Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Překlad anglických článků se zaměřením na zdraví a sport

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 9. 2012
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Ahoj,
poptávám zatím jednu osobu pro překlad anglických článků se zaměřením na téma sport a zdraví pro český internetový magazín.
Vybrané články jsou psané celkem jednoduchou angličtinou, reagovat se tedy nemusí bát ani lidé bez referencí či větších zkušeností.
Přednost dostanou ti, kteří mě přesvědčí, že jsou sami vyznavači zdravého životního stylu. Věřím, že tací to pak nebudou brát pouze jako práci a projeví se to i na jejich výsledcích.
Některá témata se točí okolo dětí, zkušenosti z této oblasti se tedy hodí. Překladatel pak do článků může zanést své vlastní poznámky a postřehy.
Když se přihlásí někdo, kdo do budoucna přislíbí i aktivní vyhledávání vhodných článků pro překlad (tedy takových, které tématem zapadají a zároveň ho k překladu lákají), má u mě plusové body.
Nevyžaduji možnost vystavovat faktury, ale rád navážu spolupráci s někým, kdo netají informace o své osobě (čím více na sebe prozradíte, tím lépe). Na pohlaví ani věku mi nezáleží. Pokud se ale rozhodne ozvat někdo bez vlastního bankovního účtu, potřebuji, aby měl přesto nějaký k dispozici, ať jsem schopen ho vyplácet a nebo se vyskytoval/žil v Orlickoústeckém kraji, kde mu budu schopen odměnu předávat osobně.
Kromě výše zmíněného prosím pište na kolik si ceníte svoje služby a vaše časové dispozice.
V první fázi si vyberu osobu, jejíž odezva mě po všech stránkách nejvíce zaujme. Ostatní získané kontakty si ponechám pro případ, že by to neklapalo.
Na závěr chci pouze upozornit, že od zítřka do neděle budu mimo počítač, a tak všechny přijaté reakce projdu až z kraje příštího týdne. Výherci se pak obratem ozvu. ;-)
Předem dík.
Mějte fajn den!
13 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
38 hodnocení
členem od 1. 10. 2009
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Lubomir Votava (3 hodnocení)
31. 1. 2019
ikona hodnoceni
od Katka H. (3 hodnocení)
21. 6. 2018

Moc příjemná spolupráce a komunikace.

ikona hodnoceni
od ch90 (20 hodnocení)
19. 6. 2018

Vše v naprostém pořádku, můžu jen doporučit. Práce byla odvedená rychle dle zadání.