Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Brainfucking večer v Praze – 8. 10. 2011

Rumoko
verified
rating uzivatele
(13 hodnocení)
7. 10. 2011 18:35:10
Shodou okolností máme v kanclu (Praha Modřany) větší než malé množství alkoholu (whisky, tequila a další radosti) a nabízíme lidem z Prahy posezení, popíjení, nějaké ty zákusky a hlavně pokec.
Vidím to následujícím způsobem. Každý z účastníků připraví pár otázek nebo nápadů, které by chtěl probrat s ostatními. Název nově vznikající firmy, nápad na netradiční reklamu, nové prodejní kanály, nový startup projekt atd. Prostě to, co vám delší dobu znásilňuje mozek. A ostatní to zkusí nějakým způsobem řešit. Víc hlav víc ví.
Kancl máme relativně velký, ale pohodlně se do něj vejde pouze cca 10 lidí, dvě místa jsou jíž obsazena. Zbývá osm. Pokud byste chtěli přijet a pokecat, pište mi PM, dám adresu. :)
Prvních 8 zájemců mají křesla jistá, pro ostatní budeme zajišťovat posezení operativně.
Start plánujeme od 18.00, konec – kdo ví.
P.S. Nechci organizovat párty, či další setkání webtržníků, ale skutečně plodný večer, plný vyřešených problémů a nových nápadů.
---------- Příspěvek doplněn 07.10.2011 v 20:44 ----------
Až teď mi došlo, že jsem se vlastně nepředstavil.
Jmenuji se Vladimír Lazarev, je mi 25 let a už od raného dětství jsem zkoušel podnikat. Nejdříve to byl dálniční prodej třešní ze sousedovy zahrady, později nákup, oprava a prodej kol od kamarádů a hromada dalších podobně zábavných pokusů.
V 17 letech jsem založil Rumoko Klub – Evropský klub sběratelů nožů.
Nic, kromě rozhovorů v časopisech jsem tím nezískal, ale byl to první pokus o vlastní webové stránky a vytvoření komunity kolem nich. Pak přišla nepříjemná roztržka se společníkem. Odkoupil jsem jeho část projektu a během roku klub pohřbil.
Doteď přemýšlím, proč. Asi za tím byla velká ztráta motivace a jakési vystřízlivění.
Zůstala mi z toho hromada zkušeností a kontaktů z prostředí kolem chladných zbraní.
Deset let jsem velmi aktivně (mezinárodní třída) tančil latinsko-americké tance, proto před několika lety jsem začal rozvíjet web z prostředí tanečního sportu, ze kterého postupně vyrostl můj první velký projekt obsahující video portál, fotobanku, inzerci a další weby. Podařilo se mi sehnat Business angela a před pár týdny bylo založeno sro. (Teď už zbývá jen dobýt svět! :))
Když jsem si uvědomil, že se kolem mě najednou objevilo několik schopných, zodpovědných a ochotných lidí, začal jsem postupně aktivovat své dříve zakoupené domény a teď z toho až nečekaně dobře roste můj druhý projekt, internetové studio Presidio Group. Pracují tam grafici, fotografové, kameramani, pisálkové a další důležité v dnešní době lidé.
Nejsem programátor, grafik, copywrighter ani optimalizátor. Vše co umím, je brainfucking. Motivace a přesvědčení lidí. Dalea Carnegieho jsem poprvé přečetl ve 12 a nejspíše už tehdy mi to dalo nějaký ten směr do budoucna.
Myslím si, že zvládám skvěle dvě věci:
1) Vyhledávám zajímavé a málo obsazené téma a dokážu rozjet na tom tématu od nuly velký projekt. Obvykle s minimem nákladů.
2) Vytvářím kolem sebe skupiny velmi šikovných lidí, vedu je a motivuji.
Okrajově se zajímám o přežití, bodyguarding, sniping a podobné věci. Jelikož se to pojí i s chladnými zbraněmi, tak i v těchto oborech mám několik dobrých kontaktů.
Ostatní kolegové se představí zítra osobně.
7. 10. 2011 18:35:10
https://webtrh.cz/diskuse/brainfucking-vecer-v-praze-8-10-2011/#reply685151
David
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
10. 10. 2011 21:58:50
No příště bys to sem mohl hodit o něco dřív...
Sice jsem měl na sobotní večer a noc už program, ale do cca 23. hodiny jsem mohl v klidu změnit plán na něco plodnějšího :D
10. 10. 2011 21:58:50
https://webtrh.cz/diskuse/brainfucking-vecer-v-praze-8-10-2011/#reply685150
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit