Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

@Připoj se – zahájení sezóny obchodní snídaní se šampaňským a jahodami

VivaOstrava
verified
rating uzivatele
22. 8. 2013 21:40:44
Snídáte rádi? V září pro Vás máme několik překvapivých změn naší oblíbené business snídaně, na kterou můžete přijít se seznámit, prezentovat svůj business, projekt nebo firmu. A nebo přijít jen tak. Načerpat inspiraci...
V Září je moderátorka Renata Ptáčníková na hruškách v porodnici :), a tak přizvala k moderování hosta, kterého uveřejníme brzy jako velké překvápko!!!
A změny? Od září zahajujeme velký podnikatelský program s kurzy podporující podnikání a osobnostní rozvoj, a tak tedy začneme i malou změnou na našich snídaních:
1) Snídáme čerstvě upečené moučníky (ze sezónního ovoce) - tahle změna je asi nejpříjemnější...
2) Snídaně bude tematická- pokaždé budeme mít jedno téma a k němu přivedeme hosta, který nám k tématu bude chvíli povídat a na konečné neformální diskuzi budem společně tohle téma sdílet a vyměňovat si zkušenosti.
3) Moderátor a host budou provázet celou snídaní Připoj se...
4) Na konci každé snídaně budeme losovat vizitky a hrát networkingovou hru :).
5) Hosty snídaně budeme představovat na stránkách www.vivaostrava.cz, kde do blogu napíšeme zajímavý článek a zápis ze snídaně pro ty, kdo ještě nebyl a nebo váhá a také pro potenciální klienty a budoucí spolupracovníky.
Prosím, závazně se hlaste emailem ahoj@vivaostrava.cz. Nahlásit se přes facebook samozřejmě nestačí!!! :) Díky!
HOST A MODERÁTOR SNÍDANĚ ZÁŘÍ 2013:
A moderátorem zářiové snídaně se stává... Adam Marčan!!! Je magický. Mám z toho radost. Kdo jiný může ve Vivě zahajovat sezónu než člověk, který je narozený stejně jako já :))), jezdí po celém světě, kde tvoří, pracuje a úspěšně podniká? Spolutvořitel Naučmese.cz, digitální nomád, cestovatel, IT , snílek, vizionář i realizátor a hlavně, hlavně kluk z Beskyd! (Přišli jsme na to, že máme kousek od sebe chatu a dům). Miluje kvalitní filtrovanou kávu (té co my ve Vivě říkáme IT coffee, ale v Laura coffee - Pražírna a Kavárna jí říkají filtr). Téma zveřejníme do konce týdne. Takže 11.9. Adámek Marčanů, křupavý ovocný koláč, nealko šampaňské s jahodama a vy všichni ve VIVA Ostrava!!! Dobré snídaňové ráno! A jeho oblíbený song: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sV4_wHvP7b8#t=72
_____________________________________________________
Po prázdninách se na Vás opět těšíme s @PŘIPOJ SE...
Ve Vivě děláme jednou měsíčně - vždy druhou středu v měsíci @PŘIPOJ SE. Tuhle neformální snídani manažerů, talentů, podnikatelů a zajímavých lidí a hostů si nenecháváme ujít ani my, z Vivy. Aktuální další snídaně je ve středu 11.9.2013, další, prosím, sledujte na www.vivaostrava.cz v sekci Kalendář.
Taková ranní snídaně při sluníčku ve Vivě. Setkávají se zde stálí i noví lidé, kteří přivedou zajímavého hosta a povídají o své firmě, o sobě a svém produktu. Docela se nám daří být neformální i spontánní, i když máme rozvrh :): Začínáme v 8:15 a končíme v deset. Kdo má čas, může zůstat déle v neformální diskuzi.
@Program:
8:15 Příchod a pohoda, Snídaně.
8:30 Začátek @Připoj se, představování se navzájem v kruhu
8:50 Dvouminutová prezentace firmy/hnutí/podniku každého účastníka
9:30 Zajímavý host: Vybíráme na každou snídani jednoho hosta, který udělá patnáctiminutové školení pro všechny, které nenudí (to, co nám může všem přinést užitek- o kávě, o víně, o online marketingu 6 min)
9:40 Sdílení kontaktů, inspirací, dohodnutí obchodních schůzek a výměna
10:00 Konec @Připoj se, kdo chce, může ještě pobýt nebo se na rezervaci rezervovat na příští Snídani @Připoj se
Naše snídaně nemá moc pravidel. Některá však máme.. Jsou pro nás všechny, tak, aby snídaně byly k užitku.
@Pravidla:
1. Výběr účastníků (vybíráme některé z vás - moderátor Renata a recepční Káťa) - pokaždé z přihlášených hostí vybereme oblast firem tak, abyste se z různých oborů prostřídali, a aby nebylo mnoho z jedné oblasti
2. Jeden za firmu a host (Je fajn, když dovedete hosta z nějaké zajímavé oblasti. Nahlaste jej, prosím, i s danou firmou, oblastí a kontaktem při objednávání na ahoj@vivaostrava.cz)
3. Kdo chce, může přinést malé dárečky, letáky, vizitky pro všechny. Letáky Vaší firmy nenechávejte, prosím, v prostorách Vivy, zde necháváme pouze letáčky sociálně laděných projektů a projekty vyjímečné, které se soustředí na dobrovolnické práce a zaměření ryze k pomoci lidem.
4. Vstup na @Připoj se i se snídaní je 200 Kč/účastníka, platí každý účastník i ten, který nechce snídani. Žádné členské poplatky se neplatí.:)
5. Moderátor je spontánní, s ohledem na program a čas účastníků může zasahovat do hovoru a vést diskuzi.
6. Na snídani se přihlašte osobně na recepci nebo emailem ahoj@vivaostrava.cz a nahlaste prosím své jméno, firmu a oblast podnikání. Pokud vedete hosta, tak totéž i k němu. :)
22. 8. 2013 21:40:44
https://webtrh.cz/diskuse/pripoj-se-zahajeni-sezony-obchodni-snidani-se-sampanskym-a-jahodami/#reply936789
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit