Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme partnera pro nadějný projekt

trposek
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
30. 9. 2008 22:05:57
Dobrý den,
během přibližně jednoho měsíce bychom rádi spustili zcela nový soutěžní portál, který je zatím umístěný na www.toprecepty.cz/topsouteze . Jde o partnerský projekt portálu www.toprecepty.cz, který po pěti měsících od spuštění navštíví přes 2500 UIP denně.
K získání kvalitních sponzorů potřebujeme potenciální sponzory přesvědčit o kvalitní propagaci jejich webu či výrobku, proto hledáme kvalitní stránky, které by propagovaly soutěže formou banneru či textové zmínky o soutěžích.
Vzhledem k soutěživé povaze národa českého ;) očekáváme vysokou návštěvnost. K propagaci webu máme zatím zajištěnou reklamu na www.meebo.cz - 25 000 UIP denně, www.onlineprodej.cz - 4800 UIP denně, www.toprecepty.cz - 2500 UIP denně a mnoho dalších webů. Dále také neomezený počet kreditů na reklamním systému www.reklama24.cz + spolupracujeme se systémem www.lista.cz
Výměnou za propagaci soutěží nabízíme reklamu pro Váš web formou ikonky v pravém sloupci stránek nebo jeden z reklamních čtverců dole, popřípadě zpětný odkaz (možno i z toprecepty.cz - přes 5000 zaindexovaných stránek, PR 4, Srank 85)
Budeme rádi za jakýkoli návrh spolupráce a rádi se dohodneme ku prospěchu obou stran.
Přeji hezký den
Libor Hoření
30. 9. 2008 22:05:57
https://webtrh.cz/diskuse/hledame-partnera-pro-nadejny-projekt/#reply134472
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit