Zadejte hledaný výraz...

Nejvyšší provize na trhu financí Průvodce finančními produkty – www.kreditpujcky.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 4. 2013
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám finanční web - takový průvodce finančními produkty. Půjčky, kreditní karty, rychlé půjčky. Web lze velmi jednoduše rozšiřovat o spoustu dalších finančních produktů jako je oddlužení, pojištění americké hypotéky, povinné a havarijní pojištění atd. Web je na pěkné doméně www.kreditpujcky.cz a má moderní a pěkný vzhled.
U finančních produktů se vyplácejí vysoké provize jak za jednu konverze, tak například za kliknutí na PPC reklamu. U kreditek 1.300Kč, u vybraného pojištění 650 Kč za konverzi. U oddlužení podle zákona 500Kč. Za jeden klik na PPC reklamu to může být i 70Kč.
Finanční weby jsou hodně lukrativní a výdělečnou záležitostí. Finanční produkty na webu jsou z partnerského programu espoluprace a partneri.naspartner.cz Produkty lze libovolně měnit, doplňovat atd.
Jak to funguje - Info pro začínající i současné online podnikatele:
Celý systém je plně automatický, s klienty, kteří žádají oddlužení nebo kartu se nesetkáváte, nekomunikujte s nimi. Formulář, který je na webu, je vložen prostřednictvím webu espoluprace.cz, která vám i vyplácí provize.
Vašim jediným úkolem je tedy propagace webu. Nemusíte se tak starat o technickou stránku.
Všem našim klientům poskytujeme i základní poradenství ZDARMA v případě, že si nevědí s něčím rady.
Pokud tedy chcete začít provozovat velmi lukrativní finanční web, nemusíte se obávat technických zádrhelu nebo jiných odborných věcí. Stačí napsat email nebo zavolat a my vám poradíme.
Obchodním partnerům nabízíme i výhodnou správu obsahu, psaní článku, soutěže atd.
Co je součásti aukce?
- Pěkná doména www.kreditpujcky.cz
- nastavení a instalace webu
- Pokud nemáte webhosting, web může zůstat na našem VPS cca 1 rok - dostanete přístupy k FTP a k Mysql. Pokud chcete web přesunout k vám nebo chcete jiný webhosting, není to problém.
- Základní poradenství
Začněte vydělávat na velmi lukrativním finančním trhu. Pokud začínáte, nenecháme vás v tom. Vždy vám ochotně poradíme. Stačí napsat nebo zavolat. S propagací webu vám můžeme pomoci za velmi výhodných podmínek, které budou poslány vítězi aukce.
Aukce od koruny, všechny dotazy do PM prosím, nebo na telefon 733 103 237, postupně se pokusíme na vše odpovědět.
Jsem plátce DPH, cena na fa + DPH.
Pokud web necháte na našem webhostingu, máte provoz webu zdarma - náklady = 0Kč, Doména je zaplacena na cca rok a hosting také.
3 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
74 hodnocení
členem od 25. 5. 2009
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E