Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

SexyKrásná.cz – moderní spojení originálních článků a výdělečných dámských produktů. Provize 25%

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 6. 2013
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám moderní webové stránky, které spojují originální texty v článcích s partnerským programem na prodej produktů pro ženy. Affiliate program zajišťuje affil.simplia.cz - na webu se propagují nenásilnou formou různé produkty pro ženy jako například dámské oblečení, kabelky, obuv, hodinky, pásky, šaty, sukně atd. Podívejte se sami, je toho hodně :-) www.sexykrasna.cz
Fotky na webu jsou součástí premium template, nebo jsou použité z free obrázkových bank nebo od autorek samotných článků, nebo se automaticky načítají z partnerského systému.
Autorky nám psaly i články do poradny, kdy použily originální otázky i odpovědi, které za roky své praxe posbíraly. Pokud výherce aukce bude chtít, mohu předat kontakty na autorky článků.
Dámské produkty v katalogu, které vám vydělávají peníze, se do webu importují zcela automaticky, včetně několika velkých a kvalitních obrázků, popisků, kategorii, atd. Tato výdělečná část webu je zcela automatická. Provize je 25% za každý zprostředkovaný kus zboží.
Jak to celé funguje?
Všechno zboží, kategorie, obrázky, popisky se do webu načítají automaticky. Spolu s obsahem se do webu načte i váš unikátní affil kód, pomocí kterého jsou vám vyplácený provize.
Web je tedy planě automatický. Web je potřeba kvalitně propagovat a psát nové články.
Všem našim klientům poskytujeme i základní poradenství ZDARMA v případě, že si nevědí s něčím rady. Nemusíte se tedy obávat nějakých technických zádrhelů. Celý web vám nainstalujeme, nastavíme a napojíme na partnerské systémy.
Co je součásti aukce?
- Pěkná doména www.sexykrasna.cz
- veškerý obsah + databáze webu
- nastavení a instalace webu
- Pokud nemáte webhosting, web může zůstat na chvíli na našem VPS, dostanete přístupy k FTP a k Mysql. Pokud chcete web přesunout k vám nebo chcete jiný webhosting, není to problém.
- Základní poradenství
Pokud začínáte, nenecháme vás v tom, vždy vám ochotně poradíme jak s propagací, tak s obsahem atd. Stačí napsat nebo zavolat.
Aukce od koruny, všechny dotazy do PM prosím, nebo na telefon 733 103 237, postupně se pokusíme na vše odpovědět. Jsme plátci DPH, cena na fa + DPH.
---------- Přidáno 20.06.2013 22:01 ----------
Na webu je:
654 příspěvků
33 rubrik
4 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
74 hodnocení
členem od 25. 5. 2009
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E