Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Jakou zvolit formu propagace, reklamy?

Jiří Svoboda
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
7. 10. 2013 10:24:24
Situace: Chci začít podnikat v Public Relations, copywriting, reklamní texty, popř. lektorství. Je mně jasné, že hledání prvních klientů bude asi nejtěžší. I když v dnešní době mohu hledat potenciální zákazníky téměř po celé republice, rozhodl jsem se začít tam, kde bydlím. V oblasti Vysočiny se můžete setkat s podobnými službami jen výjimečně. To s sebou nese pozitiva, ale i negativa. A proto bych vlastně potřeboval poradit…
Jakou zvolit formu reklamy, zviditelnění, propagace (samozřejmě za co nejnižší cenu) v regionu, kde o public relations, natož copywritingu, nikdo nic neslyšel. Je zde plno otázek a stále další přibývají: Vysvětlení pojmů vs. Dlouhá reklama neupoutá, lidi jí nebudou číst, osobní jednání vs. e-mail, nastavení vhodné ceny (když jsem externě spolupracoval s několika pražskými agenturami, tak si řekly i osmdesát tisíc za měsíc. S tím bych zde rozhodně neobstál) a mnohé další.
Myslel jsem si, že odborné znalosti mně budou stačit, bohužel ale nevím vůbec nic. :-(
Díky všem za jakoukoliv radu.
7. 10. 2013 10:24:24
https://webtrh.cz/diskuse/jakou-zvolit-formu-propagace-reklamy/#reply953209
Chcete nabizet PR, copywriting, reklamni texty a lektorstvi apod. takze nejlepsi reklama bude, kdyz ve svem okoli udelate v tomto smeru halo, kde budete komunikovat sebe. Proste to PR udelejte sobe. Chcete delat PR a nevite jak? Co pak nabidnete klientovi? Pripadne co jej chcete ucit? Jinak cena komunikace vychazi z objemu a cilu te komunikace. Jsou firmy, ktere davaji i stovky tisic mesicne do PR a takove, co nedaji nic, nebo jedou na nejaky maly pausal.
Ale dle meho nejvice zaujmete tim, ze to dokazete u sebe.
7. 10. 2013 10:35:10
https://webtrh.cz/diskuse/jakou-zvolit-formu-propagace-reklamy/#reply953208
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit