Zadejte hledaný výraz...

Affiliate 1 Kč/ klik. Dlouhodobá spolupráce

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 22. 9. 2013
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
PPC Affiliate (1 Kč / 1 klik)
Hledáme provozovatele internetových stránek, především erotických, kteří by měli zájem o dlouhodobý přivýdělek pro jejich stránky.
Forma spolupráce
Princip spolupráce je velice jednoduchý: Na Vaše stránky umístíte banner, který bude směřovat na naši seznamku www.ZijemeNezavazne.cz. Webmasteři jsou odměňování na základě prokliků. Nabízíme 1 Kč za proklik.
Výplata provizí
Jelikož momentálně nevlastníme žádný affil program, řešíme to tak, že vždy prvního dne v měsíci zasíláme webmasterům, kteří s námi spolupracují, printscreen návštěvnosti za minulý měsíc. Webmasteři na tomto výpisu pak jasně vidí množství návštěvníků, které nám za daný měsíc zajistili. Za jednoho návštěvníka nabízíme 1 Kč, takže nám pak webmaster vystaví fakturu (množství návštěvníků x 1Kč). Faktury jsou zpravidla uhrazeny následující pracovní den. Pokud Vám nevyhovuje tento 30-ti denní systém, je možné se domluvit na jiné periodě, např. 7 dní.
Bannery
Momentálně máme bannery o rozměrech: 468x60, 300x250, 650x80. Záleží na webmasterovi jaký typ banneru bude chtít na svých stránkách mít. Co se týče rozměrů, vždy se podřídíme přání webmastera, není problém nechat vytvořit banner o jiných rozměrech.
Dlouhodobý přivýdělek
Je nám jasné, že částka 1Kč za proklik není moc. Proto je naše nabídka vhodná především pro webmastery, kteří hledají nějaký nový způsob, jak lehce navýšit příjem svých stránek.
Využití "nezajímavých" míst na Vašich stránkách
Vždy vítáme, když webmasteři banner odkazující na naši seznamku umístí do lukrativních míst, nicméně jsme rádi i za spolupráci, kdy je banner umístěn například ve spodní, nepříliš navštěvované části stránek.
Žádný maximální limit
Pokud se rozhodnete umístit na své stránky náš banner, nejste nijak limitování množstvím zajištěných návštěvníků pro naši seznamku. Máme zájem spolupracovat jak s těmi webmastery, jejichž stránky navštěvuje pouze hrstka lidí denně, tak s těmi, jejichž stránky dosahují návštěvnosti v řádech tisíců návštěvníků za den.
Smlouva
Budete-li požadovat smlouvu na tuto spolupráci, není problém se na ni domluvit.
Nejsem OSVČ (nemohu vystavit fakturu), je to problém?
Nabízíme tuto spolupráci i jedincům, kteří nejsou vedeni jako podnikatelské subjekty. V tomto případě je však částka za jeden proklik stanovena na 0,8 Kč / klik.
Další otázky
Pokud na nás máte jakékoliv otázky, případně si přejete započít spolupráci, ozvěte se nám prosím na e-mail: info@zijemenezavazne.cz
28 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 9. 7. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Petr Zachariáš (10 hodnocení)
12. 11. 2012

Kupoval jsem e-shop

ikona hodnoceni
od Michal (4 hodnocení)
16. 5. 2010

super obchod A+++++++++++++++++

Další nabídky Více