Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

DívčíKrása.cz – spoustu originálních příspěvků a affil produkty zaměřené na ženy, Sklik.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 9. 2013
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám nové webové stránky http://www.divcikrasa.cz, které se věnují péči o ženy a dívky.
Na webu jsou pouze originální články psané na zakázku a dále pak je na web importován affil katalog různého zboží zaměřeného na ženy. Tyto produkty se na web vkládají sami včetně obrázků, textů, popisků i ceny a sami se zařadí do kategorií.
Dále se do každého článku nebo prodejního produktu, automaticky načte reklama od Sklik.cz, která vyplácí provize za kliknutí na jejich reklamy vašimi návštěvníky.
Dámské produkty v katalogu, které vám vydělávají peníze, se do webu importují zcela automaticky, včetně několika obrázků, popisků, kategorii, atd. Tato výdělečná část webu je zcela automatická. Provize je 12% za každý zprostředkovaný kus zboží.
Jak to celé funguje?
Spolu s obsahem se do webu načte i váš unikátní affil kód, pomocí kterého jsou vám vyplácený provize. Web je potřeba kvalitně propagovat a psát nové články.
Všem našim klientům poskytujeme i základní poradenství ZDARMA v případě, že si nevědí s něčím rady. Nemusíte se tedy obávat nějakých technických zádrhelů. Celý web vám nainstalujeme, nastavíme a napojíme na partnerské systémy.
Co je součásti aukce?
- Pěkná doména www.divcikrasa.cz
- veškerý obsah, články, premuim pluginy, šablona + databáze webu
- nastavení a instalace webu
- Pokud nemáte webhosting, web může zůstat na našem VPS za zvýhodněnou cenu, dostanete přístupy k FTP a k Mysql. Pokud chcete web přesunout k vám nebo chcete jiný webhosting, není to problém.
- Základní poradenství
Pokud začínáte, nenecháme vás v tom, vždy vám ochotně poradíme jak s propagací, tak s obsahem atd. Stačí napsat nebo zavolat.
Aukce od koruny, všechny dotazy do PM prosím, nebo na telefon 733 103 237, postupně se pokusíme na vše odpovědět. Jsme plátci DPH, cena na fa + DPH.
2 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
74 hodnocení
členem od 25. 5. 2009
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E