásilky!
Pokud si chcete určit vlastní maloobchodní ceny prodávaných produktů, není to problém. XML feed obsahuje doporučené ceny, vy si je můžete upravit.
Web má základní modely platby a doručení - (dobírka, na účet, hotově při převzetí) Dále je připravená platba pře Gopay.cz (platby online) – zde stačí sjednat smlouvu s Gopay – vše je již nachystáno, nastaveno a naprogramováno.
Zboží se od dodavatele importuje na web automaticky, včetně, popisků, doporučených cen a obrázků. Zboží lze přidávat i ručně a vždy když dodavatel udělá cenovou akci, lze zboží ručně přidat a vystavit na hlavní straně webu.
Eshop obsahuje speciální export plugin pro heuréka.cz a jiné srovnávače.
Ceny jsou velmi přívětivé a konkurenční. Všechny produkty jsou vybaveny návody a polepy dle norem platných v ČR a SR. Dodavatel nabízí bohatou marketingovou podporu. Marže jsou vysoké, u každé kategorie zboží jiné, u některého zboží dosahují 80-90%.
Eshop je připravený i na vlastní partnerský program, můžete tak nabídnout webmasterům provize za doporučování vašeho zboží. Výtěži aukce můžeme celý eshop přidat za výhodných podmínek do affil systému. Získáte tak další potencionální partery, kteří budou váš ehop propagovat za provize. Další otázky k afiil systému můžeme zodpovědět telefonicky nebo emailem.
Start nebo rozšíření vašeho podnikání – www.hodnedarku.cz
Co je součásti aukce?
- Pěkná doména www.hodnedarku.cz
- Kontakty na dodavatele a návod jak se zaregistrovat do systému
- Veškerý obsah webu, nastavení, databáze + originální články
- Pokud nemáte webhosting, web může zůstat na našem VPS za výhodných podmínek - dostanete přístupy k FTP a k Mysql. Pokud chcete web přesunout k vám nebo chcete jiný webhosting, není to problém.
- Základní poradenství
Pokud začínáte, nenecháme vás v tom. Vždy vám ochotně poradíme. Stačí napsat nebo zavolat.
Aukce od koruny, všechny dotazy do PM prosím, nebo na telefon 733 103 237, postupně se pokusíme na vše odpovědět.
Jsem plátce DPH, cena na fa + DPH.
24 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
74 hodnocení
členem od 25. 5. 2009
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E