Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vedoucí/fotograf na dětský tábor

CentrumDeti.cz
verified
rating uzivatele
25. 7. 2012 20:02:26
hledám někoho, kdo by od 6.8 jel s námi na tábor. Jde o tábor, kde se holky učí modelingu - jedna část programu je fotografie v ateliéru a exteriéru. Hledám někoho, kdo by byl shcopen upravovat a třídit fotky, v případě zájmu a schopností i fotit. Práce to je pohodová, k dispozici je internet i všekeré vybavení. Ideálně pro nějakého talentovanéhop studenta. Odměna max 2k + strava a ubytko. Jsme neziskovka, ostatzní to dělají zadarmo. Hledám hlavně někoho do party, takže očekáváme prostě dobrý charakter a chuť podílet se i na dalších aktivitách.
Nepeněžní odměnou může být odpočinek v přírodě, fajn banda trhlých holek a vedoucích, velký venkovní bazén a příjemná hospůdka na večery ;-)
Pište email, nebo do zprávy. Budu rád když mi přihodíte nějako stručnéí info o vás, nebo třeba odkaz na web s fotografiemi ;-)
25. 7. 2012 20:02:26
https://webtrh.cz/diskuse/vedouci-fotograf-na-detsky-tabor/#reply788817
Zdravím,
měl bych zájem o Vaši nabídku. Upravovat a třídit fotky je široká představa, jak přesně si představujete např. upravování fotek? O fotografování se zajímám spíše koníčkem, a proto nevím, zda bych přesně splnil požadavky. Na táboře bych působil i jako vedoucí? Fotoaparát by byl k zapůjčení? Již jednou jsem byl na letním táboře jako instruktor, ale tábor byl zaměřen jinak. Účastníci/účastnice jsou jaké věkové kategorie? :-)
Něco málo o mně. Jsem komunikativní, devatenáctiletý (skoro 20) student s dokončenou SŠ, se smyslem pro humor a vše tomu podobné. Pracuji jako webdesigner a programátor, ale ve volném čase se věnuji spoustě jiným zábavám a záležitostem. Jak jsem psal, fotografování je spíše koníčkem, a nevím, jestli je na profesionální úrovni. Letos jsem chtěl vyrazit jako pomocný vedoucí někam na letní tábor, ale místa byli již obsazené.
Děkuji za odpověď i v případě nezájmu.
Přeji hezký večer!
S pozdravem,
Martin Krupauer.
25. 7. 2012 20:36:14
https://webtrh.cz/diskuse/vedouci-fotograf-na-detsky-tabor/#reply788816
Václav Volf
verified
rating uzivatele
12. 8. 2012 16:48:18
Dobrý den, vídím, že je už pozdě, ale mohl byste mi prosím poslat nějaké podrobnější info o Vašem táboře? Focením se zabývám už celkem dlouho a třeba příští rok bych to rád zkusil. Zaměření tábora se mi zdá jako výborný nápad a tak bych byl rád za nějaký odkaz na Vaše stránky. S pozdravem Václav Volf.
12. 8. 2012 16:48:18
https://webtrh.cz/diskuse/vedouci-fotograf-na-detsky-tabor/#reply788815
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit