Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Junior Internet – poslední dva dny do uzávěrky přihlášek

Whitek
verified
rating uzivatele
22. 2. 2013 20:48:04
Soutěž Junior internet se blíží do finále. Zbývají dva dny pro přihlášení projektu. Tak neváhejte a přihlaste se na www.juniorinternet.cz/souteze. Pro účast v soutěži musíte být mladší než 19 let.
Vítězové kategorie Junior Web (mladší i starší) dostanou iPad Mini a hodnotné ceny jsou připraveny i pro další místa a kategorie. Pro všechny finalisty je také připravena možnost zúčastnit se celoročního mentoringu s předními českými webaři. Roli mentorů již potvrdili Lukáš Kořínek, Lukáš Hurych nebo Honza Sládek a další se ještě přidají.
Soutěžit můžete jako každý rok v následujících kategorích: JuniorWeb – webové stránky, služby a projekty umístěné na Internetu, JuniorDesign – design webových stránek či jakékoli jiné elektronické publikace, JuniorText – texty na téma „Internet a vzdělávání“, JuniorErb – obecně prospěšné webové stránky, služby a projekty, nebo webové projekty týkající se místní samosprávy, turistického ruchu, vzdělávání či veřejné správy.
Nemeškejte a přihlaste se na www.juniorinternet.cz/souteze. Věřím, že letošní vítězové se připojí k řadě vítězů soutěže, kteří dnes hýbou českým internetem.
22. 2. 2013 20:48:04
https://webtrh.cz/diskuse/junior-internet-posledni-dva-dny-do-uzaverky-prihlasek/#reply869905
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit