Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Profitující eshop s prodejem paměťových karet pro PSP

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 6. 2012
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
prodám 2,5 roků funkční eshop, který je úzce zaměřen pro prodej paměťových karet do PSP (herní konzole).
Denní návštěvnost je okolo 20-40 UIP. Reklama je zdarma na největším webu psp.novinky.org a jako nejefektivnější se osvědčil Sklik.
Obrat za první rok byl cca 440 tis. Kč, druhý rok 340 tis. Kč. Letos se pohybuje obrat okolo 15 - 25 tis. měsíčně. Obrat tedy klesá, ale narovinu řeknu čím to je. PSP konzole se přestala prodávat někdy v lednu tohoto roku, ovšem stále tisíce lidí na nich hraje a dlouho ještě hrát bude (stovky her, a nízké ceny). Dále ceny karet se oproti začátku snížily již cca 3x. Tudíž zákazník utratí méně.
Ovšem mám kvalitního dodavatele z číny, který se za ty 2,5 roku opravdu osvědčil, na karty dává 1 rok záruku a opravdu je vyměňuje. Ceny dává vždy nejnižší, je rychlý a spolehlivý, marže na každé kartě je cca 100%. Prodávají se tři verze - 4GB, 8GB, 16GB. Nejvíce na odbyt jdou 16GB a o trošku méně 8GB.
Eshop je v pronájmu od shoptet.cz za pouhých 348,-Kč vč. DPH. Toto je jediný náklad společně s Sklikem, který je hlavní zdroj zákazníků (cca 300-500Kč/měsíc). Stačí tedy prodat cca 3-4 karty za měsíc a jste na nule.
Eshop je vhodný pro studenta, popř. jako začáteční podnikání. Cena je 14990Kč vzhledem ke skoro jisté návratnosti během 3-4 měsíců. Obrat za Vánoce je vždy až 3x větší (listopad, prosinec, leden). V ceně kup teď (BIN) je zahrnutá nákupní cena aktuálních zásob (14x8GB, 7x4GB). Pokud je prodáte máte hned 6 000Kč zpět, tedy samotná cena eshopu bez zásob je pouze 9000Kč!!! Aktuální obrat 2/3 května (prvních 10 dní jsem neměl zásoby) je prodaných 25 karet, a 13450Kč obrat.
Nutné je mít vždy dostatečné zásoby (cca 10-30ks karet od každé velikosti), krabičky na karty (ebay) a obálky. Na karty se lepí samolepky - předám také. Eshop je minimálně náročný na čas, jen se to chce naučit jak co chodí, a být schopný poslat peníze přes Western Union do Číny, objednat karty emailem v AJ zajistit si obálky a posílat faktury. U dodavatele min. odběr není žádný, je na Vás kolik tedy objednáte, a jak často budete objednávat, já jsem klasicky objednával 100ks od každé velikosti. Vzhledem k nižším prodejům tento rok už ale pouze po 10-30ks od každé vel. Lze tak udržovat menší zásoby a méně peněz v nich.
Já jsem měl eshop jako živnostník, jak si to kdo udělá je na něm. Otázky posílejte vážní zájemci na email info@game-card.eu. Vše sem ochoten vysvětlit do začátku a férově předat. Nutné požadavky na majitele jsou soběstačnost a aspoň nějaké manažerské cítění. Není třeba obětovat hodně času (10minut denně a jednou za čas objednat karty), ale je zde více různorodé činnosti.
Já eshop prodávám jelikož už mě to nebaví a zisk cca 3-7 tis. Kč měsíčně je pro mě málo, mám již větší byznys v kterém vidím budoucnost. V tomto obchodě nevidím velký potenciál a proto se mu již nechci věnovat. Naopak pro toho kdo začíná podnikat a chce se vše naučit, vydělat pár tisíc, s minimální investicí a minimálním rizikem nevidím lepší příležitost.
Reference na eshop je - http://console-forum.net/tema/29191-dalsi-sleva-pametove-karty-4gb-8gb-16gb-pro-psp-zaruka-2-roky
4 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 15. 2. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E