Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Informacni navrh ceny naprogramovani nekolika funkci

Honza1943
verified
rating uzivatele
19. 12. 2011 16:31:41
Dobry den,
potrebuji "nacenit" kolik by mohlo stat naprogramovani nekolika ukonu, pokud by byla cena prijatelna, dale bychom to presunuli jako inzerat, kde by vitezilo nabidnute reseni a cena.
Program, pripadne makra v Excelu by meli umet nasledujici:
1) Na urcite webove strance jsou kazdodenne zverejnovany nove, prilis obsahle nabidky s mnoha zbytecnymi polozkami, denni pocet cca 10-30.
2) Tyto zbytecne polozky je potreba vyfiltrovat tak, aby byli ty skutecne dulezite veci v textu (napr. pokud se nekde v nabidce vyskytuje slovo radek "nazev: XY, s.r.o.") prevedeny do dvou sablon, jedna ve formatu A4, tedy mene strucnejsi prehled predchazejiciho, a jeste mene obsahleho nez predchozi obsahlejsi - cisty nahled s par informacemi.
Vime, ze se to da dnes delat sablonou v Excelu a rucne, ale je to prilis namahave pri tomto poctu, chteli bychom to co mozna nejvice zautomatizovat.
3)Takto vyfiltrovane nove formulare v presne danem designu mit v nejakem rozumnem vystupu, rekneme bud obrazek JPEG nebo treba PDF (da resit primo tiskem do daneho formatu, takze zase takova potreba neni, ale precijen)
Abych to nejak shrnul potrebujeme v podstate konvertor, ktery prevede informace z weboveho formulare do nami formulare nadefinovaneho, jedna se tedy o prenos jednotlivych klicovych dat.
Pokud je moznost udelat do i v Excelu za pouziti maker, pak je ve hre i tato moznost.
Dekujeme za pripadne prispevky.
19. 12. 2011 16:31:41
https://webtrh.cz/diskuse/informacni-navrh-ceny-naprogramovani-nekolika-funkci/#reply708813
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit