Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Jak na otevření vlastní hospůdky?

Ondřej Fejtek
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
21. 9. 2008 21:46:49
Ahoj
Nevím jestli to sem úplně patří, ale chtěl jsem zjisit informace, rady, tipy, zkušenosti s otevřenm vlastní hospůdky.
Charakteristika:
Dřevěná budova, kterou bych si pronajmul, uprostřed 100 obyvatelové vesničky, otevřená pouze v letní sezóně, kdy okolo prochází denně mraky turistů. Sortiment? :-) pivko, kofola,... a menší jídla na pánvi nebo ohni (smažák, klobása, hamburger)
Díky za rady
21. 9. 2008 21:46:49
https://webtrh.cz/diskuse/jak-na-otevreni-vlastni-hospudky/#reply130372
k800
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
21. 9. 2008 22:02:26
živnostenský list;
žádné dluhy na finančním úřadě či na zdravotním a sociálním pojištění
praxe v oboru, způsobilost pro práci s potravinami doloženou platným zdravotním průkazem
nutnost kolaudace prostor určených k podnikání (případně stavební povolení)
vyjádření od hygieniků, hasičů, bezpečnosti práce (případně památkářů)
a pokud tě to neodradilo tak snad mě někdo ještě doplní či poopraví :-)
kamarád si chtěl rozjet hospodu, ale nějak to nedopadlo, ale spíš kvůli financím
21. 9. 2008 22:02:26
https://webtrh.cz/diskuse/jak-na-otevreni-vlastni-hospudky/#reply130371
Pee
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
21. 9. 2008 22:34:17
tip: pokud tam nechces makat sam tak na ten bufik zapomen, zamestnanci te natahnou
rada: pribuzni a kamaradi byvaji jeste horsimi zamestnanci nez lidi z ulice
21. 9. 2008 22:34:17
https://webtrh.cz/diskuse/jak-na-otevreni-vlastni-hospudky/#reply130370
Nepovedeny
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
22. 9. 2008 16:30:38
Podporuji názor Peea. Jen s tím doplněním, že když je příbuzným myšleno matka, nebo tata, tak Ti tě obvykle nenatáhnou. Jinak zkušenost s podnikáním s příbuznými mě děsí. Své jsem si užil a jsem rád, že to mám za sebou.
K té hospůdce: takové mám nejraději. Prostě klasická pohodička na vesnici, dobrej (ideálně domácí) klobásek, pivko. Prostě co víc chtít?
22. 9. 2008 16:30:38
https://webtrh.cz/diskuse/jak-na-otevreni-vlastni-hospudky/#reply130369
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit