Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

WordPress Jetpack plugin

Adam
verified
rating uzivatele
(39 hodnocení)
16. 8. 2013 19:07:22
Zdravíčko,
včera jsem na jeden z webů, které jedou na WP, nainstaloval plugin Jetpack. Zatím jsem neměl moc času, abych prozkoumal všechny funkce, ale zatím se mi Jetpack jeví jako hodně šikovná utilitka. Nic moc jsem o něm nečetl a tak nějak jsem doposud věděl jen to, že nějaký Jetpack je. Máte s ním nějaké zkušenosti? Případně které z fukcí využíváte? Budu rád za všechny tipy :-)
16. 8. 2013 19:07:22
https://webtrh.cz/diskuse/wordpress-jetpack-plugin/#reply934609
Dav
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
16. 8. 2013 21:00:03
Ahoj, jasně... Na jetpack jsem narazil díky vývojářům pro app, je to libová věc. Ale já došel tak daleko, že jsem si celou šablonu uzpůsobil k obrazu svému, takže ve výsledku používám jen statistiky webu.
No a abych nekecal, tak hovercard pro gravatar se mi taky hodně líbí a ten jede automaticky :)
Jinak obrovský plus pro standardní šablony
- líbivý vzhled komentářů
- social media sharing
- subscription
16. 8. 2013 21:00:03
https://webtrh.cz/diskuse/wordpress-jetpack-plugin/#reply934608
rpet
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
3. 9. 2013 12:07:08
mě dostal jetpack díky tomu, že jako jeden z mála pluginů obsahuje možnost zobrazení EXIF informací ve fotogalerii - pokud máš web zaměřenej na focení, tak EXIF je prostě nezbytná informace. a jetpack s jeho carousel doplňkem ty informace umí vytáhnout a pod fotografíí zobrazit. a zároveň nabízí i zobrazení fotky v plné velikosti - další super věc, když fotím na 1936*1288px tak vím proč, nechci, aby mi to plugin nějaké jiné fotogalerie oříznul na menší formát typu 1024px...
jediný, s čím má jetpack problém, asi bude kompatibilita šablon. já na tom strávil poslední víkend, v sekci o wordpresu je o tom i vlákno, kde jsem se ptal kolegů o radu, zda neví, kde je šotek... nakonec jsem přehodil šablonu z fotowebu na blog a rázem to fungovalo. takže zásadním problémem je nákup premium šablon a kompatibility s jetpack - na to se příště budu ptát autora šablony ještě před tím, než za ní zaplatím. mix blogu a fotowebu sice není úplně šťastný řešení, ale vzhled webu, kompatibilita šablony, pluginů a možnosti jetpacku si prostě vybírají svou daň.
propojením jetpacku s wordpress.com a gravatar.com plus další možnosti publicize dali tomu blogu dost jiný rozměr - z návštěvnosti nula nula nic jsem tam, kde jsem doufal, že ten blog jednou bude, a to je fajn pocit ;)
prostě na jetpack nedám dopustit, to raději koupím další premium šablonu, ale jetpack je prostě u mě na blogu podmínka...
3. 9. 2013 12:07:08
https://webtrh.cz/diskuse/wordpress-jetpack-plugin/#reply934607
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit