Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej e-shopu Samolepik.cz včetně skladu v hodnotě 35 000Kč


Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 1. 2012
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodej e-shopu Samolepik.cz včetně skladu v hodnotě 35 000Kč!

Nabízíme k prodeji spuštěný e-shop Samolepik.cz zaměřený na samolepky na zeď. Business model definuje především jasná marketingová komunikace směrem k zákazníkovi a efektivní výroba, která vytváří vysokou marži 200% na výrobku. Logistika výroby je zorganizovaná tak, aby jí bylo možné organizovat pohodlně, bez stresu a s naprosto minimálními reklamacemi. Při vytváření tohoto businessu jsme se také snažili vytvořit co nejvyšší potenciál růstu směrem do velkoobchodu, nebo retail prodeje na zahraničních trzích.
Co konkrétně prodáváme?
Samolepky na zeď se zvířecími motivy, vhodné třeba do dětského pokojíčku, do školky, nebo jako zajímavou dekoraci pro jakoukoli domácnost. Zvířátka mají pouze dva rozměry, buďto se vejdou na plochu 15x15cm, nebo na plochu 30x30cm. Rozměry jsou menší hlavně z toho důvodu, že pro nalepení nepotřebujete žádnou přenašecí fólii. Zvířátka není třeba ani nijak speciálně balit. Také riziko poškození ve výrobě, nebo skladu je zde téměř nulové. Akční sety obsahují vždy jednu větší samolepku a více menších. Třeba v případě vánočního setu jedné velké plotrované hvězdy máte v ceně i dvě menší.
Jaké jsou zde ceny?
Menší samolepky jsou za 75kč a větší za 295kč, akční sety jsou individuální záležitost. Cena je jedna z nejlevnějších, kterou můžete na maloprodejním trhu vidět. V případě velkoobchodu jsou ceny při snížení marže také velice konkurence schopné.
Jak je obchod organizovaný?
Obchod je postavený na systému Simplia.cz, kde probíhají veškeré evidenční, objednávkové a fakturační zálažitosti. Simplia je jeden z nejlepších eshopových systémů. Přes administraci pohodlně vyexpedujete všechny objednávky a systém vám sám vytiskne faktury, složenky, podací archy a rozešle e-mail zákazníkovi o expedici. Systém obsahuje i propracované skladové hospodářství.
Proces expedice je možné provádět z domova, nebo se lze domluvit s dodavatelem ohledně delegace skladu a expedice. V našem případě byl sklad a expedice v rodinném podniku na Praze 4, kde probíhá i výroba. Výroba a komunikace probíhá perfektně, předávání zboží je však třeba přesunout jinam.
Ve výrobní ceně za samolepky je započítáno i separování jednotlivých zvířat z plotrovaného archu v šířce 100cm – 126cm. Tuto práci si můžete nechat udělat za 350kč/m výrobní firmu, nebo provést sami doma. Je to práce na přibližně 30-45min. i pro nešikovné lidi. To je tip na jednu se zajímavých úspor.
Samolepík.cz jsme vytvářeli ve třech lidech. Jan Nohejl se věnoval online marketingu, Jakub Chytil výrobě a ekonomice, Jana Urbánková posuzovala produkty, průzkum trhu a vytvářela sezónní nabídky.
Co je konkrétně součástí prodeje?
  • Zapamatovatelný a zřetelný brand (logo + doména + zaměření obchodu + webdesign)
  • Sklad včetně materiálu a výrobků pořízených za 13300kč (do ceny nepočítáme desítky zvířátek, které jsou na archu vytisklé, ale mají menší velikost, než 15*15cm. Jsou vhodné k vytváření setů a akčních nabídek a vplotrovaných je jich něco mezi 100-150ks)
  • Veškerá tisková a výrobní data pro plotrování připravená za 3000kč (Úprava vektorů pro plotrování, rozřazování dle barev a velikostí na arch)
  • Autorská práva na vektory (grafiku) prodávaných zvířátek koupená za 1000kč
  • Vlastní, originální a hlavně pravdivé články na stránce
  • Unikátní design eshopu dělaný na zakázku
  • Vyladěné SEO
  • Provedena registrace do katalogů
  • FanPage na Facebooku: (http://www.facebook.com/pages/Samolepikcz/107336246005408)
  • Samotná internetová stránka se skvělou administrací e-shopu (skladové hospodářství, hromadná expedice zásilek, vytváření faktur, …)
  • Výrobní, marketingové a “eshopové” know-howJak docílit ještě vyšší marže, připravovat výrobu a efektivně komunikovat s dodavateli. Výrobní série, příprava na archu a vhodný nátlak na dodavatele dokáže dělat v maržích a nákladech doslova kouzla. Dále naše analýzy konkurence, detailní marketingové plánování a mimo sezónní nabídky pro celoroční prodej. Kontakty na spolehlivé dodavatele, kteří sídlí téměř vedle sebe (logistika a organizace výroby je tak velice pohodlná). Součástí předávaného know how jsou také informace o připravovaném velkoobchodu. Seznam adres a předběžných zájemců o zboží, nebo i jiných zákazníků k oslovení. Další nesmírně podstatné know-how plyne od kolegy Nohejla, který provozuje síť podobných eshopů již řadu let a za dobu svého podnikání se v tomto oboru stal legendou.
  • 200ks reprezentativních vizitek beze jména s odkazem na eshop
  • Pro affiliate je systém připraven, stačí říct provize a affiliate může být spuštěn
  • Na velkoobchod je systém taktéž připraven
  • Business model s marží 200%, velikým potenciálem růstu v případě velkoobchodu, nebo retailového prodeje na zahraniční trhy, nebo přes affiliate systém. Možnost vše organizovat z pohodlí Vašeho domova, bez stresu a s dobrým pocitem, že lidem přinášíte radost.
  • Stávající zpětné odkazy (například z microsite samolepky-na-zed.fuk.cz)
Proč nepokračujeme dál?
Nestihli jsme tu nejlepší a to sice vánoční sezónu. Máme v teamu nejasné vedení a rozdílné priority. Hlavně bychom ale chtěli většinu svého kapitálu soustředit do méně větších projektů oproti více menším.
Stav spuštění
Jelikož máme mnoho aktivit, e-shop Samolepik jsme pouze přivedli do stavu, kdy je perfektně připraven k provozu. Bohužel nám nezbyl čas na opravdové spuštění, návštěvnost je tedy téměř nulová (zhruba 4 lidé denně).
Co ještě dostanete?
Pokud budete mít zájem, zdarma Vám připravíme a spustíme reklamní kampaně na Skliku, Facebook Ads a Adwords.
Náklady na provoz
  • Doména Samolepik.cz: 200Kč ročně
  • Pronájem systému Simplia: 1200Kč měsíčně
Na kolik si naší práci ceníme?
Cenu určí nejvyšší nabídka v aukci.
Startovací cena 20 000kč (pod výrobní cenou)
Koupit hned 60 000kč
Naše nabídka tak nesměřuje pouze k dravým internetovým podnikatelům, ale i k lidem, co začínají v internetovém podnikání, či k lidem, co si chtějí přivydělat při práci.
V případě zájmu o koupi, nebo o bližší informace nás prosím kontaktujte telefonicky nebo na emailu.
Těšíme se na vzájemnou spolupráci!
Jakub Chytil & Jan Nohejl
+420 605 27 86 84
jakub@extravizitky.cz
IČ: 87957884
(Neplátce DPH)
10 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
57 hodnocení
členem od 16. 5. 2007
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E