Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

JEDNOSLOVNÁ doména Konzumace.cz + online kuchařka + affliate systém.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 7. 2013
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodáme webové stránky s jednoslovnou doménou www.konzumace.cz, na které běží pěkná online kuchařka, navíc napojená na partnerský systém na prodej kvalitního vína z Moravy a doplňků na víno.
Za každý zprostředkovaný prodej vína vám náleží provize 8% z prodeje. Affiliate systém je od affil.simplia.cz, která vám i vyplácí provize za prodej.
Dále je na web napojený automatický reklamní systém od Heureka.cz a Sklik.cz, tyto reklamní systémy vám vyplácí provize za pouhé kliknutí na kontextovou reklamu, která se na webu zobrazuje automaticky u každého receptu nebo vína.
Celý web je postavený tak, aby se navzájem doplňovaly recepty a víno a naopak. Když se ukazuje detail receptu, zobrazuje se upoutávka na víno a naopak.
PPC reklamy se zobrazují automaticky po celém webu.
Co je na webu:
Všechny vína na webu můžete vyexportovat na všechny srovnávače cen jako je třeba Heuraka.cz nebo Zboží.cz atd. To vám opět pomůže k vyšším ziskům. Tuto funkci zajišťuje premuim plugin přímo k tomu určený.
Affil produkty (vína) se na web importují automaticky, včetně obrázků, popisků, textů, a automaticky se ukládají do kategorií.
Na webu je použitá prémium responsive šablona, která se zobrazuje jak na tabletech, mobilech, tak noteboocích, dále je použito několik premium pluginů, které velmi usnadňuji prodeje, vkládání produktů atd.
Co je součásti aukce?
- Pěkná jednoslovná doména www.konzumace.cz
- Spoustů originálních receptů, dále katalog vín, mnoho štítků, SEO plugin atd. Získáte tak velmi silný základ pro provozování pěkného webu s recepty
- Nastavení a instalace webu
- Pokud nemáte webhosting, web může zůstat na našem VPS za výhodných podmínek - dostanete přístupy k FTP a k Mysql. Pokud chcete web přesunout k vám nebo chcete jiný webhosting, není to problém.
- Základní poradenství
Pokud začínáte, nenecháme vás v tom. Vždy vám ochotně poradíme. Stačí napsat nebo zavolat.
Aukce od koruny, všechny dotazy do PM prosím, nebo na telefon 733 103 237, postupně se pokusíme na vše odpovědět.
Jsem plátce DPH, cena na fa + DPH.
---------- Přidáno 25.07.2013 15:02 ----------
Ještě doplním, že výherce aukce získává i Facebook stránky, kam se postují jak vína, tak recepty. Facebook stránky mají i nějaké fanoušky a pěknou adresu https://www.facebook.com/Konzumace
1 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
74 hodnocení
členem od 25. 5. 2009
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E