Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám pro spolupráci inovativní eshopy

FXMaker
verified
rating uzivatele
3. 12. 2012 01:41:06
Dobrý den, hledám Eshopy pro spolupráci. Chtěl bych přes ně dodávat službu.
S pozdravem
FXMaker
3. 12. 2012 01:41:06
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-pro-spolupraci-inovativni-eshopy/#reply837907
Coe
verified
rating uzivatele
(39 hodnocení)
3. 12. 2012 02:32:53
o co jde? když tak pm dík
3. 12. 2012 02:32:53
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-pro-spolupraci-inovativni-eshopy/#reply837906
Radek M.
verified
rating uzivatele
(17 hodnocení)
3. 12. 2012 10:06:46
Bylo by dobré tu všem více rozepsat, o jakou "službu" se jedná.
3. 12. 2012 10:06:46
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-pro-spolupraci-inovativni-eshopy/#reply837905
Petr
verified
rating uzivatele
(8 hodnocení)
3. 12. 2012 10:20:00
strohe....ale hod info do pm
3. 12. 2012 10:20:00
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-pro-spolupraci-inovativni-eshopy/#reply837904
David Hradil
verified
rating uzivatele
(19 hodnocení)
3. 12. 2012 10:27:09
Rád bych se dozvěděl o jakou službu jde.
3. 12. 2012 10:27:09
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-pro-spolupraci-inovativni-eshopy/#reply837903
Burak
verified
rating uzivatele
(6 hodnocení)
3. 12. 2012 10:31:40
tak to sem nahoď nebo budeš každému psát zvlášt ?
3. 12. 2012 10:31:40
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-pro-spolupraci-inovativni-eshopy/#reply837902
Tomas Symersky
verified
rating uzivatele
3. 12. 2012 12:01:19
o co jde? :-)
3. 12. 2012 12:01:19
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-pro-spolupraci-inovativni-eshopy/#reply837901
FXMaker
verified
rating uzivatele
4. 12. 2012 15:12:56
Dobrý den,
hledám možnosti využití potenciálu eshopů. Moje představa je ta, že tak, jako si lidé mohou cokoliv přes eshop nakoupit, že by jsi mohli nakoupit možnost zhodnocování peněz cca 2 až 8% měsíčně na tzv. řízených účtech s limitovanáým rizikem a opatřeními proti úplné ztrátě majetku.
Bylo by několik variant tj. buď klienti eshopu nebo klienti moji - v obou případech provize ze zobchodovaných jednotek. Ze začátku bych (podle zájmu a kapacitních možností) řešil osobně, skype a později by klienti mohli fungovat podle jednoduché navigace eshopu. Hlavním hybatelem dokončení bych byl já. Eshop by byl první kontakt, první bod prodeje.
Já bych klientům na vše vysvětlil, zakládal bych jim účty a dotahoval obchody do konce tj. do řízených účtů , kde by se jim zhodnocovali peníze podle konzervativních strategií. viz. popis níže.
Vaše zisky by pocházeli z provizí z jejich obchodů. Relace a velikost provizí bych Vám sdělil osobně, dohodlo by se to.
Pro zahájení vzájemné spolupráce není potřeba složit žádnou částku, platit poplatky atd. Společně bychom mohli vymyslet, jak by se myšlenka naimplementovala do eshopu.
Níže popisuji, pro Vaši informaci, o co se vlastně jedná a co komunikuji klientům. Třeba to napomůže k lepšímu vzájemnému pochopení a kooperaci v zavedení do eshopu.
Komunikace ke klientům: (snad nebude problém, že jsou v textu odkazy)
Náš projekt je o tzv. Managed accounts, tj. Řízené účty. Máme uzavřené kontrakty s profesionálními tradery z celého světa, kteří obchodují různé zahraniční hedge fondy, investiční fondy, někteří jsou z Deutsche Bank, případně se jedná o celé traderské skupiny apod. Díky našemu unikátnímu softwaru se klienti mohou na tyto tradery nyní připojit a nechat si tak zhodnocovat účty a zároveň se učit obchodovat. V nabídce máme tradery, kteří obchodují hodně spolehlivě a víceméně konzervativně a dosahují průměrného zhodnocení od 5 do 30 % měsíčně.
Jinými slovy, naši klienti mají výhodu sdílení a získávání nadstandardních zisků (2 až 8% / per měs. ) od nejúspěšnějších strategií, aniž by náročnou věc museli roky studovat a k tomu zakoušet problémy a ztráty ze začátečnických chyb. 
Podívejte se například zde
http://axiory.com/platforms/axiory-m...er/performance
Vidíte zde výkonnostní křivky jednotlivých traderů, v tabulce pod grafem si pak jednotlivé tradery můžete rozkliknout a vidět tak jejich výkonnostní křivku, sloupcový graf s výkonem za každý měsíc a úplně dole kompletní přehled jeho obchodů. Co je na tom podstatné – to co vidíte, je výpis z traderova vlastního účtu, kde obchoduje se svými reálnými penězi.
Je jasné, že se pohybujeme v úplné špici investiční pyramidy, tj. v tom nejrizikovějším, co si v investování vůbec můžeme představit. Přesto se stále snažíme diverzifikovat riziko pro naše klienty.
Zde jsou například naši nejvýkonnější tradeři, kteří přitom ale obchodují velmi vyrovnaně a co je hlavní , mají velmi nízký Drawdown (pokles hodnoty majetku – přechodný).
http://axiory.com/platforms/axiory-m...dersCap_Ultra/
http://axiory.com/platforms/axiory-m...ormance/Taiji/
http://axiory.com/platforms/axiory-m...e/HEDGING_PRO/
http://axiory.com/platforms/axiory-m...GBPUSDperfect/
Zkuste se podívat také na tradera jménem Perfect invest v naší nabídce http://axiory.com/platforms/axiory-m...erfect_INVEST/
Je to virtuální trader, který je složen ze tří dalších velmi dobrých traderů V9DIRECT, GBPUSDperfect a další ) a je tak vytvořena diverzifikace v rámci jednoho multitradera :).
Pro investory, kteří mají zájem o vyšší míru zabezpečení, nabízíme speciální portfolia složená až z deseti výkonných traderů, kde je kladen zvýšený důraz na bezpečnost obchodování. Vstup do těchto portfolií je podmíněn částkou nad 50.000 USD. V případě vašeho zájmu mě prosím kontaktujte. V těchto speciálních portfolií se míra zhodnocení pohybuje cca mezi 2 -8 % měsíčně, ale s podstatně vyšší mírou zabezpečení proti ztrátě.
Se srdečným pozdravem
Ing. PETER PONESZ
AXIORY – partner č. 233
P.S.
Pro možnost založení účtu si dovoluji uvést postup níže v textu:
Pro založení účtu si nejprve prosím připravte scan OP z obou stran, nějakou fakturu se svým jménem, bydlištěm a tento dokument (Aknowledgment), který si vytiskněte, napište datum, tiskace napište jméno a dále podepište a opět si jej naskenujte.
Aknowledgment
http://axiory.com/download/AxioryAcknowledgment.pdf
Samotný účet se zakládá zde
https://axiory.com/trading/individua...t?axioryid=233
Pokud budete mít se založením jakýkoliv problém, hned mi prosím volejte, skypujte. 
-----------------------------------------
zaujímá mě Váš názor, budu rád, pokud Vás řízené účty osloví a najdeme cestu jak, je zprovoznit v eshopech.
S pozdravem
Peter Ponesz
4. 12. 2012 15:12:56
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-pro-spolupraci-inovativni-eshopy/#reply837900
Tomas Symersky
verified
rating uzivatele
4. 12. 2012 15:51:48
Uprimne si nedokazu predstavit, jak to nabizet na eshopu se zbozim. Nabizeni sluzeb je problematicke, nabizeni takto komplikovanych sluzeb uz nerealne.
To by si jako zakaznik vhodil do kosiku jako dalsi polozku?
Jak byste se o potencialnim zakaznikovi dozvedel? Udaje Vam predat nemohu, musel bych upravit obchodni podminky vzhledem k nakladani s osobnimi daty zakaznika a predavani treti osobe, zmenit registraci na UOOU,...
Predstava, ze bych to prodaval mezi chovatelskymi potrebami, parfemy nebo treba oblecenim mi prijde zvlastni a spise tim zakaznika odradim, eshopy buduji jako odbornik na jednotlive obory a ne vsehochut na jenom webu, jak to delaji nekteri.
Uprimne jsem ani ja ten Vas produkt nepochopil a co takova matka na materske, ktera si koupi treba pleny pro dite? Popsat srozumitelne produkt pro normalniho cloveka je snad na casopis a to na eshopu nikdo cist nebude... Vetsina zakazniku necte treba ani obchodni podminky, ctou je az v dobe, kdy maji nejaky "problem".
4. 12. 2012 15:51:48
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-pro-spolupraci-inovativni-eshopy/#reply837899
FXMaker
verified
rating uzivatele
4. 12. 2012 22:07:54
Dobrý večer, děkuji za feedback. Samotný popis, by šlo udělat jednoduše. Mám dotaz? Mají eshopy nějaký věrnostný program, nebo bonus, kredit systém? OK, rozumím tomu, že by se forexprodukt vedle plenek, nebo krmiva pro psy, jako tzv. finanční myšlenkový,nezbožový, produkt špatně vynímal.
Bylo by možné aby, kliknutím na položku indikovali vážný zájem o infomece jak produkt získat? Např. by potvrdili vážný zájem zablokováním kreditu, bonusu nebo jeho části. Následně by se jim otevřela pod stránka s kontaktem na moji osobu. Kontakt by se zviditelnil až zadáním jejich kontaktu. Vyplnením povinné kolonky např jméno, mail+telefon by se uvolnil kredit nebo bonus zpět. Ja bych získal informaci o klientovi (mailu, nebo ještě lépe o jméně, o mailu, telefonu, skype). Následně bych potvrdil přijetí informace o kontaktu, poté bych potvrdil oslovení, následně o rozjednání, o výsledku atd. Na konci procesu by jste dostal informaci o pořízení produktu , dokonce přímo od předmětné společnosti tj. od Axiory. Doplňuji, Jméno např. Katka, nebo Nováková s mailem nebo telefonem nejsou citlivé údaje podle zákonu UOOU, navíc klient svolil ke komunikaci. Co Vy nato vede tudy cesta? Co se týče komunikace o produktu,umím to maximálně zjednodušit. Co se týče poučení, komunikace s klienty , vyváženosti poučení o rizicích, je možné jakékoliv ujednání, na základě kterého bude pozice eshopu jasně a jednoznačné určena , jako zprostředkovatelská a na základě kterého lient bude jasně vědět, že vztah na produktu je pouze mezi klientem a axiory, a klient bude jasně poučený o rizicích o produktu, bude mu rozumět, bude znát, zkrátka jednání přesně podle zákonů. Existuje cesta k realizaci? S pozdravem P.Ponesz
4. 12. 2012 22:07:54
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-pro-spolupraci-inovativni-eshopy/#reply837898
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit