Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Rekreační web – jak na to?

Karlos
verified
rating uzivatele
(53 hodnocení)
21. 6. 2012 18:46:58
Zdravím, před nějakým časem jsem si regnul doménu rekreacni.cz a nahodil na to úplně jednoduchý systém aby doména získávala nějaké ranky a odkazy. Kupodivu se tam i přes to jak to vypadá registrovalo docela dost objektů (cca 130).
Takže jsem začal přemýšlet co s webem dál. A zde jsem narazil.
Nyní je to nevýdělečné - občas to prodám jen v balíčku odkazů. Ale chci aby to byl plnohodnotný web, který bude generovat zajímavý (nebo alespoň nějaký) příjem. Jen nevím jakou cestou se v tomto případě vydat.
Jestli to udělat jako kvalitní katalog, kde bude vše zdarma, jen zvýrazněné popisky, případně umístění na homepage by bylo zpoplatněné. Ale myslím, že u tohoto způsobu není moc možností a je to hodně omezeno počtem vypisovaných objektů...
Nebo mě napadla další varianta a to stát se "cestovní agenturou" nebo jak bych to správně nazval - dohodnout se (smluvně) s jednotlivými poskytovateli (provozovateli) ubytování, že pokud si někdo něco objedná přes můj web, dostanu provizi. Jen nemám s tímto systémem zkušenosti a nevím co to obnáší. Také by se asi jednalo o finančně náročnější aktivitu, když vezmu v potaz cenu naprogramování tohoto webu.
Prosím tedy o radu zkušené v tomto oboru. Budu rád za vaše příspěvky, názory, rady, tipy.
Případně pokud by se do toho chtěl někdo pustit semnou, nabídkám tohoto typu se také nebráním...
DÍKY
21. 6. 2012 18:46:58
https://webtrh.cz/diskuse/rekreacni-web-jak-na-to/#reply777535
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit