Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Affil – Heureka.cz vs. Hledejceny.cz

Jan Šimečík
verified
rating uzivatele
(4 hodnocení)
29. 5. 2012 17:57:34
Zdravím,
před pár dny jsem zkusil nasadit affil Heureky a líbí se mi, že provize jsou celkem stabilní. Nicméně, jsem narazil na affil Hledejceny, který navíc dává provizi z nákupu (to se mi logicky zamlouvá více), ale zas jsem nikde nenašel seznam s provizemi za prokliknutí (jako má Heureka zde), pouze, že průměr ceny prokliku je 2Kč (ale to může být dost ošemetné).
Zkoušeli jste někdo porovnávat tyto dva affiliate programy? Nebo máte s nimi nějaké zkušenosti (hlavně s Hledejceny.cz)?
29. 5. 2012 17:57:34
https://webtrh.cz/diskuse/affil-heureka-cz-vs-hledejceny-cz/#reply769719
LaserD@nce
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
4. 6. 2012 09:10:02
Dobrý den,
jako administrátor HLEDEJCENY.cz se cítím být kompetentní odpovědět :).
Díky přednostní umístěním v porovnání cen (kde se cena určuje proměnlivě na principu PPC) je cena za proklik vážně dost variabilní. Pokud mi řeknete jaký web (komoditu) máte, můžu sdělit podrobnější informace. Jinak s některými (významnějšími) eshopy máme také dohodu o provizní spolupráci, takže v případě že uživatel nakoupí přes ně, obchody nám vyplatí provizi z nákupu, a my ji vyplatíme vám (celých 100%). Co z toho tedy máme? Zvyšování povědomí o značce.
A v neposlední řadě, pokud máte zajímavý web, je možné dohodnout procenta z provizí a hloubku spolupráce individuálně (stačí když mi napíšete podrobnější informace na hermansky@mf.cz nebo admin@hledejceny.cz).
4. 6. 2012 09:10:02
https://webtrh.cz/diskuse/affil-heureka-cz-vs-hledejceny-cz/#reply769718
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit