Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme partnera pro provoz projektu

Václav Hodek
verified
rating uzivatele
(9 hodnocení)
23. 9. 2008 22:30:52
Zdravím,
v současné době dokončujeme zajímavou službu pro uživatele mobilních telefonů. Nejedná se o prodej tapet a her, apod. ani o nějaký portál s novinkami, atd., ale prodej tam určitě figuruje. Svým charakterem je služba velice unikátní a težko naleznete něco podobného. Službu hodláme provozovat v ČR a po vyzkoušení možností v SR a DE a případně i dále.
Jedná se o službu typu B2C, což trošku vybočuje z našich běžných projektů a samotná služba byla vyvinuta původně za jiným účelem, ale když už jsme ji realizovali, tak bychom ji chtěli zkusit využít, a z toho důvodu hledám někoho schopného, kdo by službu propagoval, zajistil přísun lidí (tedy včetně registrace do katalogů, PR články, apod.), případně by mohl vymýšlet různé akce, apod. Prostě se snažil zajistit úspěšný provozu služby. Je zde jasný business model a nejedná se o projekt, který by neměl naději na úspěch a zisk rozhodně není tvořen reklamou.
Upřednostňuji někoho z Brna a okolí i vzhledem k tomu, že více informací o spolupráci a službě samotné poskytneme na základě podepsaného NDA a bylo by vhodné mít možnost se setkat a případně i na pravidelných schůzkách řešit nápady, apod.
Rozhodně hledáme spolehlivého a zodpovědného člověka, který se vyzná v reklamě, PPC, propagaci, apod. a bude to dělat s radostí. Určitě je zde potřeba nějaké nadšení a snaha, než se projekt rozběhne. Prokazatelné reference jsou velkou výhodou.
Co z toho bude dotyčný mít:
- Možnost spolupracovat na velmi zajímavém projektu a mít plně pod kontrolou propagaci projektu, PR, akce, reklamu, PPC, soutěže a další.
- Nenabízíme plat, ale podíl ze zisku, což je pro nás nejlepší způsob jak adekvátně hodnotit výkonnost daného člověka a zároveň nás to ochraňuje před lidmi, kteří skutečně neprojeví žádnou snahu. Do budoucna je možná spolupráce na jiné bázi, ale dokud si neověříme schopnosti, tak rozhodně ne. Zároveň ale nabízíme smluvní podmínky poskytující ochranu před ukončením spolupráce pokud nebude zřejmý důvod, čili při úspěchu se nemusíte obávat (bližší informace po podpisu NDA).
- Zisk projektu hodláme rozdělit na tři části. Jedna část půjde jako odměna danému člověku, druhá bude tvořit fond pro podporu projektu (prostředky na reklamu, apod.), poslední část půjde nám. Jednotlivé části zatím nejsou stanovené, ale předpokládáme zhruba třetiny. Tj. můžete počítat s 30% účastí na projektu. Podle vývoje situace pak může být snížena část pro fondu pro podporu projektu (pokud již nebudou potřeba takové prostředky) a zisk rozdělen ve prospěch individuálních stran.
- Po technické stránce zajistíme provoz my, tj. včetně vývoje, hostingu, domény, atd. Případná rozšíření jsou možná po konzultaci.
To jsou asi všechny předběžné informace k projektu, zbytek se pak dozvíte v případě zájmu individuálně.
Pokud máte seriozní zájem, ozvěte se přes PM a v ideálním případě sdělte své bydliště (alespoň město) a telefonní číslo, abychom se mohli operativně dohodnout.
Pokud máte nějaké obecné dotazy položte je klidně v tomto vlákně.
23. 9. 2008 22:30:52
https://webtrh.cz/diskuse/hledame-partnera-pro-provoz-projektu/#reply131363
Václav Hodek
verified
rating uzivatele
(9 hodnocení)
23. 9. 2008 22:42:42
Ještě jsem se v předchozím postu zapomněl zmínit, že v zásadě nejsme ani proti "individuálnějším" podmínkám v případě, že má někdo zájem přinést i svůj vlastní kapitál, apod.
23. 9. 2008 22:42:42
https://webtrh.cz/diskuse/hledame-partnera-pro-provoz-projektu/#reply131362
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit