Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vytvořili jsme pro vás velký kalendář akcí pro podnikatele

Dobrý den, webtržníci,
poslední dobou merčím po různých akcích, srazech a podobně. Hledal jsem poměrně hodně, ale nenašel jsem žádný pořádný seznam akcí, který by mi pomohl najít i akce třeba v druhé polovině roku. Navíc i ty krátké seznamy v horizontu příštích týdnů byly neúplné a hodně akcí jsem tak nenašel.
Tak jsem se rozhodl vytvořit vlastní kalendář, kde chci postupně přidávat všechny možné akce, jež se mohou hodit začínajícím i pokročilým podnikatelům, ale i lidem, kteří s podnikáním chtějí teprve začít.
Naleznete jej zde: http://mladypodnikatel.cz/kalendar-akci
Na našem magazínu jsme nejbližší akce zobrazovali už nějakou dobu. I to byl důvod, proč jsem hledal pořádné kalendáře, ale nenašel jsem je. Takto můžete společně se mnou projít seznam akcí, které již mají konečné datum konání, a zanést si to do kalendáře. :-) Teď stále hledáme a přidáváme nové akce, aby toho bylo v seznamu co nejvíc. Některé měsíce jsou už přímo narvané, ale některé zejí prázdnotou...
Proč to sem píši? Jednak proto, že Vám to může třeba pomoci (ublížit určitě ne), a jednak proto, že bych Vás rád poprosil o to, abyste mne případně informovali o nových akcích, které mi unikly, nebo které Vy sami dokonce pořádáte. Rád je do seznamu zanesu a třeba Vám tak přivedu nové návštěvníky, budoucí klienty, kolegy, kamarády a podobně. Je to zdarma a vůbec to nebolí :-)
28. 2. 2013 16:05:31
https://webtrh.cz/diskuse/vytvorili-jsme-pro-vas-velky-kalendar-akci-pro-podnikatele/#reply872181
Zdá se mi to, nebo je na podobné akce Plzeň úplně mrtvá?
18. 3. 2013 14:26:44
https://webtrh.cz/diskuse/vytvorili-jsme-pro-vas-velky-kalendar-akci-pro-podnikatele/#reply872180
Nezdá, je to šílený. Od oka to jde v tomto pořadí: Praha, Brno, Ostrava, Olomouc. Jinak nic, tyhle města jich mají nejvíce. Žádné další vůbec nemůžeme dohledat, pár světlých výjimek. A popravdě to štve i mně, jednak bych se rád zúčastnil i akcí na Jihu Čech a jednak bych rád do kalendáře přidal akce i pro čtenáře, které to do zmíněných měst mají daleko. Kdybyste o nějaké věděl, pište :)
18. 3. 2013 14:31:53
https://webtrh.cz/diskuse/vytvorili-jsme-pro-vas-velky-kalendar-akci-pro-podnikatele/#reply872179
Také bych se podobných akcí v těchto končinách rád zúčastnil. Působíme v Plzni a Budějovicích, tak zkusíme dávat větší pozor, zda se něco nechystá. A když ne, tak asi nezbude nic jiného, než něco uspořádat :-)
18. 3. 2013 14:47:08
https://webtrh.cz/diskuse/vytvorili-jsme-pro-vas-velky-kalendar-akci-pro-podnikatele/#reply872178
My s tím chceme brzy začít. Pokud budete chtít, můžeme se spojit a jít do toho společně. Budeme jedině rádi! :) Uvažujeme o Českých Budějovicích.
18. 3. 2013 14:48:15
https://webtrh.cz/diskuse/vytvorili-jsme-pro-vas-velky-kalendar-akci-pro-podnikatele/#reply872177
Mirek
verified
rating uzivatele
(61 hodnocení)
18. 3. 2013 15:05:05
Hezký počin a chválím ho. Apropo tohle je zrovna z věcí kterou bych očekával na Webtrhu např. místo "nefunkčních" článků. Martin rád a často zmiňuje, že chce udělat z Webtrhu platformu pro podnikání, ale třeba toto tu nemá a přitom je to drobnost.
18. 3. 2013 15:05:05
https://webtrh.cz/diskuse/vytvorili-jsme-pro-vas-velky-kalendar-akci-pro-podnikatele/#reply872176
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit